آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ کار و ایده عالیه موفق باشید دوستان کاش تهران بودم حتما میومدم ولی دریغا..... و خوشبحال کسانی که میتونن تو این امرخیر شرکت کنن و ممنون از دعوتتون 4 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ کاش بودمو میتونستم بیام کار قشنگیه دل دیگرانو شاد کردن دوستان عزیز اگه امکانشو داره برین ... این سالمندان آینده ماهستن شاید مام افتادیم سالمندان بزارین یه کار خوب کرده باشیم که خدا جواب بده...... جای منم خالی کنین دوستان عزیز خواهشاً.....بسی الان ناراحتم نمیتونم بیام...... 4 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ چه ادم های خوب و انسان دوستی ...! 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ چه ادم های خوب و انسان دوستی ...! ها ها ها 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ جاويد جون ما رو گذاشتي تو ليست ؟؟؟ من شايد نتونم بيام ... شايدم بيام يك سوال : ميتونيم همراه هم بياريم ؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ جاويد جون ما رو گذاشتي تو ليست ؟؟؟ من شايد نتونم بيام ... شايدم بيام يك سوال : ميتونيم همراه هم بياريم ؟؟؟ آره پوریا جای من همراهتو بیار 3 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ آره پوریا جای من همراهتو بیار نه خير شوما موضفي كه بياي ... من شايدم خودمم نيومدم 3 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ الکی ! تو به خاطر black banner هم که شده برو ! 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ تو به خاطر black banner هم که شده برو ! نه حس ندارم ! 2 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ منم ک اصفهانم، نمیتونم بیام 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ چه کارقشنگی افرین,, حیف من نمیتونم, ممنونم جاوید عزیز از دعوتتون. جای منم خالی کنید, یکی از ارزوهایی که داشتم دیدار با سالمندان بود که قسمت نبود,,ب هتون خوش بگذره,, بجای منم مامان بزرگا و پدربزرگارو زیارت کنید 7 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ تهرانیا همینان لطفا اسم پری شهرسازم اضافه کنید .....در تبلیغات وایبر گفت اسمشو ثبت کنید لطفا :دی خودش دسترسی نداره بیادبگه pari.v 9 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ سلام دوستان متاسفانه من نميتونم بيام ... به پدر بزرگا و مادربزرگا سلام برسونيد ! بهشون بگيد بچه هاي بودن كه ميخواستن بيان كنارتون و ازتون درس زندگي ياد بگيرن ! اما موقعيت براشون جور نبود كه بيان پيروز باشيد 10 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ خوشبحاااااااااالتوووووون.... کاش منم تهران بودم.... ازطرف منم به همه مامان و بابا بزرگای گل سلام برسونید...:icon_gol: 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ میگم بچه های تهران نمی دونستم اینقدر بیحالن ها الان میخوایین یه برنامه برا تبریز بزارم 100 نفر بریزن اونجا عجبا بهونه نگیرین دوستای عزیزم انتظارمون خیلی بیشتر از اینهاست عزیزای من بهونه برا همیشه هست یکم برا پدر مادرای پیری که حق به گردن همه دارن و برا ما میمیرن اقلا یکم تب کنیم ببینم رگ غیرت بالا میاد یانه یاد اون جوک افتادم بیایین جمع شیم برید .... 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ خداوکیلی خداوکیلی اگر تاپیک تفریح و گردش بود الان بالای پنجاه نفر ثبت نام میکردن و اتوبوس میگرفتیم!! واقعاً این رو از صمیم قلب میگم که این وضع بسیار بسیار ناراحت کننده س. امیدوارم تا فردا لیست یه کم تکون بخوره ولی میخوام بگم دمتون گرم گل کاشتید 10 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ خداوکیلی خداوکیلی اگر تاپیک تفریح و گردش بود الان بالای پنجاه نفر ثبت نام میکردن و اتوبوس میگرفتیم!! واقعاً این رو از صمیم قلب میگم که این وضع بسیار بسیار ناراحت کننده س. امیدوارم تا فردا لیست یه کم تکون بخوره ولی میخوام بگم دمتون گرم گل کاشتید اقای جاوید بی انصافی نکنید.... درسته همه نیت خیر داریم برای این امر. و مطمئنن کسی بهونه الکی برای اینکه نیاد نمیاره.. من خودمو میگم.. یکی از دلایلمو نمیتونم اینجا بگم. و دیگری روزی که شما انتخاب کردید اخر هفته است .. من خودم به شخصه اگر وسط هفته بود.. میومدم.. موقع مناسبی انتخاب نشده برای این برنامه.. همیشه برای بیرون رفتن یه تاپیک اقا محمد میزدن یه نظر سنجی میکردن نظر بچهها رو ملاک میدونستن..با توجه به اینکه دوستان چه موقعی رو میان انتخاب میکردن به بحث و نظر میکشید.. بعد یه روز با رای ارا نتیجه گیری میشد.. الان بدون هیچ مقدمه ای یه دفعه دعوت میزارید.. خوب.. مسلما نتیجه این میشه دیگه... شما ایا بدون برنامه ریزی جایی میرید؟نه نمیرید.. این تاپیک دوروز پیش استارت خورده.. پس مدت کوتاهی که برنامه دیگر رو کنسل کنیم و برنامه خودمونو پیش ببریم.. درهرصورت. دوستانی که میرن.. خوش بگذره.. دوستانی که نمیرن ایشالله برنامه بعدی... دوستانی که نمیدونن میرن یا نمیرن خوب زود تصمیم بگیرید... قبول کنید.. که خودتون تصمیم گرفتید و برنامه ریختید.... خوب مسلمن هم عده ی کمی میان..والا 8 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان عزیز درسته بچه ها یهو دعوت کردن ولی باور کنید اگه یه روزتون هم بخاطر این کار بیکار بشین می ارزه. اگه نیت قلبی خوبه خوب ثابتش کنید نزارید این بهانه های امروزی جلو نیت خوب بگیره. ای کاش منم میتونستم بیام،جمعیت تهرانی های نواندیشان زیاده سعی کنید تا پنج شنبه جمع بشین حداقل کار دوستان به هدر نره. سپاس 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده