رفتن به مطلب

بازدید از خانه سالمندان کهریزک توسط بچه های انجمن نو اندیشان.

Javid Maleki

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 135
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سلام به همه

مرسی از شما بابت این میتینگ:icon_gol:

خیلی دوست داشتم بیام ولی پنجشنبه مهمون داریم و ببخشید که نمیتونم بیام:icon_gol::icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

انشالله که بچه های مهربون تهرانی شرکت کنن در این امر خیر یه انرزی مثبت میگیرین کلی شارژ میشین تبریز بود حتما میرفتم توفیق نشدsigh.gif

• Like 11
لینک به دیدگاه

قبلا تاپیک رو دیده بودم ولی خب راه دوریم ،متاسفانه نمیتونم باشم ...

فقط یه سوال برنامه خاصی دارین ،مثلا گل یا چیزی قراره تهیه کنید براشون ؟

• Like 11
لینک به دیدگاه
من نظر اینه که بچه ها آمارشون مشخص شد......هر کی در حد توانش هست پول بده و در کل با نام انجمن به آسایشگاه کمک بشه:w16:

منم نظرمو میگم ولی بهرحال تصمیم با خودتونه که چیکار کنید ...

فکر میکنم اگر کاری بکنید برا خودشون خیلی بهتره ،چون کمک به خیریه میره تو صندوق حسابداری آسایشگاه ولی خب اگر حتی مثلا در حدی که پول جمع میشه ،گل یا حتی خوراکی یا کیک گرفت برا یه جشن کوچولو مثلا (البته باید به این توجه کرد که اگر قند داشته باشن نمیشه بخورن )تهیه کرد که مستقیم به خودشون بدین خیلی خوشحال میشن...

• Like 11
لینک به دیدگاه

دیشب که این تاپیک زده شد یادم رفت بیام اسم بنویسم گفتم امروز بیام پر شده اما :icon_pf (34):

در هرصورت منم میام و از دوستانی که درتوانشونه میخوام که حتما بیان شاید باورتون نشه تعداد نفرات بیشتر باعث خوشحالیشون میشه تا گرفتن گل و ...

اما خب در رابطه با اینکه دست خالی نریم

من و دوستانم بار اول که رفتیم براشون گل وشیرینی بردیم اما اصرار داشتن که بجای اینا اگه میشه میوه بیارید

برای همین پیشنهاد من اینه که اگه قراره پولی جمعشه این پول بهتره صرف خرید میوه بشه.:icon_gol:

• Like 11
لینک به دیدگاه
ما جات رو خالی میکنیم مینی:banel_smiley_4:

کار بسیااااااار شایسته ای انجام میدین:w02: فقط جایی که واس من میزارید یه گل بزارید

ازشم زیاد عکس بگیرید ...منم توو عکس باشم

• Like 6
لینک به دیدگاه
دیشب که این تاپیک زده شد یادم رفت بیام اسم بنویسم گفتم امروز بیام پر شده اما :icon_pf (34):

در هرصورت منم میام و از دوستانی که درتوانشونه میخوام که حتما بیان شاید باورتون نشه تعداد نفرات بیشتر باعث خوشحالیشون میشه تا گرفتن گل و ...

اما خب در رابطه با اینکه دست خالی نریم

من و دوستانم بار اول که رفتیم براشون گل وشیرینی بردیم اما اصرار داشتن که بجای اینا اگه میشه میوه بیارید

برای همین پیشنهاد من اینه که اگه قراره پولی جمعشه این پول بهتره صرف خرید میوه بشه.:icon_gol:

خب اگه تکلیفمون تا چهارشنبه روشن شه که چند نفر میان همین کار رو میکنیم.:a030:

میوه پیشنهاد خیلی خوبیه:w16:

بس اسمتون رو تو لیست اضافه میکنم.

و باهاتون هماهنگ میکنم:a030:

• Like 8
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...