آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۳ زندگی یعنی چشمای پر از آرامش مادرم زندگی یعنی دستای پر از مهر پدرم زندگی یعنی..... 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ زندگی شاید قطره اشکی است سرازیر از چشمانت از یاداوری یک خاطره مهربانه از یک عزیز مهربون 9 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۳ تا الان زندگی برای من فقط مبارزه بوده 8 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ عشق یعنی زندگی عشق که نداشته باشی به چیزی یا کسی، زندگیت زندگی نیست. 9 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۳ زندگییعنی بودن پیش پدر و مادر یه ماه ازشون دورم واقعا زندگیم زهرماره 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، ۱۳۹۳ زندگی شاید گاز زدن یه سیبه که داستانی داره واسه خودش از کجا اومده و از دست کی بماند 8 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ زندگی همین لحظه است چشم در چشم دست در دست کنار تو تویی که همیشه در کنارمی 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ زندگی شاید همین باشد... یک فریب ساده و کوچک.... آن هم از دست کسی که تو دنیا را جز با او و جز برای او نخواهی... 4 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۳ زندگی آن نیست که تو می پنداریش زندگی آن لحظه ایست که دل من ابری میشود و چشمان من به شفق می نشینند زندگی آن لحظه ایست که تو مرا نگاه میکنی و من معنا میشوم سکوت میکنم و لبریز از صدای تو میشوم زندگی آن لحظه ایست که تو می خندی من تهی از دلیل می شوم و همه تو می شوم. 3 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ زندگی یعنی صدای گریه نوزاد توی خونه اونم خونه ای که همیشه ساکته 4 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ زندگی...شاید شوق ته چشمات بود و همیشه خواهد بود 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ زندگی شاید همینه که داره از دست میره ولی ما قدرشو نمی دونیم و بعدا برامون خاطره شیرین میشه و دست نیافتنی 9 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ زندگی شاید طعم چایی مادر باشدمادری که عاشقشم 6 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ زندگی شاید تنها لبخند تو باشه ازسر عشق 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۳ زندگی شاید نه حتما همین لحظه شاده که بر نمی گرده قدرشو بدون و ازش لذت ببر گلم 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۴ چقدر آدمها بی راهه میروند. از کنار گل بی اعتنا میگذرند میروندتا شعر گل را در صفحه یک کتاب پیدا کنند و بخوانند روبروی زندگی نمی ایستند تا مشاهده کنند. برای همین است که حرفها به دل نمی نشیند، برای همین است که در شعرها شوری نیست درنقاشی جوشش زندگی گم شده است. سهراب سپهری 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۴ زندگی شاید ....تمام صبرش را ب من بخشیده باشه... 1 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۴ یک عمر در انتظارِ کسی هستی که درکت کند و تو را همانگونه که هستی بپذیرد. و عاقبت درمی یابی که او از همان آغاز خودت بوده ای .. - ریچارد باخ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده