Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ راستی مسابقه طراحی پوسترم دوستان میتونن شرکت کنن: http://www.noandishaan.com/forums/thread132650.html 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام چطور لوگوهارو براتون بفرستیم من چندتای طرح زدم رو کاغذ نمیدونم چطور به چه شکلی براتون بفرستمش؟ 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام چطور لوگوهارو براتون بفرستیم من چندتای طرح زدم رو کاغذ نمیدونم چطور به چه شکلی براتون بفرستمش؟ سلام. رو کاغذ زدین؟ :icon_pf (34): عیب نداره اسکن کنید بفرستید واسم. ولی خب اگه برنده شد، جوایزش هست ولی به عنوان لوگوی تولد ازش استفاده نمیشه و لوگوی بعدیش به عنوان لوگوی تولد استفاده میشه. مگه اینکه تا پایان نظرسنجی به صورت کامپیوتری در بیارینش 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ چطور کامپیوتریش کنم؟ فک نکنین بلد نیستم ها زلزله روم تاثیر گذاشته فراموشی گرفتم 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ چطور کامپیوتریش کنم؟فک نکنین بلد نیستم ها زلزله روم تاثیر گذاشته فراموشی گرفتم با فتوشاپ و اینا دیگه بچه هایی که تخصص دارن بهتر می تونن کمک کنن 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ درود به همه اونای که خالصانه در این طرح شرکت میکنن و داشته هاشون رو به طبق اخلاص میذارن. خدا انشاالله در بهشت برین جاشون بده 6 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ منم چن تا لوگو روی کاغذ ذهنم کشیدم میشه اونارو هم شرکت بدی؟ 4 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ دیشب فرصت نشد نظرسنجی رو بذاریم. واسه همین یه شب دیگه واسه شرکت تو مسابقه اضافه شد امشب تاپیک نظرسنجی رو میزنیم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۳ دیشب فرصت نشد نظرسنجی رو بذاریم.واسه همین یه شب دیگه واسه شرکت تو مسابقه اضافه شد امشب تاپیک نظرسنجی رو میزنیم زود فقط منتظریم شدید ببینیم بچه ها چی کار کردن شدید از کنجکاوی دارم میمیرم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده