arvin69 36 ارسال شده در 3 آبان، 2014 سلام ب تمامی مهندسین مکانیک .امیدوارم ایام به کام باشه.من اروین دانشجوی ترم سوم مکانیک هستم.و اتفاقی با انجمن شما اشناشدم.وچون علاقه ی زیادی به تاسیسات دارم جذب این صمیمیت بین اعضای انجمن و اطلاعات تاسیساتی شدم.امیدوارم من رو هم عضو کوچکی از این انجمن بدونید.و راهنمایم کنید تا بتونم به کمک شما در این زمینه پیشرفت کنم. باتشکر از تمامی مهندسین انجمن. 3
Javid Maleki 11668 ارسال شده در 7 آبان، 2014 با سلام بر مهندس آروین عزیز آقا خوش اومدی به انجمن خودت ، امیدوارم انجمن برات مفید باشه، و شما هم فعالیت مفیدی تو انجمن داشته باشی کاری چیزی بگو هستیم در خدمتت 2
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 7 آبان، 2014 سلام ب تمامی مهندسین مکانیک .امیدوارم ایام به کام باشه.من اروین دانشجوی ترم سوم مکانیک هستم.و اتفاقی با انجمن شما اشناشدم.وچون علاقه ی زیادی به تاسیسات دارم جذب این صمیمیت بین اعضای انجمن و اطلاعات تاسیساتی شدم.امیدوارم من رو هم عضو کوچکی از این انجمن بدونید.و راهنمایم کنید تا بتونم به کمک شما در این زمینه پیشرفت کنم. باتشکر از تمامی مهندسین انجمن. سلام مفتخریم که یکی از علمی ترین فروم های تخصصی رو داریم... و امیدواریم بتونین از مطالب اینجا و نیز با پرسش از دوستان به بهترین ها برسید 1
Jafar Alishah 6341 ارسال شده در 7 آبان، 2014 سلام ب تمامی مهندسین مکانیک .امیدوارم ایام به کام باشه.من اروین دانشجوی ترم سوم مکانیک هستم.و اتفاقی با انجمن شما اشناشدم.وچون علاقه ی زیادی به تاسیسات دارم جذب این صمیمیت بین اعضای انجمن و اطلاعات تاسیساتی شدم.امیدوارم من رو هم عضو کوچکی از این انجمن بدونید.و راهنمایم کنید تا بتونم به کمک شما در این زمینه پیشرفت کنم. باتشکر از تمامی مهندسین انجمن. خوش اومدی مهندس کاری داشتی در خدمتیم 1
Adel00 5292 ارسال شده در 27 فروردین، 2016 درود فراوان کسی در مورد کوتینگ و غلطک و مای بار و استاندارد اونها چیزی می دونه؟ ( در تولید چسب بر پایه سلفون ) برای اینکه ضخامت نوار چسب تولیدی و نیز ضخامت مایع چسب روی سلفون یکنواخت و بدون ترک و دون دون باشه، در دستگاه کوتینگ چه چیزی رو باید تغییر بدیم یا کنترل کنیم؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3
ارسال های توصیه شده