.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ بچه سهند اینطوری میخوابه بریم ببینیم تا بلیطیش نکرده عزیــــــــــزمه چقد خیلی دوس دارم ببینم بچه خجالتیه خوووو... همیشه سر به زیره لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ فرم خوابیدن من تا 18 سالگی توی این لیست نیست تا 8 سالگی که توی خواب راه میرفتم نافرم، خیلی هیجان انگیز بوده به نظرم، یادم میاد بعضی وقتا یه اتاق میخوابیدم صبحش یه اتاق دیگه بیدار میشدم از حدود 8 تا حدود 15 سالگی دیگه راه نمیرفتم و فقط توی خواب میچرخیدم بدجور، یعنی حساب کنید شمال شرقی حالمون میخوابیدم فرداش جنوب غربی بیدار میشدم و چون صبح که بیدار میشدم باورم نمیشد این همه پیاده روی کرده باشم توی خواب تا 18 سالگی توی خواب دیگه چرخش منجر به جرکت نداشتم و فقط وول میخوردم و لگد میزدم وکسی جرات نداشت نزدیکم بخوابه چون توی خواب ناکوت میشد از 18 سالگی که مجبور شدم روی تخت بخوابم دیگه ثابت شدم، دیگه نه راه میرفتیم نه میچرخیدیم نه وول میخوردیم نه لگد میزدیم فرمم شد 3و12و21 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ یه سوال : 5 با 22 3 با 21 13 با 23 چه تفاوتی داره غیز اینکه روی 22 و 21 و 23 پتو هس ؟ لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ فرم خوابیدن من تا 18 سالگی توی این لیست نیستتا 8 سالگی که توی خواب راه میرفتم نافرم، خیلی هیجان انگیز بوده به نظرم، یادم میاد بعضی وقتا یه اتاق میخوابیدم صبحش یه اتاق دیگه بیدار میشدم از حدود 8 تا حدود 15 سالگی دیگه راه نمیرفتم و فقط توی خواب میچرخیدم بدجور، یعنی حساب کنید شمال شرقی حالمون میخوابیدم فرداش جنوب غربی بیدار میشدم و چون صبح که بیدار میشدم باورم نمیشد این همه پیاده روی کرده باشم توی خواب تا 18 سالگی توی خواب دیگه چرخش منجر به جرکت نداشتم و فقط وول میخوردم و لگد میزدم وکسی جرات نداشت نزدیکم بخوابه چون توی خواب ناکوت میشد از 18 سالگی که مجبور شدم روی تخت بخوابم دیگه ثابت شدم، دیگه نه راه میرفتیم نه میچرخیدیم نه وول میخوردیم نه لگد میزدیم فرمم شد 3و12و21 عجب موجودی هستی مومنت لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ عجب موجودی هستی مومنت خودت عجب موجودی هستی یه هم اتاقی داشتم که علوم سیاس میخوند و خیلی کتابای فلسفی میخوند اصلا نافرم بعد وقتی میخوابید با زست فیلسوفانه میخوابید قشنگ، یعنی آدم یاد عکسای نیچه اینا میفتاد، دستان زیرچانه با نگاه عمیق لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ خودت عجب موجودی هستییه هم اتاقی داشتم که علوم سیاس میخوند و خیلی کتابای فلسفی میخوند اصلا نافرم بعد وقتی میخوابید با زست فیلسوفانه میخوابید قشنگ، یعنی آدم یاد عکسای نیچه اینا میفتاد، دستان زیرچانه با نگاه عمیق الان ینی میخوای بگی تو شهرسازانه میخوابی؟ لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ الان ینی میخوای بگی تو شهرسازانه میخوابی؟ ببین من اینجا معذبم نمیتونم اسپم کنم فقط جواب این یکی رو میدم خب شهرسازی اول اینجوریه که شهر رو خراب میکنی مثل غلتک میچرخی روش بعد که خراب شد شهر رو میسازی و به یه ثباتی میرسونی یعنی یه کم وول میخوری بعد دیگه ثابت لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ معمولا 4 می خوابم 7 بیدار می شم وقتی وسط خواب بیدار می شم برای اینکه دوباره بخوابم 16 یه مدل دیگه هم هست که اینجا نیست تو چمن های دانشکده قبل از کلاس می خوابیدم که زیاد نخوابم لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ بیشتر 3 و یا7 (یعنی خیلی زیاد جمع میشم) موردهای 21 _ 13 هم موقع هایی که دلم درد میکنه،این مشکل دل درد همیشه باهام هست اکثرا هم بدون متکا روی فرش مادرم میگه، خوب نمیشه ها اینجوری میخوابی البته اگر برعکس باشه _ روی شکم یه چندباریم سرم خیلی درد میکرد 16 _ 14 هم گاهی . 1 هم اصلا نمیتونم بخوابم،هروقت امتحان کردم اما من 90 درصد تا وقتی خوابم ثابت نیستم،ممکنه رو فرش باشم ولی مثل 3 بدون متکا لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ این مدل 15 غیر اخلاقیه یه نکته ی دیگه وقتی به شدت خوابم می آد و نمی خوام بخوابم شبیه مدل 17 دراز می کشم بعد خوابم می بره و پاهام سقوط می کنه و می خوره زمین و بیدار می شم لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ عجب موجودی هستی مومنت منم تا نوجوونی _ 13-14 سالگی اینجوری بودم البته گاهی ،اون گااهیه یهو رخ میداد ، بیچاره اونایی که پیش من خواب بودن از حدود 8 تا حدود 15 سالگی دیگه راه نمیرفتم و فقط توی خواب میچرخیدم بدجور، یعنی حساب کنید شمال شرقی حالمون میخوابیدم فرداش جنوب غربی بیدار میشدم و چون صبح که بیدار میشدم باورم نمیشد این همه پیاده روی کرده باشم توی خواب تا 18 سالگی توی خواب دیگه چرخش منجر به جرکت نداشتم و فقط وول میخوردم و لگد میزدم وکسی جرات نداشت نزدیکم بخوابه چون توی خواب ناکوت میشد باهات همزاد پنداری کردم_با کمی تغییرات لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ یه سوال : 5 با 22 3 با 21 13 با 23 چه تفاوتی داره غیز اینکه روی 22 و 21 و 23 پتو هس ؟ حتما میخواسته بگه بدون پتو میخوابی یا با پتو لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ اینم مدل متأهلی نه بابا اینطوری نیست لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ نه بابا اینطوری نیست اینطوریه؟ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ اینطوریه؟ :ws28: روش خوبی برای گرم کردن انگشت های پا ولی بازم نیست لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ :ws28:روش خوبی برای گرم کردن انگشت های پا ولی بازم نیست اینطوریم میشه لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ من مدل 1 3 7 15 18 21 22 24 باب زمستانه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده