سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ با یکی دیگه از سری آموزش های اسکچاپ آرتیست در خدمت شما دوستان هستم. این آموزش به شما یاد میده که چطوری تنها با استفاده از اسکچاپ و فتوشاپ یک صحنه از کارتون رو درشب نورپردازی کنین. ............................................................. من معمولا اون دسته از طرحام رو که ساختمونهای بزرگ با تعداد پنجره های زیاد هستن رو با این روش نورپردازی میکنم چون قرار دادن تعداد زیادی منبع نور در ساختمونهای بزرگ در رندرگیری نه تنها مشکل و زمانبر هست بلکه زمان رندرگیری رو هم تا دلتون بخواد بالا میبره!! با این تکنیکی که امروز یادتون میدم نه تنها نیازی به رندرگیری ندارین بلکه خیلی هم توی وقت صرفه جویی میکنین. بیاین شروع کنیم... اولین قدم مثل همیشه ذخیره سازی صحنه مورد نظرمون در اسکچاپ هستش برای اینکار به این مسیر برین: View>Animation>Add Scene بعد از همین صحنه دوتا خروجی دوبعدی طبق این مسیر میگیریم : File>Export>2D Graphic تصویر 1 : در پنل style تنظیمات رو به این صورت قرار بدید: Face Style: shaded with textures, Edge Style: shadows off, edge lines off تصویر 2 : این بار تنظیمات استایل رو به این صورت انجام بدید: Face Style: x-ray on, shaded with textures, Edge Style: shadows off, edge lines on حالا تصویر اول رو توی فتوشاپ باز کنین. از همین لایه یک کپی بگیرید (right click Layer>select Duplicate) و روی لایه اصلی قرار بدید. در حالیکه لایه کپی شده رو انتخاب کردین پنجره Hue Saturation رو از مسیر (Image>Adjustments>Hue/Saturation) باز کنین و طبق تصویر تنظیمات رو با تنظیمات کار من مطابقت بدید. حالا پنجره Levels رو از مسیر (Image>Adjustments>Levels) باز کنین . توی این پنجره مثلث سمت چپ اسلایدر رو به سمت راست بکشید تا جایی که رنگ های تیره تصویر سیاه بشن. طبق تصویر حالا از لایه اولیه کار یک کپی بگیرید و اونو بین دوتا لایه قرار بدین ولایه بالایی (لایه آبی) رو خاموش کنین. دوباره پنجره Levels رو باز کنین. این بار مثلث وسط رو به سمت چپ بکشید تا تصویر روشن تر بشه. یک لایه جدید بالای همین لایه بسازید و اونو با یک رنگ زرد محو کامل پر کنید. درقسمت Blend option از منوی Blend mode گزینه Overlay رو انتخاب کنین و Opacity رو روی 35% بزارید. لایه ای که ساختین باید شبیه به تصویر زیر بشه: حالا ما میتونیم شروع کنیم به اضافه کردن نورها. لایه آبی رو که قبلا غیر فعال کرده بودیم رو دوباره فعال کنین. ابزار Lasso Tool رو انتخاب کنین و محدوده اون قسمت از کار رو که قصد دارین روشن بشه با این ابزار مشخص کنین. در حالیکه محدوده مورد نظرمون انتخاب شده با ابزار Eraser که Hardness روی صفر و سایزش روی 125 یا بالاتر و Opacity رو 35% هستش شروع میکنیم به پاک کردن محدود انتخاب شده همونطور که در تصویر میبینید یک نور زردرنگ نمایان میشه! نکته مهم توی کار اینه که چطوری این نورها از سطوح دیگه و زمین بازتاب داشته باشن که تصویر رو واقعی تر نشون بدن! برای اینکار یک لایه جدید بسازید و اون روی بالای تمام لایه قرار بدید حالا با ابزار Paint Brush و با تنظیمات Hardness=0, Size=200, و Opacity=10% شروع کنین به نوردادن به اطراف پنجره ها دقت کنین که ظریف و با حوصله اینکار رو انجام بدید. در مرحله آخر من قصد دارم یک مقدار بافت و سایه به سطوح صاف کارم بدم. برای اینکار اون تصویر دومی رو که اول آموزش از اسکچاپ خروجی گرفتیم رو توی فتوشاپ روی بالاترین لایه قرار میدم و Blend mode اون رو روی overlay تنظیم میکنم و بعد با پاک کن اون قسمت هایی رو که نمیخوام افکت داشته باشن رو پاک میکنم به همین سادگی! امیدوارم که این آموزش هم برای دوستان مفید بوده باشه. ترجمه : سامیار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام pass: noandishaan.com 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده