...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ ندا مشتاق عکساتیم قربون لنز دوربینت مشتاق نباشیدزرنگیقرارنیست عکسارو به شماها که قرار نیست بیاید نشون بدیم بین خودمون قراره باشه اونم محض خاطره 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ مشتاق نباشیدزرنگیقرارنیست عکسارو به شماها که قرار نیست بیاید نشون بدیم بین خودمون قراره باشه اونم محض خاطره بی رحم :icon_razz: من نمی تونم بیام هم کارم تا ساعته 8 هستش هم عروسی دختر خالمه هم تبریزم هرکدومو حذفکنم بازم یکیش بمونه من جا میمونم ندااااااااااااا خانوم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ ممنون بابت دعوت من نمیتونم بیام متاسفانه. 5 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ بی رحم :icon_razz:من نمی تونم بیام هم کارم تا ساعته 8 هستش هم عروسی دختر خالمه هم تبریزم هرکدومو حذفکنم بازم یکیش بمونه من جا میمونم ندااااااااااااا خانوم حالا بی رحم یا بارحم یا نارحم یا هرچی همینیم دیگه باشه حالا ببینم چطور میشه اصن 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ آمار خیلی جالبه ... اسم منو هم بنویسین ، با اینکه فردا مهمون هستم ،اما بعدش میرم. فکر نمیکردم اینقدر دیگه بچه ها کم بیان. احتمال زیاد حمیدHaMiD.CFD هم اگر مشکلی براش پیش نیاد میاد. شاید هم یهو دقیقه 120 بچه ها تعدادشون زیاد شد . از جلسات مدیریتی قبل که رفته بودم این آمارو میدم.البته شاید. راستی جاوید چی نوشتی : در ضمن ساعت یک بعد از ظهر پنج شنبه کسای که میان باید ایستگاه متروی کهریزک حضور داشته باشن. ساعت یک بعدظهر شده جدیدا!!! 9 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ به نظرتون چی براشون بگیریم؟ 7 لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ ایول داره کارتون دمتون گرم خیلی حرکت خوب و ردیفیه جونم داش جاوید گلم که هس به به حاجی من فردا کارم تموم شه اگر برسم میام حتما حتما اسم منو متین رو به لیست اضافه کن ولی باهات تماس میگیرم فردا معلوم میشه اگر ضرر نمیزنه به لیست و جا کم اومد منو بردار 50 -50 اگر نرسمم بیام یه جوری ردیف میکنم خودتو حتما ببینم زیارت پیرمردی همچون تو کم از سالمندان نداره چه خوبه که بچها به پدر بزرگا و مادر بزرگای خودشونم سر بزنن اینا وقتی میرن جای خالیشون معلوم میشه 10 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ خوش بحال دوستان الان رفتن سالمندان..... جای ما خالی...... 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ خب بیاید بگید کی رفت کی نرفت چی شد 5 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ سلام توقع داشتم حداقل کسایی که اسمشون رو گفته بودن بیان،حالا اشکال نداره.. از سوتیام که بگذرم باعث شد 1 ساعت دیرتر برسم.بازهم از بچه ها عذر میخوام که معطل شدن سوار تاکسی که شدم برم سمت آسایگاه، آقای راننده میگفت: خانم یعنی چی پدر ومادر رو میذارین خانه سالمندان. من هیچی نگفتم، جلو تر که رفتیم گفتم آقا همینجاست ،گفت :بله. پدر ومادر رو که نباید گذاشت سالمندان. ............................... من که بخش خانم ها نرفتم ولی آقایون، اون هایی که بیرون بودن خیلی خوش برخورد ومهربون بودن.. حسابی هم آقای صالحی رو تحویل میگرفتن و بهشون دست میدادن... برخی از کسایی که در اونجا میدیدم ،همسن پدرم بودن، واقعا جای تاسف داشت..چقدرهم مهربون . بعضیاشون که تعدادشون کم بود، خیلی جوون بودن،نمیدونم چرا در آسایگاه سالمندان بودن. مشخص بود مشکل جسمی داشتن. یکیشون هم ندا رو به کار گرفته بود، دوتا آدرس براش نوشت، ولی اینقدر این آدرس طولانی بود که ما تعجب کردیم ، چی داره مینویسه. بعدش تعریف میکرد ،اینطور که فهمیدم یکی از مدد کاراشو دوست داشت ،میگفت به من وحی شده که باایشون فامیل میشم.اصرار داشت که باهاش شمال بره ،ویلای خودشون خلاصه این پیرمرد داستانی بود ..یه ذره دیگه میموند پیشمون ،خودشو پیغمبر معرفی میکرد. چقدر هم میوه دوست داشتنبچه ها اینطور که میگفتن معلوم بود بخش خانم ها آش وباجاش میبردن دیگه دونه دونه میوه هارو به دستشون میدادیم عکس هم میخواستیم بگیریم ولی نمیدونم چی شد پشیمون شدیم، محمد بهت گفتما ورودیش خوبه روز خوبی بود،هرچند واقعا مشخص بود چشم انتظار بچه هاشون هستند. راستی جاتون هم اصلا خالی نبــــــــــــــود (تهرانی ها) 24 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ آفرین به همت بچه هایی که رفتند خدا اجرتون بده انشالله بچه های بی معرفت اون ها هم یه ذره عاقل بشن و از کارشون پشیمون :ws21::ws21::ws21: دفعه بعد کی هست ؟؟؟!!!! 13 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ قربون دلای مهربونی که رفتن و و برا دلشون کلی کادو گرفتن از اونجا دیدین چه کیفی داشت :icon_gol: 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ تقدیم به همه دوستانی کهدل دریایی دارن : 13 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ به هر حال قسمت شد بچه ها بانی شدن رفتیم متاسفانه چندتا از دوستان گل مون که خودشون بانی بودن گرفتاریهایی پیش اومد براشون که نتونستن بیآن جاوید خواهرزاده اش مریض شده و بستری شده که نتونست بیآد و امیدوارم هر چه زودتر حالش خوب بشه باقی بچه ها هم به دلایل دیگر منم اولین بار بود رفتم و اگه بچه ها دعوت نمیکردن برم شاید تا مدتها و شایدم هیچ وقت پیش نمیومد برم در هر حال دید و بازدید از این مراکر بیش از هر چیزی روی خود آدم تاثیر داره دوستان رو نمیدونم ولی برای من که ضعف های زیادی دارم تجربه ای بود که قبلا درک زیادی ازش نداشتم و تو زندگیم خیلی میتونه تاثیر گذار باشه خدا پرستاران و کارکنان این مراکز رو عاقبت به خیر کنه خیلی زحمت میکشن ما که اونجا به روی خودمون نیآوردیم اما خیلی سنگین بود برام بخصوص اینکه یه سوتی دادم که فکرمو خیلی درگیر کرد ... شاید تقصیر نداشتم ولی خجالت کشیدم ... برای همه مو سپیدان زحمتکش آرزوی سلامتی و شادکامی دارم 18 لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ Salam bar doostane golam aval inke shrmande english type mikonam farsi nadaram Dovom inke az hame ozr mikham babate nayomadanemoon Ma ham vaqean moshtaq didan azizani boodim k dar in markaz negahdari mishan vali motasefane b dalayeli k doostan goftan nashod k biyaym v sharmandeye doostane golemoon shodim. 16 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ اول از همه از مدیران ارشد تشکر می کنم که این برنامه رو تدارک دیدن و بعد از پروانه عزیز و دوستان دیگه که بهم اطلاع دادن و عذرخواهی بابت اینکه نشد تو این برنامه شرکت کنم. به خاطر بازدید می خواستم تهران بمونم که برنامه دیگه پیش اومد و نشد متاسفانه بچه های مشهد اگه مشتاق باشن برنامه میذاریم خودمون مشهدی ها اعلام حضور کنن :hapydancsmil: 18 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ اول از همه از مدیران ارشد تشکر می کنم که این برنامه رو تدارک دیدن و بعد از پروانه عزیز و دوستان دیگه که بهم اطلاع دادن و عذرخواهی بابت اینکه نشد تو این برنامه شرکت کنم. به خاطر بازدید می خواستم تهران بمونم که برنامه دیگه پیش اومد و نشد متاسفانه بچه های مشهد اگه مشتاق باشن برنامه میذاریم خودمون مشهدی ها اعلام حضور کنن :hapydancsmil: من موافقممممممممممممممم :hapydancsmil: 13 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده