رفتن به مطلب

بازدید از خانه سالمندان کهریزک توسط بچه های انجمن نو اندیشان.

Javid Maleki

ارسال های توصیه شده

ندا مشتاق عکساتیم

قربون لنز دوربینت :icon_gol:

مشتاق نباشید:ws3:زرنگی:w02:قرارنیست عکسارو به شماها که قرار نیست بیاید نشون بدیم بین خودمون قراره باشه اونم محض خاطره:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 135
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

مشتاق نباشید:ws3:زرنگی:w02:قرارنیست عکسارو به شماها که قرار نیست بیاید نشون بدیم بین خودمون قراره باشه اونم محض خاطره:w02:

بی رحم :icon_razz:

من نمی تونم بیام هم کارم تا ساعته 8 هستش هم عروسی دختر خالمه هم تبریزم هرکدومو حذفکنم بازم یکیش بمونه من جا میمونم ندااااااااااااا خانوم:hanghead:

• Like 5
لینک به دیدگاه
بی رحم :icon_razz:

من نمی تونم بیام هم کارم تا ساعته 8 هستش هم عروسی دختر خالمه هم تبریزم هرکدومو حذفکنم بازم یکیش بمونه من جا میمونم ندااااااااااااا خانوم:hanghead:

حالا بی رحم یا بارحم یا نارحم یا هرچی همینیم دیگه:ws3:

باشه حالا ببینم چطور میشه اصن:ws37:

• Like 6
لینک به دیدگاه

آمار خیلی جالبه ...

اسم منو هم بنویسین:a030: ، با اینکه فردا مهمون هستم ،اما بعدش میرم. فکر نمیکردم اینقدر دیگه بچه ها کم بیان.

احتمال زیاد حمیدHaMiD.CFD هم اگر مشکلی براش پیش نیاد میاد.

شاید هم یهو دقیقه 120 بچه ها تعدادشون زیاد شد . از جلسات مدیریتی قبل که رفته بودم این آمارو میدم.البته شاید.:ws3:

راستی جاوید چی نوشتی :

در ضمن ساعت

یک بعد از ظهر پنج شنبه کسای که میان باید ایستگاه متروی کهریزک حضور داشته باشن.:a030:

ساعت یک بعدظهر شده جدیدا!!!:whistle:

• Like 9
لینک به دیدگاه

ایول داره کارتون دمتون گرم خیلی حرکت خوب و ردیفیه

جونم داش جاوید گلم که هس به به :w02::icon_gol:

حاجی من فردا کارم تموم شه اگر برسم میام حتما حتما اسم منو متین رو به لیست اضافه کن ولی باهات تماس میگیرم فردا معلوم میشه اگر ضرر نمیزنه به لیست و جا کم اومد منو بردار 50 -50 اگر نرسمم بیام یه جوری ردیف میکنم خودتو حتما ببینم زیارت پیرمردی همچون تو کم از سالمندان نداره :ws3:

چه خوبه که بچها به پدر بزرگا و مادر بزرگای خودشونم سر بزنن اینا وقتی میرن جای خالیشون معلوم میشه:sigh:

• Like 10
لینک به دیدگاه

سلام

توقع داشتم حداقل کسایی که اسمشون رو گفته بودن بیان،حالا اشکال نداره..

از سوتیام که بگذرم باعث شد 1 ساعت دیرتر برسم.بازهم از بچه ها عذر میخوام که معطل شدنicon_pf%20(34).gif

سوار تاکسی که شدم برم سمت آسایگاه، آقای راننده میگفت: خانم یعنی چی پدر ومادر رو میذارین خانه سالمندان.w58.gif

من هیچی نگفتم، جلو تر که رفتیم گفتم آقا همینجاست ،گفت :بله. پدر ومادر رو که نباید گذاشت سالمندان.:banel_smiley_4:

...............................

من که بخش خانم ها نرفتم ولی آقایون، اون هایی که بیرون بودن خیلی خوش برخورد ومهربون بودن..

حسابی هم آقای صالحی رو تحویل میگرفتن و بهشون دست میدادن...:ws3:

برخی از کسایی که در اونجا میدیدم ،همسن پدرم بودن، واقعا جای تاسف داشت..چقدرهم مهربون .hanghead.gif

بعضیاشون که تعدادشون کم بود، خیلی جوون بودن،نمیدونم چرا در آسایگاه سالمندان بودن. مشخص بود مشکل جسمی داشتن.:hanghead:

یکیشون هم ندا رو به کار گرفته بود، دوتا آدرس براش نوشت، ولی اینقدر این آدرس طولانی بود که ما تعجب کردیم ، چی داره مینویسه.w58.gif

بعدش تعریف میکرد ،اینطور که فهمیدم یکی از مدد کاراشو دوست داشت ،میگفت به من وحی شده که باایشون فامیل میشم.اصرار داشت که باهاش شمال بره ،ویلای خودشون:ws28:

خلاصه این پیرمرد داستانی بود ..یه ذره دیگه میموند پیشمون ،خودشو پیغمبر معرفی میکرد. :ws28:

چقدر هم میوه دوست داشتن:ws3:بچه ها اینطور که میگفتن معلوم بود بخش خانم ها آش وباجاش میبردن :ws3: دیگه دونه دونه میوه هارو به دستشون میدادیم:ws3:

عکس هم میخواستیم بگیریم ولی نمیدونم چی شد پشیمون شدیم، محمد بهت گفتما ورودیش خوبه :ws3:

روز خوبی بود،هرچند واقعا مشخص بود چشم انتظار بچه هاشون هستند.sigh.gif

راستی جاتون هم اصلا خالی نبــــــــــــــود (تهرانی ها)icon_razz.gif

• Like 24
لینک به دیدگاه

آفرین به همت بچه هایی که رفتند :a030:

خدا اجرتون بده

انشالله بچه های بی معرفت اون ها هم یه ذره عاقل بشن و از کارشون پشیمون :ws21::ws21::ws21::ws21::ws21::ws21:

دفعه بعد کی هست ؟؟؟!!!! :ws3:

• Like 13
لینک به دیدگاه

به هر حال قسمت شد بچه ها بانی شدن رفتیم

متاسفانه چندتا از دوستان گل مون که خودشون بانی بودن گرفتاریهایی پیش اومد براشون که نتونستن بیآن

جاوید خواهرزاده اش مریض شده و بستری شده که نتونست بیآد و امیدوارم هر چه زودتر حالش خوب بشه

باقی بچه ها هم به دلایل دیگر

منم اولین بار بود رفتم و اگه بچه ها دعوت نمیکردن برم شاید تا مدتها و شایدم هیچ وقت پیش نمیومد برم

در هر حال دید و بازدید از این مراکر بیش از هر چیزی روی خود آدم تاثیر داره

دوستان رو نمیدونم ولی برای من که ضعف های زیادی دارم تجربه ای بود که قبلا درک زیادی ازش نداشتم و تو زندگیم خیلی میتونه تاثیر گذار باشه

خدا پرستاران و کارکنان این مراکز رو عاقبت به خیر کنه خیلی زحمت میکشن

ما که اونجا به روی خودمون نیآوردیم اما خیلی سنگین بود برام بخصوص اینکه یه سوتی دادم که فکرمو خیلی درگیر کرد ...

شاید تقصیر نداشتم ولی خجالت کشیدم ...

برای همه مو سپیدان زحمتکش آرزوی سلامتی و شادکامی دارم:icon_gol:

• Like 18
لینک به دیدگاه

Salam bar doostane golam aval inke shrmande english type mikonam farsi nadaram

Dovom inke az hame ozr mikham babate nayomadanemoon Ma ham vaqean moshtaq didan azizani boodim k dar in markaz negahdari mishan vali motasefane b dalayeli k doostan goftan nashod k biyaym v sharmandeye doostane golemoon shodim.

• Like 16
لینک به دیدگاه

اول از همه از مدیران ارشد تشکر می کنم که این برنامه رو تدارک دیدن :icon_gol:

و بعد از پروانه عزیز و دوستان دیگه که بهم اطلاع دادن :icon_gol:

و عذرخواهی بابت اینکه نشد تو این برنامه شرکت کنم. به خاطر بازدید می خواستم تهران بمونم که برنامه دیگه پیش اومد و نشد متاسفانه :sigh:

بچه های مشهد اگه مشتاق باشن برنامه میذاریم خودمون :a030:

مشهدی ها اعلام حضور کنن :hapydancsmil:

• Like 18
لینک به دیدگاه
اول از همه از مدیران ارشد تشکر می کنم که این برنامه رو تدارک دیدن :icon_gol:

و بعد از پروانه عزیز و دوستان دیگه که بهم اطلاع دادن :icon_gol:

و عذرخواهی بابت اینکه نشد تو این برنامه شرکت کنم. به خاطر بازدید می خواستم تهران بمونم که برنامه دیگه پیش اومد و نشد متاسفانه :sigh:

بچه های مشهد اگه مشتاق باشن برنامه میذاریم خودمون :a030:

مشهدی ها اعلام حضور کنن :hapydancsmil:

من موافقممممممممممممممم :hapydancsmil:

• Like 13
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...