Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۸۹ سلام به همه گي من آرشم بچه تبريز فوق ديپلم معماري بعد كنكور ديگه كارداني به كارشناسي ان شا ءالله يادم رفت بگم معماري سنتي رو خيلي دوست دارم سلام :wubpink:من بچه رشتم و 20 سال و 9 ماه و 19 روزمه و فوق دیپلم معماری و کنکور کاردانی به کارشناسی هم شرکت کردم. ااااااا..منم تهران غرب میخونم...یعنی میخوندم..فارغ التحصیل شدم منم عاششششششق رشتمم سلام من بهارم.10روز دیگه 21سالم میشه،اگه خدا قبول کنه از مهرترم 5 معماری می خونم.معماری و معمارهاروخیلی دوست دارم:icon_pf (44): :w66: 5 لینک به دیدگاه
بوف کور 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها :girlhi: اینم بیوگرافی ف ر ح ی !:4chsmu1: اسم کوچیکم فرح نوش:shad: فامیلیم ...راستی فامیلیم چیه؟ 11اردیبهشت 68 بدنیا اومدم:putertired:کاردانی معماریمو گرفتم !منتظر نتیجه کنکورم هستم !می دونم هیچ جاقوووول نمیشم !خیلی بد دادم !:mpr:هیچی از معماری حالیم نمی شه ولی عاشقشم تا حدودی :4chsmu1:البته این خصوصیات ادماکه هر چی که ناشناسه دوسش داشته باشند ! خوب علایق که یکی دوتا نیست:45645: ف ر ح ی ! :w63: 8 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ سلام بچه ها :girlhi:اینم بیوگرافی ف ر ح ی !:4chsmu1: اسم کوچیکم فرح نوش:shad: فامیلیم ...راستی فامیلیم چیه؟ 11اردیبهشت 68 بدنیا اومدم:putertired:کاردانی معماریمو گرفتم !منتظر نتیجه کنکورم هستم !می دونم هیچ جاقوووول نمیشم !خیلی بد دادم !:mpr:هیچی از معماری حالیم نمی شه ولی عاشقشم تا حدودی :4chsmu1:البته این خصوصیات ادماکه هر چی که ناشناسه دوسش داشته باشند ! خوب علایق که یکی دوتا نیست:45645: ف ر ح ی ! :w63: به تالار نواندیشان خوش آمدید ... ایشالله با ورود به تالار بیشتر علاقه مند می شوید... لینک به دیدگاه
بوف کور 476 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۸۹ به تالار نواندیشان خوش آمدید ...ایشالله با ورود به تالار بیشتر علاقه مند می شوید... ایشاللا !:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
amin_architect22 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ به نام یگانه معمار هستی سلام به همه معمارای گل و گلاب من هم امین هستم افتخارم اینه که اسفندی هستم 4 اسفند 66 کاردانی معماری از مرکز آموزش عالی انقلاب اسلامی تازه سربازیم تموم شده:w410: و کاردانی به کارشناسی هم فکر نکنم جایی قبول شم. عاشق عاشق معماریم 5 لینک به دیدگاه
fifa09 51 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به معمارای خودمون هادی هستم متولد 69/5/8 . در شرف کارشناس شدن هستم و فعلاً تو انتخاب رشته ی رنجش گیر کردم معماری رو برترین و بهترین رشته میدونم. براش جونمم میدم مایلم با معمارای دیگه ام مصاحبت کنم 4 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سلام بچه ها :girlhi:اینم بیوگرافی ف ر ح ی !:4chsmu1: اسم کوچیکم فرح نوش:shad: فامیلیم ...راستی فامیلیم چیه؟ 11اردیبهشت 68 بدنیا اومدم:putertired:کاردانی معماریمو گرفتم !منتظر نتیجه کنکورم هستم !می دونم هیچ جاقوووول نمیشم !خیلی بد دادم !:mpr:هیچی از معماری حالیم نمی شه ولی عاشقشم تا حدودی :4chsmu1:البته این خصوصیات ادماکه هر چی که ناشناسه دوسش داشته باشند ! خوب علایق که یکی دوتا نیست:45645: ف ر ح ی ! :w63: به نام یگانه معمار هستیسلام به همه معمارای گل و گلاب من هم امین هستم افتخارم اینه که اسفندی هستم 4 اسفند 66 کاردانی معماری از مرکز آموزش عالی انقلاب اسلامی تازه سربازیم تموم شده:w410: و کاردانی به کارشناسی هم فکر نکنم جایی قبول شم. عاشق عاشق معماریم سلام به معمارای خودمونهادی هستم متولد 69/5/8 . در شرف کارشناس شدن هستم و فعلاً تو انتخاب رشته ی رنجش گیر کردم معماری رو برترین و بهترین رشته میدونم. براش جونمم میدم مایلم با معمارای دیگه ام مصاحبت کنم خوش اومدید به جمع ما :w66: 3 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ به نام یگانه معمار هستیسلام به همه معمارای گل و گلاب من هم امین هستم افتخارم اینه که اسفندی هستم 4 اسفند 66 کاردانی معماری از مرکز آموزش عالی انقلاب اسلامی تازه سربازیم تموم شده:w410: و کاردانی به کارشناسی هم فکر نکنم جایی قبول شم. عاشق عاشق معماریم به تالار نواندیشان خوش آمدید لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به معمارای خودمونهادی هستم متولد 69/5/8 . در شرف کارشناس شدن هستم و فعلاً تو انتخاب رشته ی رنجش گیر کردم معماری رو برترین و بهترین رشته میدونم. براش جونمم میدم مایلم با معمارای دیگه ام مصاحبت کنم داداش هادی به تالار نواندیشان خوش آمدی لینک به دیدگاه
maryam*arch 1022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ سلام مریم 19 ساله کاردان معماری عضو قدیم هستم من عاشق معماریم 5 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ به نام ان کسی که از خاک انسان افرید خوب سلام من خودم رو معرفی کنم نیازی هست؟ باشه اسم :شاهین فامیل : اگه گفتی سن:21 دانشجوی رشته ی معماری دانشگاه ازاد واحد سماء در مقطع کاردانی ارشد چون ترم 8 هستم برای فرار از سربازی حساب کردم 3 سال دیگه معاف میشم دیگه مشهدی هستم مجرد هستم بسه دیگه نه؟ 7 لینک به دیدگاه
hami_sani 6076 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ منم بگم البته قبلا گفتما حامی هستم 26 سالمه معماری میخونم همین دیگه 5 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۸۹ درود بر تمام دوستان قدیمی تالار معماری لینک به دیدگاه
archi&tini 251 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ سلام باران هستم.دانشجوی فوق دیپلم..ترم 4 2 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۸۹ سلامباران هستم.دانشجوی فوق دیپلم..ترم 4 باران جان خوش آمدید لینک به دیدگاه
panoram 5055 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ من مهیار دانشجوی کارشناسی معماری دیگه چی بگم........................؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Architectur_20 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۸۹ سلام به دوستای عزیز معمار من دانشجوی کارشناسی ترم 3 هستم و خیلی خوشحال میشم با همه آشنا بشم و از اطلاعاتتون استفاده کنم 1 لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ من مهیاردانشجوی کارشناسی معماری دیگه چی بگم........................؟؟؟ در چه مواردی تخصص دارید . نظر پیشنهاد انتاد از روند کلی تالار راستی به تالار نواندیشان خوش آمدید لینک به دیدگاه
Bahram Sh مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ سلام به دوستای عزیز معمارمن دانشجوی کارشناسی ترم 3 هستم و خیلی خوشحال میشم با همه آشنا بشم و از اطلاعاتتون استفاده کنم به تالار معماری تالار نواندیشان خوش آمدید. لینک به دیدگاه
moya_memar 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مهر، ۱۳۸۹ سلام. منم مژگان هستم. ترم 3 کارشناسی. راستی چرا اینجا اینقد خلوته؟ها؟:w00: خسته شدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده