Javid Maleki 11668 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ با سلام خدمت دوستان گل و گلاب امیدوارم همگی خوب و خوش و سلامت باشید. یه میتینگی رو محمد عارف عزیز زحمت کشیده هماهنگ کرده با سالمندان کهریزک تهران که روز پنج شنبه مورخه 1393/5/23 ساعت 2 دوستانی که میخوان این دیدار با بروبچ انجمن و بازدید از کهریزک رو داشته باشن تو همین تاپیک به بنده اعلام کنن تا توی لیست قرار بدمشون، در ضمن به این توجه بفرمائید که ظرفیت برای بازدید 30 نفره و از دوستان خواهشی که دارم اینه که نذارن برای آخر هفته اعلام کنن چون اگه ظرفیتمون پر بشه نمیشه کاریش کرد. امیدوارم بتونیم یه روز خوب و به یادموندنی رو کنار دوستان تجربه کنیم. در ضمن ساعت یک بعد از ظهر پنج شنبه کسای که میان باید ایستگاه متروی کهریزک حضور داشته باشن. دوستان اینجا اعلام آمادگی کنن من تو لیست قرارشون میدم و باهاشون هماهنگ میکنم. بس ای کسانی که ایمان آورده اید اعلام آمادگی کنید > . . 1- Javid Maleki 2-Mahsa.Gha 3- اربنیست 4-Mohammad Aref 5-...Neda... 6- pari.v 7- Mina Yousefi 8- Mehdi.Aref 9- setare.blue 10- مهندس خوش فکر 11- Alireza Hashemi 67 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ اگر هفته اول شهریور بود منم میومدم کار خیلی خوبیه آفرین به تک تک کسانی که میرن 9 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه مرسی از شما بابت این میتینگ خیلی دوست داشتم بیام ولی پنجشنبه مهمون داریم و ببخشید که نمیتونم بیام 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ پ چرا اسم خود منو تو لیست ننوشتی؟ 8 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ دوستان بیاید در این امر خیر شرکت کنید 9 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ منم پنج شنبه تهران نیستم.خیلی حیف شد دوست داشتم بیام کار خیلی قشنگیه. 9 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ احسنت خیلی کار خوبیه دوستان تهرانی حتما شرکت کنند 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ انشالله که بچه های مهربون تهرانی شرکت کنن در این امر خیر یه انرزی مثبت میگیرین کلی شارژ میشین تبریز بود حتما میرفتم توفیق نشد 11 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ قبلا تاپیک رو دیده بودم ولی خب راه دوریم ،متاسفانه نمیتونم باشم ... فقط یه سوال برنامه خاصی دارین ،مثلا گل یا چیزی قراره تهیه کنید براشون ؟ 11 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ من نظر اینه که بچه ها آمارشون مشخص شد......هر کی در حد توانش هست پول بده و در کل با نام انجمن به آسایشگاه کمک بشه 10 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ من نظر اینه که بچه ها آمارشون مشخص شد......هر کی در حد توانش هست پول بده و در کل با نام انجمن به آسایشگاه کمک بشه منم نظرمو میگم ولی بهرحال تصمیم با خودتونه که چیکار کنید ... فکر میکنم اگر کاری بکنید برا خودشون خیلی بهتره ،چون کمک به خیریه میره تو صندوق حسابداری آسایشگاه ولی خب اگر حتی مثلا در حدی که پول جمع میشه ،گل یا حتی خوراکی یا کیک گرفت برا یه جشن کوچولو مثلا (البته باید به این توجه کرد که اگر قند داشته باشن نمیشه بخورن )تهیه کرد که مستقیم به خودشون بدین خیلی خوشحال میشن... 11 لینک به دیدگاه
...Neda... 2026 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ دیشب که این تاپیک زده شد یادم رفت بیام اسم بنویسم گفتم امروز بیام پر شده اما :icon_pf (34): در هرصورت منم میام و از دوستانی که درتوانشونه میخوام که حتما بیان شاید باورتون نشه تعداد نفرات بیشتر باعث خوشحالیشون میشه تا گرفتن گل و ... اما خب در رابطه با اینکه دست خالی نریم من و دوستانم بار اول که رفتیم براشون گل وشیرینی بردیم اما اصرار داشتن که بجای اینا اگه میشه میوه بیارید برای همین پیشنهاد من اینه که اگه قراره پولی جمعشه این پول بهتره صرف خرید میوه بشه. 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ ما جات رو خالی میکنیم مینی کار بسیااااااار شایسته ای انجام میدین فقط جایی که واس من میزارید یه گل بزارید ازشم زیاد عکس بگیرید ...منم توو عکس باشم 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ دیشب که این تاپیک زده شد یادم رفت بیام اسم بنویسم گفتم امروز بیام پر شده اما :icon_pf (34):در هرصورت منم میام و از دوستانی که درتوانشونه میخوام که حتما بیان شاید باورتون نشه تعداد نفرات بیشتر باعث خوشحالیشون میشه تا گرفتن گل و ... اما خب در رابطه با اینکه دست خالی نریم من و دوستانم بار اول که رفتیم براشون گل وشیرینی بردیم اما اصرار داشتن که بجای اینا اگه میشه میوه بیارید برای همین پیشنهاد من اینه که اگه قراره پولی جمعشه این پول بهتره صرف خرید میوه بشه. خب اگه تکلیفمون تا چهارشنبه روشن شه که چند نفر میان همین کار رو میکنیم. میوه پیشنهاد خیلی خوبیه بس اسمتون رو تو لیست اضافه میکنم. و باهاتون هماهنگ میکنم 8 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ خیلی خوبه! دوستانی ک نزدیک ترن حتما برن.حیف از دست بدنش..ماها ک خیلی دوریم 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ بچه ها بشتابید الان بیست و چهارتا دیگه بیشتر جا نداریمااااا نذارید برای روز آخر 6 لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ به نظر من اگه سی تفر شدید نفری ده تا 15 هزار تومن بزارید یک گوسفند قربونی کنید بهشون بدید. 10 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ احسنت خیلی کار خوبیه دوستان تهرانی حتما شرکت کنند شمام یاد بگیرید ، واسه مشهد بزارید 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده