Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سلام خدمت همه دوستان عزیز چیزی به پنجمین سالروز تأسیس انجمن نواندیشان نمونده. به همین مناسبت یه مسابقه طراحی لوگو گذاشتیم برای پنجمین سالگرد تأسیس انجمن گذاشتیم طراحی ها سعی بشه روی همین لوگوی فعلی انجام بشه و این لوگو ویرایش بشه همونطور که آواتارا رو ویرایش میکنین، این دفعه لوگو رو می تونین ویرایش کنین مهلت مسابقه تا پایان مرداد ماه هستش یعنی جمعه 31 مرداد جوایز مسابقه: نفر اول: 300 امتیاز + 2 امتیاز طلایی + لوح طراح برتر نفر دوم: 200 امتیاز + 1 امتیاز طلایی نفر سوم: 100 امتیاز + 1 امتیاز طلایی به بقیه شرکت کننده ها هم 50 امتیاز داده میشه. پس این شما و این هم لوگوی نواندیشان 24 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ اخییییییییییییییییی، ی سال گذشت!!:icon_gol: 10 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ واقعا چقدر زود گذشت!!!!!!!! شاید شرکت کردم 10 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ یه سال گذذذذذذذذذذذذذذذذذذذشت شوخیییییییییییییییییییییی مسابقه قبلی پارسال بود یعنی :/:icon_pf (34): 10 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ هرچند من بودنم تو انجمن به یک سال نمیرسه ولی خودمو عضو این انجمن میدونم و سعی میکنم شرکت کنم. خدارو چه دیدی شاید برنده شدم لوگو من شد اول 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان عزیز اگه بتونن عدد پنج رو در لوگو طوری مشخص کنن که به زیباییش افزوده بشه در ضمن سالهای آتی هم بشه ابدیتش کرد من در این ضمینه بیسوادم ولی طراحان لوگو رو دوست میدارم مشتاق طرحای خوشگلتون هستیم 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان عزیز اگه بتونن عدد پنج رو در لوگو طوری مشخص کنن که به زیباییش افزوده بشه در ضمن سالهای آتی هم بشه ابدیتش کرد من در این ضمینه بیسوادم ولی طراحان لوگو رو دوست میدارم مشتاق طرحای خوشگلتون هستیم نکته خوبی اشاره شد.. مرسی...یادم باشه اگه برنده شدم. نصف نصف 9 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ جایییییییییییی زهرااااااااااااااا خالییی . بابا جان به مینا بگین استاد دیگه ... من که تا مینا هست دستم نمیره ولی شاید شرکت کردم چون محمدو دوست میدارم 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ منم خیلی دوس دارم.حیف فرصت نمیکنم 5 لینک به دیدگاه
tak elham 469 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۳ منک بلد نیستم خوشبحال اونایی که بلدن منتظر دیدن لوگوهای خلاق پیشنهادیتون هستم 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۳ اگه میشه بیشتر درباره فرمت، سایز و ترکیب رنگیش صحبت کنید 7 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ اگه میشه بیشتر درباره فرمت، سایز و ترکیب رنگیش صحبت کنید فرمت عکس با هر پسوندی می تونه باشه. فقط بهتره بدون پس زمینه رنگی باشه. ترکیب رنگیش دست خود طراحا هستش. درباره سایز هم حداکثر ارتفاع لوگو رو 111 پیکسل در نظر میگیریم که عرض لوگو بر اساس این ارتفاع میتونه تغییر کنه 5 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ فرمت عکس با هر پسوندی می تونه باشه. فقط بهتره بدون پس زمینه رنگی باشه. ترکیب رنگیش دست خود طراحا هستش. درباره سایز هم حداکثر ارتفاع لوگو رو 111 پیکسل در نظر میگیریم که عرض لوگو بر اساس این ارتفاع میتونه تغییر کنه خیلی ممنون از توضیحات کاملتون 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام یک سوال:قراره روی همین فرمت لوگو کاربشه مثلا باتغییررنگ و اینا..یانه..کلا یک فونت و مدل دیگه رو هم میشه داشت؟ ساخت یک لوگوی متفاوت منظوره یا اعمال تغییرروی همین لوگو باهمین فرمت؟ 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ سلام یک سوال:قراره روی همین فرمت لوگو کاربشه مثلا باتغییررنگ و اینا..یانه..کلا یک فونت و مدل دیگه رو هم میشه داشت؟ ساخت یک لوگوی متفاوت منظوره یا اعمال تغییرروی همین لوگو باهمین فرمت؟ آره تغییرات روی همین لوگو انجام بشه و لوگوی کاملاً متفاوتی نباشه 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ جایزه رو چرب کنید تا یه طراح حرفه ای یه لوگوی توپ برای انجمن طراحی کنه نمونه کار لوگوی اکسل ایران همچنین لوگوی بچه های اونور که به زودی رو نمایی میشه 5 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ آره تغییرات روی همین لوگو انجام بشه و لوگوی کاملاً متفاوتی نباشه تغییرات مث تغییررنگ مثلا/؟ خب کلیت که همینه..پس زمینه هم که نداره...بعدخب چه لوگوی متفاوتی میتونه بشه ؟ خب اگه نشه تغیرش داد فونت و کلیت رو فقط میمونه رنگ بندی ش که! اشتباه میکنم؟ 6 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۳ تغییرات مث تغییررنگ مثلا/؟خب کلیت که همینه..پس زمینه هم که نداره...بعدخب چه لوگوی متفاوتی میتونه بشه ؟ خب اگه نشه تغیرش داد فونت و کلیت رو فقط میمونه رنگ بندی ش که! اشتباه میکنم؟ کلیت لوگو رو گفتیم حفظ بشه نه اینکه عیناً همین حفظ بشه. شاید نمی تونم منظورمو درست بیان کنم :icon_pf (34): مثلاً بعضی حرفا یا حتی نقطه و ... می تونه تغییر کنه ولی اون ساختار کلیش حفظ بشه و کلاً یه لوگوی دیگه نشه. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده