Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ سلام.منم مژگان هستم. ترم 3 کارشناسی. راستی چرا اینجا اینقد خلوته؟ها؟:w00: خسته شدم منظورت تالار معماری یا این تاپیک ..... لینک به دیدگاه
moya_memar 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ منظورت تالار معماری یا این تاپیک ..... آره دیگه. هم معماری هم همه جا :icon_gol: لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ آره دیگه.هم معماری هم همه جا :icon_gol: در مورد معماری باید بگم ... تصمیماتی در جلسه دیشب کاربرای معماری گرفته شد ... خلاصه آنها در تاپیک زیر قرار داده شده ... انشالله وضعیت بهتر بشه. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=31011......... لینک به دیدگاه
moya_memar 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ در مورد معماری باید بگم ... تصمیماتی در جلسه دیشب کاربرای معماری گرفته شد ... خلاصه آنها در تاپیک زیر قرار داده شده ... انشالله وضعیت بهتر بشه. http://www.noandishaan.com/forums/showthread.php?t=31011......... امیدوارم. منم هستم اگه کمک از دستم بر بیاد البته با شروع دانشگاهها یکم کارتون سخت تر می شه اما امیدوارم موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ امیدوارم.منم هستم اگه کمک از دستم بر بیاد البته با شروع دانشگاهها یکم کارتون سخت تر می شه اما امیدوارم موفق باشید. ممنون. آره باید کاربرا را پر انگیزه کنیم .. با آموزش با کرکسیون کارها ..با نقد کارها ... لینک به دیدگاه
moya_memar 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ ممنون.آره باید کاربرا را پر انگیزه کنیم .. با آموزش با کرکسیون کارها ..با نقد کارها ... آره این راهشه. اما نمی دونم چرا اینجا کاربرا بی انگیزه ان. یعنی یهی ی انگیزه رفته تو تالارهی دیگه. به نظرم اینجا به چند کاربر ثابت نیاز داره. یعنی فرومایی می خواد که کاربر فعال بطلبه مث فروم بچه های کنکوری. بازم می گم موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ آره این راهشه. اما نمی دونم چرا اینجا کاربرا بی انگیزه ان. یعنی یهی ی انگیزه رفته تو تالارهی دیگه. به نظرم اینجا به چند کاربر ثابت نیاز داره. یعنی فرومایی می خواد که کاربر فعال بطلبه مث فروم بچه های کنکوری. بازم می گم موفق باشید. میدونی چیه؟؟ واقعیت اینه...99% کار برای اینجا.... خونه اولشون تو سایتای همسایست!!! واسه همینه!!! جایی اینکه از موقعیت استفاده کننن...بچه های سایتای همسایه رو به اینجا معرفی کنن اما.................:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ من مهیاردانشجوی کارشناسی معماری دیگه چی بگم........................؟؟؟ اینم یه دلیله دیگه!!!!!! بعد 4 روز به معرفی نامه یه کاربر تازه وارد جواب میدن!!!!!! ((منظورم شخص من نیستا ....اما اگه در کمترین زمان ممکن جواب معرفی نامه کاربر داده بشه..انگیزه ایجاد میشه واسه ادامه کار)) بازم مرسی که یکی جواب داد 1 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ در چه مواردی تخصص دارید . نظر پیشنهاد انتاد از روند کلی تالار راستی به تالار نواندیشان خوش آمدید از نرم افزار های معماری یه چیزایی میدونم:ws2: 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ اینم یه دلیله دیگه!!!!!! بعد 4 روز به معرفی نامه یه کاربر تازه وارد جواب میدن!!!!!! ((منظورم شخص من نیستا ....اما اگه در کمترین زمان ممکن جواب معرفی نامه کاربر داده بشه..انگیزه ایجاد میشه واسه ادامه کار)) بازم مرسی که یکی جواب داد قبول دارم ... ولی باور کنید کمی قضایا پیچیده شده .. ان شالله این مورد هم حل می شود.:icon_gol: لینک به دیدگاه
DDDIQ 293 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ سلام دوستای معمار من من صدیق هستم این نام کاربریم هم همین اسممه DDDIQ خونده میشه سه دی ق sedigh من 24 سالمه (28 فروردین 65 )و ترم 5 و خرده ای کارشناسی ( آزاد) هستم قصه من و معماری حکایت عاشق معشوقیه! من معاشقعه ای دارم با این معماری! خاکستر نشین معماری! (خب طولانیه که چه اتفاقاتی واسم افتاد و طولانی میشه) خب چون به تاریخ و مطالعه علاقه دارم از تئوری و بحثهای معماری به شدت لذت میبرم!! (البته در حد همین سواد معماری که دارم سعی میکنم وارد بحثها بشم) دستم هم بد نیست از گذشته طراحی کار میکردم و ... درسهایی محاسباتی معماری رو هم هر چند در حد بقیه اش نیست ولی بازم کلی لذت میبرم کلا از هر چی یه پسوند یا پیشوند معماری داشته باشه خوشم میاد! حتی معماری سلولی باشه! (زیست شناسی)!! از آشنایی باهاتون خوشوقتم انوشه باشید 3 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۸۹ سلام دوستای معمار منمن صدیق هستم این نام کاربریم هم همین اسممه DDDIQ خونده میشه سه دی ق sedigh من 24 سالمه (28 فروردین 65 )و ترم 5 و خرده ای کارشناسی ( آزاد) هستم قصه من و معماری حکایت عاشق معشوقیه! من معاشقعه ای دارم با این معماری! خاکستر نشین معماری! (خب طولانیه که چه اتفاقاتی واسم افتاد و طولانی میشه) خب چون به تاریخ و مطالعه علاقه دارم از تئوری و بحثهای معماری به شدت لذت میبرم!! (البته در حد همین سواد معماری که دارم سعی میکنم وارد بحثها بشم) دستم هم بد نیست از گذشته طراحی کار میکردم و ... درسهایی محاسباتی معماری رو هم هر چند در حد بقیه اش نیست ولی بازم کلی لذت میبرم کلا از هر چی یه پسوند یا پیشوند معماری داشته باشه خوشم میاد! حتی معماری سلولی باشه! (زیست شناسی)!! از آشنایی باهاتون خوشوقتم انوشه باشید خیلی خیلی خوش اومدی صدیق جان ایشالله بتونیم دوستای خوبی واسه هم باشیم 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، ۱۳۸۹ سلام دوستای معمار منمن صدیق هستم این نام کاربریم هم همین اسممه DDDIQ خونده میشه سه دی ق sedigh من 24 سالمه (28 فروردین 65 )و ترم 5 و خرده ای کارشناسی ( آزاد) هستم قصه من و معماری حکایت عاشق معشوقیه! من معاشقعه ای دارم با این معماری! خاکستر نشین معماری! (خب طولانیه که چه اتفاقاتی واسم افتاد و طولانی میشه) خب چون به تاریخ و مطالعه علاقه دارم از تئوری و بحثهای معماری به شدت لذت میبرم!! (البته در حد همین سواد معماری که دارم سعی میکنم وارد بحثها بشم) دستم هم بد نیست از گذشته طراحی کار میکردم و ... درسهایی محاسباتی معماری رو هم هر چند در حد بقیه اش نیست ولی بازم کلی لذت میبرم کلا از هر چی یه پسوند یا پیشوند معماری داشته باشه خوشم میاد! حتی معماری سلولی باشه! (زیست شناسی)!! از آشنایی باهاتون خوشوقتم انوشه باشید صدیق جان به تالار معماری خوش آمدید:icon_gol: واقعا معماری عشق هست .. مباحث تئوری در معماری جایگاه خاص و ویژه ای دارند . لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ سلام به تمام معمار های عزیز اومدم سلامی عرض کنم و برم جمیعا خسته نباشید 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۸۹ سلام دوستای معمار منمن صدیق هستم این نام کاربریم هم همین اسممه DDDIQ خونده میشه سه دی ق sedigh من 24 سالمه (28 فروردین 65 )و ترم 5 و خرده ای کارشناسی ( آزاد) هستم قصه من و معماری حکایت عاشق معشوقیه! من معاشقعه ای دارم با این معماری! خاکستر نشین معماری! (خب طولانیه که چه اتفاقاتی واسم افتاد و طولانی میشه) خب چون به تاریخ و مطالعه علاقه دارم از تئوری و بحثهای معماری به شدت لذت میبرم!! (البته در حد همین سواد معماری که دارم سعی میکنم وارد بحثها بشم) دستم هم بد نیست از گذشته طراحی کار میکردم و ... درسهایی محاسباتی معماری رو هم هر چند در حد بقیه اش نیست ولی بازم کلی لذت میبرم کلا از هر چی یه پسوند یا پیشوند معماری داشته باشه خوشم میاد! حتی معماری سلولی باشه! (زیست شناسی)!! از آشنایی باهاتون خوشوقتم انوشه باشید خیلی خوش امدی صدیق جان....امیدوارم از انجمن و بحثهای نا تموم و مفیدش لذت ببری:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
avril 34 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ سلام...نازنین هستم وترم 5 کارشناسی دانشگاه آزاد درس میخونم از قبل دستم با طراحی ونقاشی و...آشنا بود وبه خاطر علاقم به هنر و خلاقیت معماری رو انتخاب کردم ازهمه ی درساش خوشم میاد... چه اونایی که اصلی واختصاصین..چه اونایی که با عمران ها مشترکن راندو وکروکی رو خیلی دوست دارم درسای طراحی هم در حد خودش خوب وجالبه برام... فک کنم اینا کافی باشه..... 5 لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ سلام...نازنین هستم وترم 5 کارشناسی دانشگاه آزاد درس میخونماز قبل دستم با طراحی ونقاشی و...آشنا بود وبه خاطر علاقم به هنر و خلاقیت معماری رو انتخاب کردم ازهمه ی درساش خوشم میاد... چه اونایی که اصلی واختصاصین..چه اونایی که با عمران ها مشترکن راندو وکروکی رو خیلی دوست دارم درسای طراحی هم در حد خودش خوب وجالبه برام... فک کنم اینا کافی باشه..... سلام...خوش آمدی..امیدوارم دوستای خوبی برا هم باشیم 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ سلام...نازنین هستم وترم 5 کارشناسی دانشگاه آزاد درس میخونماز قبل دستم با طراحی ونقاشی و...آشنا بود وبه خاطر علاقم به هنر و خلاقیت معماری رو انتخاب کردم ازهمه ی درساش خوشم میاد... چه اونایی که اصلی واختصاصین..چه اونایی که با عمران ها مشترکن راندو وکروکی رو خیلی دوست دارم درسای طراحی هم در حد خودش خوب وجالبه برام... فک کنم اینا کافی باشه..... خوش اومدي همشهري عزيزم :icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ سلام معمارای عزیز خوش اومدید:w70: 1 لینک به دیدگاه
armin.eleman 5393 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۸۹ سلاممعمارای عزیز خوش اومدید:w70: سلام ببخشید شما تازه وارد هستین 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده