black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ منم تبريك ميگم با تاخير انشالله صد ساله بشيد عاطفه يكي از متشخص ترين و ادب ترين دخترهاي انجمنه ! موفق باشي دختر خوب لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ عزیز دلم تولدت با تاخیر مبارک... با ارزوی بهترین ها برای تو لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۳ سلام علیکم و رحمه الله!!! اول بابت تاخیرم عذر خواهی میکنم بدون هیچ دعوا و جنگی تولدتون رو تبریک میگم....:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: عمر پربرکت و باعزتی داشته باشید....همیشه در سایه امام عصر (عج) باشید.... لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم... با تاخیر البته امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسین:icon_gol: ممنون عزیزم. انشالله خدا بهترینارو بهت هدیه بده :hapydancsmil: تبریک ممنون از شما. خدا یاورتون باشه:hapydancsmil: منم تبريك ميگم با تاخير انشالله صد ساله بشيد عاطفه يكي از متشخص ترين و ادب ترين دخترهاي انجمنه ! موفق باشي دختر خوب صدسال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چه خبره بابا اصن خجالتم دادید سپاس. خدا پشت و پناهتون باشه:hapydancsmil: عزیز دلم تولدت با تاخیر مبارک...با ارزوی بهترین ها برای تو مرسییییییییی:hapydancsmil: بهترینارو از خدا هدیه بگیری سلام علیکم و رحمه الله!!!اول بابت تاخیرم عذر خواهی میکنم بدون هیچ دعوا و جنگی تولدتون رو تبریک میگم....:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: عمر پربرکت و باعزتی داشته باشید....همیشه در سایه امام عصر (عج) باشید.... وسلام برشما شما یه هیتلر از من ساختید انگاری متشکرم.خدا نگهدارتون باشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده