رفتن به مطلب

حراج خیریه انگشتر و ساعت الهام چرخنده و اعلام رسمی چادری شدن/ فیلم

Lean

ارسال های توصیه شده

خبرگزاری آنا: الهام چرخنده بازیگر سینما و تلویزیون در یکی از برنامه‌های شبکه استانی قم شرکت کرده است و در حراج خیریه آن " انگشتر، ساعت و تسبیح" خود را به مبلغ ۱۵۰ میلیون تومان به فروش می‌رساند.

13930514155424668413424.jpg

به گزارش سرویس رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا، بخش‌هایی از این برنامه تلویزیونی که در عید فطر امسال پخش شده به تازگی در شبکه‌های اجتماعی و سایت‌های مختلف خبری منتشر شده است. چرخنده در بخشی از این برنامه می‌گوید: دلم می‌خواهد به جایگاهی برسم که با قدرت، شبیه الهام، شبیه یک زن ایرانی جلوی رهبرم بایستم. الان اگر الان به دیدن‌ ایشان نمی‌روم برای این است که احساس می‌کنم شاید روحم کم بیاورد. نمی‌خواهم اصلا این‌طوری بشود. دلم می‌خواهد دخترشان را قوی ببیند. یک مجاهد ببیند. اگر رو کردم به ایشان گفتم آقا جان امروز حکم جهاد بدید من هستم، باور کند. وی همچنین در پایان این برنامه از تصویربردار می‌خواهد که تصویری بسته از صورت وی داشته باشد و با "لبیک یا امیرالمومنین"، لبیک یا زهرا(س)" و لبیک یا حضرت معصومه (س)" چادری شدن خود را اعلام می‌کند.

پیش از این اظهارات چرخنده در برنامه نوروزی امسال شبکه چهار تلویزیون نیز واکنش‌های گسترده‌ای به‌دنبال داشت. این بازیگر تلویزیونی در آن برنامه عید را به رهبری با ابراز احساسات فراوان تبریک گفته بود.

فیلمشم توی لینک میتونید ببینید

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 9
لینک به دیدگاه

که چی...:icon_razz:

بعضیا از این طرف بوم مواظبن نیفتن

اما از اون ور رو اصلا حواسشون نیست

• Like 2
لینک به دیدگاه

این که اینقدر شیفته ی اسلام و رهبریه گزینه ی خوبی هست برای زن بعدی شریفی نیا هم به اسلام عمل کنه و هم به یکی مثل خودش برسه

• Like 2
لینک به دیدگاه

ها ها ها :ws3:

بیوگرافی الهام چرخنده الهام چرخنده (زاده ۱۳۵۷ ) بازیگر سینما و تلویزیون ایران و همسر فرشید نوابی (بازیگر) است . وی پس از ترک تحصیل در رشتهٔ معماری فعالیت‌های هنری خود را با تدریس طراحی و نقاشی در اصفهان پی گرفت.سپس با بازی در تله تئاتر شباشب در عرصهٔ بازیگری مطرح شد . همچنین با درخشش در فیلم سینمائی شب یلدا که اولین ایفای نقش وی در سینما بود موفقیت زیادی به دست آورد.

زمینه فعالیت: سینما و تلویزیون

ملیت: ایرانی

تولد: ۱۳۵۷

محل زندگی: تهران

پیشه: بازیگر

همسر: فرشید نوابی

مجموعه آثار

پروانه(سریال تلویزیونی ۹۲-۱۳۹۱)

شباشب ( تله تئاتر )

شب یلدا ( فیلم سینمائی )

عروسی مهتاب ( فیلم سینمائی )

هما ( شبکهٔ ویدئویی )

والس خداحافظی ( تئاتر )

من یک مستأجرم ( سریال تلویزیونی )

ستارهٔ مهاجر ( اجرا )

سوگند ( فیلم سینمائی )

جنایت و مکافات ( فیلم کوتاه ) تصاویر الهام چرخنده

تصاویر الهام چرخنده

تصاویر الهام چرخنده

تصاویر الهام چرخنده

تصاویر الهام چرخنده

• Like 2
لینک به دیدگاه
نقش اول و ستاره جدید فیلمای ده نمکی و فرج ا... سلحشور مشخص شد :banel_smiley_4: اگه زودتر اقدام میکرد میتونست نقش زلیخارم بگیره

به نکته ظریفی اشاره کردی:ws28:

ولی تو چرخش 180 درجه این با مریلا زارعی یا آتوی بدی دادن یا اینکه تو مناقصه ترمیم چهره بعضیا اینا برنده شدن:ws38:

لینک به دیدگاه

حالا اين show offش يعني چي!!!:icon_razz: خب ميخاي چادر سرت كني برو پشت در خونه ت سرت كن بعد برو به كار و زندگي ت برس!

تو كه انقدر معتقدي، گيرم مسئولين صدا و سيما براشون عادي شده ..، تو چرا مياي رو بيت المال قايق سواري ميكني :icon_razz:

اعلام كردنت چيه!!! مگه قبلا غيرمسلمون بودي! شهادتين هم ميگفت يهو تكميل ميشد بهشت برين ش ديگه:w58:

فك كنم خودشو با سوفيا لورن، ادري هيپبرن، نيكول كيدمن و ساير هنرمندان مقايسه مي كنه

• Like 2
لینک به دیدگاه

که چی بشه؟شعارش چیه؟

نمیدونم والا چی بگم

تبلیغ چیه,,

اون موقع میگن هیچ دینی حق تبلیغ نداره اینکارشون چیه و چی رو میخوان نشون بدن الله العلم

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...