Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ مگه دهه هفتادیا چشونه؟ تولد دهه هفتادیا که تبریک نداره که لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol: لینک به دیدگاه
hhamidy 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ عاطفه ی عزیز: صمیمانه ترین تبریکات بنده رو به مناسبت روز تولدتون پذیرا باشید با آرزوی موفقیت روز افزون لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ عاطفه جان تولدت مبارک عزیزم امیدوارم به بهترینها بس و همیشه شاد و موفق باشی لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عاطفه جان ایشالله 240ساله بشی لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک خانمی با آرزوی بهترین ها برای شما:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ سپاس از همتون...:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: ممنونم...:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: انشالله که جبران کنیم توی عروسی خودتون بچه هاتون نتیجه هاتون نبیره هاتون ندیده هاتون، بیشتر از این هم دیگه به فسیل تبدیل میشیم لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ تولد تولد تولدت مبارک........... 18مرداد روز میلادت مبارک هوراااااااااااااااااااااااااااا تولدت مبارک عاطفه جونم....:icon_gol::icon_gol: انشا...صدساله بشیو به آرزوهای قشنگت برسی گلم نوبتیم باشه دیگه نوبت کیکه... یه کیک خیلی خوش طعم، با چند تا شمع روشن یکی به نیت تو یکی از طرف من الهی که هزارسال همین جشنو بگیریم به خاطر و جودت به افتخار بودن اینم از کادو من....ناقابله واقعیشو بعدا تقدیم میکنم خانومی.. این گلم مال توهه... به پای شعرای قشنگ خودت نمیرسه..اما تقدیم به شما: ای زیبا ترین ترانه ی هستی. بدان که شب میلادت. برایم ارمغان خوبی ها وزیبایی هاست. پس ای سر کرده ی خوبی ها میلادت مبارک. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، نگاهت زیباتر از خورشید ، دلت پاک تر از آسمان و صدایت آرام تر از نسیم بهار . . . تولد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مبارک:rose::rose::rose: عاطفه عزیزم ببخش که کنارت نیستم..اما از صمیم قلبم برات آرزوی خوشبختیو عاقبت بخیری دارم... بسی تشکر دوستم...:icon_gol: انشالله عروسیت جبران کنم لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ میسی عسیسم :hapydancsmil::hapydancsmil::icon_gol: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ اولالاببین چه خبره؟؟؟؟؟؟تولد عاطفه جون خودمممممم این کیک واسه تونیستا نخوری ولی این کادو برا عاطفه جونمه که خیلی دوسش دارم ممنونم عزیزم:hapydancsmil::hapydancsmil: کیک رو نگه میدارم واسه خودت :دی لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ بسی تشکر دوستم...:icon_gol:انشالله عروسیت جبران کنم خواهش میکنم..... انشاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا.... لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ عاطفه جون تولدت مبارک میسییییییییییییییی.:hapydancsmil: انشالله عروسیت جبران کنم :hapydancsmil: تولدت مباررررررررررررررررککککککککک عاطییییییییییی جون ایشاا....همیشه شاد موفق و سلامت باششششششی بهترینا رو برات آرزو میکنم:4uboxsmiley::camera2: متشکرم:hapydancsmil: منم بهترینا رو برای تو آرزومندم :hapydancsmil: ایشون چند ساله شدن؟ سن خانما رو مگه میپرسن عایا؟؟؟؟؟؟ تولدتون مبارك عاطفه خانوم بهترينا رو براتون آرزو ميكنم ممنونم:hapydancsmil: انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید شما هم تووووووووووووو لدت مبااااااااااااارک مرسییییییییییییییییییییییییییی:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
a_ghadimi 4539 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک برات بهترین هارو آرزو میکنم لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ مباااااااااااااااااااااااااااارکه ....تبریک بنده رو هم پذیرا باشید ..مسیر عمرتون سر سبز وطولانی بسی سپاس :hapydancsmil: انشالله شماهم عمر پربرکت باعزت و طولانی داشته باشید و البته پر از سلامتی و آرامش تولدت مبارک عاطفه خانوم بی نام پس توام مردادی هستی دم همه مردادیا گرم از جمله خودم:4uboxsmiley: تشکر:hapydancsmil: دم هممون گرم. تولد شما هم مبارک با تاخیر فراوان تولدت مبارک عاطفه خانم عجب کیک خوبی :gnugghender: ممنوووووووووون:hapydancsmil: کیک واسه شما. بخور و حالشو ببر تولدتون مبارک امیدوارم به همه آرزوهاتون برسین مرسیییییییییییی:hapydancsmil: انشالله خدا بهترینا رو به شما بده ممنووووووووووووووونم:hapydancsmil: پاینده باشید تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی.:icon_gol: میسسسسسسسیییییییییی:hapydancsmil::hapydancsmil: انشالله زندگیت پر از آرامش باشه درسته دهه هفتادی هستی ولی تولدت مبارک تشکر:hapydancsmil: دهه هفتادیا چشونه؟؟؟ به این خوبی، به این گلی، اصن ما هفتادیا عای هستیم. با دهه شصتیا هم مشکلی نداریم لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم عاطفه جان هزار سال شاد یاشا ممنونم از شما:icon_gol::icon_gol::icon_gol: انشالله زندگیتون پر از آرامش و سلامتی باشه:icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ تولد دهه هفتادیا که تبریک نداره که :اااااا لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده