black banner 9103 ارسال شده در 11 آبان، 2014 منم تبريك ميگم با تاخير انشالله صد ساله بشيد عاطفه يكي از متشخص ترين و ادب ترين دخترهاي انجمنه ! موفق باشي دختر خوب
saghar... 6666 ارسال شده در 11 آبان، 2014 عزیز دلم تولدت با تاخیر مبارک... با ارزوی بهترین ها برای تو
Yaser.C 5059 ارسال شده در 11 آبان، 2014 سلام علیکم و رحمه الله!!! اول بابت تاخیرم عذر خواهی میکنم بدون هیچ دعوا و جنگی تولدتون رو تبریک میگم....:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: عمر پربرکت و باعزتی داشته باشید....همیشه در سایه امام عصر (عج) باشید....
*atefeh* 13017 ارسال شده در 13 آبان، 2014 تبریک میگم... با تاخیر البته امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسین:icon_gol: ممنون عزیزم. انشالله خدا بهترینارو بهت هدیه بده :hapydancsmil: تبریک ممنون از شما. خدا یاورتون باشه:hapydancsmil: منم تبريك ميگم با تاخير انشالله صد ساله بشيد عاطفه يكي از متشخص ترين و ادب ترين دخترهاي انجمنه ! موفق باشي دختر خوب صدسال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه خبره بابا اصن خجالتم دادید سپاس. خدا پشت و پناهتون باشه:hapydancsmil: عزیز دلم تولدت با تاخیر مبارک...با ارزوی بهترین ها برای تو مرسییییییییی:hapydancsmil: بهترینارو از خدا هدیه بگیری سلام علیکم و رحمه الله!!!اول بابت تاخیرم عذر خواهی میکنم بدون هیچ دعوا و جنگی تولدتون رو تبریک میگم....:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: عمر پربرکت و باعزتی داشته باشید....همیشه در سایه امام عصر (عج) باشید.... وسلام برشما شما یه هیتلر از من ساختید انگاری متشکرم.خدا نگهدارتون باشه
ارسال های توصیه شده