sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تولد تولد تولدت مبارک........... 18مرداد روز میلادت مبارک هوراااااااااااااااااااااااااااا تولدت مبارک عاطفه جونم....:icon_gol::icon_gol: انشا...صدساله بشیو به آرزوهای قشنگت برسی گلم نوبتیم باشه دیگه نوبت کیکه... یه کیک خیلی خوش طعم، با چند تا شمع روشن یکی به نیت تو یکی از طرف من الهی که هزارسال همین جشنو بگیریم به خاطر و جودت به افتخار بودن اینم از کادو من....ناقابله واقعیشو بعدا تقدیم میکنم خانومی.. این گلم مال توهه... به پای شعرای قشنگ خودت نمیرسه..اما تقدیم به شما: ای زیبا ترین ترانه ی هستی. بدان که شب میلادت. برایم ارمغان خوبی ها وزیبایی هاست. پس ای سر کرده ی خوبی ها میلادت مبارک. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، نگاهت زیباتر از خورشید ، دلت پاک تر از آسمان و صدایت آرام تر از نسیم بهار . . . تولد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مبارک:rose::rose::rose: عاطفه عزیزم ببخش که کنارت نیستم..اما از صمیم قلبم برات آرزوی خوشبختیو عاقبت بخیری دارم... 26 لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ اولالاببین چه خبره؟؟؟؟؟؟تولد عاطفه جون خودمممممم این کیک واسه تونیستا نخوری ولی این کادو برا عاطفه جونمه که خیلی دوسش دارم لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ :happybday: عاطفه جون تولدت مبارک:dancegirl2: :happybday: لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مباررررررررررررررررککککککککک عاطییییییییییی جون ایشاا....همیشه شاد موفق و سلامت باششششششی بهترینا رو برات آرزو میکنم:1cwpe6q6upfmgganbmp:4uboxsmiley::w330::heartshape2::wubpink::camera2: لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تولدتون مبارك عاطفه خانوم بهترينا رو براتون آرزو ميكنم لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ ایشون چند ساله شدن؟ من میدونستم میخاستین تبریک بگین یادتون رفته اما 22 ساله شد عاطفه جان... لینک به دیدگاه
استرالیا 2015 1460 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ من میدونستم میخاستین تبریک بگین یادتون رفته اما 22 ساله شد عاطفه جان... نه ، همچین قصدی نداشتم ، فقط خواستم سند و سال بچه ها دستم باشه لینک به دیدگاه
sanasolo 259 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تووووووووووووو لدت مبااااااااااااارک لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ مباااااااااااااااااااااااااااارکه ....تبریک بنده رو هم پذیرا باشید ..مسیر عمرتون سر سبز وطولانی لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عاطفه خانوم بی نام پس توام مردادی هستی دم همه مردادیا گرم از جمله خودم:happy::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عاطفه خانم :happybday::happy: عجب کیک خوبی :gnugghender: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک:hapydancsmil: امیدوارم به همه آرزوهاتون برسین لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تبریک میگم عاطفه جان هزار سال شاد یاشا لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی.:icon_gol: لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ درسته دهه هفتادی هستی ولی تولدت مبارک لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ درسته دهه هفتادی هستی ولی تولدت مبارک مگه دهه هفتادیا چشونه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده