*atefeh* 13017 ارسال شده در 9 آبان، 2014 تولدتون مبارکامیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol: ممنونم.:hapydancsmil: انشالله بهترینا رو خدا بهت هدیه بده تبریک... ممنونم هستی جان :hapydancsmil: تولدت مبارک عزیزم:icon_gol: بسی سپاس:hapydancsmil: پیوند شما مبارک باشه انشالله. بسلامتی و میمنت:hapydancsmil: عاطفه ی عزیز: صمیمانه ترین تبریکات بنده رو به مناسبت روز تولدتون پذیرا باشید با آرزوی موفقیت روز افزون متشکرم:hapydancsmil: عزیزم تولدت مبارررک مرسییییییییییییییییییییی :hapydancsmil:
*atefeh* 13017 ارسال شده در 9 آبان، 2014 عاطفه جان تولدت مبارک عزیزم امیدوارم به بهترینها بس و همیشه شاد و موفق باشی ممنووووووووونم:hapydancsmil: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری عزیزم تولدت مبارک عاطفه جان ایشالله 240ساله بشی سپاس:hapydancsmil: 240 ساااااااااال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چ خبره؟؟؟؟ فسیل زنده میشم که انشالله عمر طولانی و پربرکت و پر از سلامتی و آرامش داشته باشی مبارك باشه روز ميلادتون ممنونم از شما:hapydancsmil: انشالله زندگیتون سراسر آرامش باشه تولدت مبارک خانمی با آرزوی بهترین ها برای شما میسسسسییییییییییی:hapydancsmil: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری
*atefeh* 13017 ارسال شده در 9 آبان، 2014 تولدت مبارک برات بهترین هارو آرزو میکنم ممنون آتنا جان:hapydancsmil::hapydancsmil: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری عزیزم
*atefeh* 13017 ارسال شده در 9 آبان، 2014 خواهش میکنم.....انشاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.... انشالله
*atefeh* 13017 ارسال شده در 9 آبان، 2014 تولدتوووون مبارک:w330::w330::happy::w330::w330: ممنوونمممممممممم:hapydancsmil: انشالله تولد شما جبران کنم :hapydancsmil::hapydancsmil:
Paroshat 6378 ارسال شده در 10 آبان، 2014 ممنونم عزیزم:hapydancsmil::hapydancsmil:کیک رو نگه میدارم واسه خودت :دی نه من اون کیکو نمیخواممممم خوجلشو بخر:hapydancsmil:
*atefeh* 13017 ارسال شده در 10 آبان، 2014 نه من اون کیکو نمیخوامممممخوجلشو بخر:hapydancsmil: اون کیک رو محمد عارف خوشش اومد دادم به اون این کیک برای تو
*atefeh* 13017 ارسال شده در 10 آبان، 2014 تبریک...باارزوی بهترینا(: ممنون از شما:hapydancsmil: امیدوارم خدا بهترینا رو به شما بده
Paroshat 6378 ارسال شده در 10 آبان، 2014 اون کیک رو محمد عارف خوشش اومد دادم به اون این کیک برای تو مرسیییییییی بوس بوس عاطفه فقط 31 ام تولدمه ها زود بگیر
*atefeh* 13017 ارسال شده در 10 آبان، 2014 مرسییییییییبوس بوس عاطفه فقط 31 ام تولدمه ها زود بگیر[/quote بعله یادم بود اگه بودم خودم تاپیکشو میزنم عزیزم.
Paroshat 6378 ارسال شده در 10 آبان، 2014 مرسییییییییبوس بوس عاطفه فقط 31 ام تولدمه ها زود بگیر[/quote بعله یادم بود اگه بودم خودم تاپیکشو میزنم عزیزم. فدایی داری
An@hita 8666 ارسال شده در 10 آبان، 2014 ااووووووووووووه چقد دیر رسیدم من عاطفه ی عزیزم کاربر گل تالار خودمون تولدت رو صمیمانه تبریک میگم. برات دنیا دنیا شادی و سرافرازی آرزومندم.
*atefeh* 13017 ارسال شده در 10 آبان، 2014 hit[/MENTION]a;1437942]ااووووووووووووه چقد دیر رسیدم من عاطفه ی عزیزم کاربر گل تالار خودمون تولدت رو صمیمانه تبریک میگم. برات دنیا دنیا شادی و سرافرازی آرزومندم. مرسییییییییییییییییییی عزیزم @>---- :)))) انشالله بهترینها رو از خدا هدیه بگیری @>---
*atefeh* 13017 ارسال شده در 10 آبان، 2014 فدایی داری قربونت عزیزم شرمنده یهو رفتم مودم قطع شد دیگه وصل نشد :(
.Apameh 25173 ارسال شده در 10 آبان، 2014 تبریک میگم... با تاخیر البته امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسین:icon_gol:
ارسال های توصیه شده