YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ يك متخصص تغذيه خبر داد: موز؛ پيشگيري كننده از بيماري قلبي .... :icon_gol: جام جم آنلاين: مريم مراداف متخصص تغذيه گفت: پتاسيم موجود در موز باعث گشاد شدن رگهاي خوني ميشود و از فعاليت راديكالهاي آزاد جلوگيري ميكند؛ بنابراين مصرف موز از بيماريهاي قلبي و عروقي پيشگيري ميكند. اين متخصص تغذيه در گفتگو با فارس، افزود: موز، منبع انرژي است، فاقد كلسترول است و به پايين نگه داشتن فشار خون كمك ميكند. وي گفت: كربوهيدرات موجود در موز در دستگاه گوارش سريع هضم، جذب و وارد خون ميشود. جذب سريع قند موز شاخص گلايسمي بالايي دارد و مصرف آن به افراد مبتلا به ديابت توصيه نميشود. موز كال و نارس براي افراد ديابتي كه بايد ميزان قند خون خود را ثابت نگه دارند، مفيد است. اين متخصص تغذيه اضافه كرد: موز حاوي سديم پايين و پتاسيم بالايي است كه براي فشارخونيها مفيد است. براي داشتن فشارخون مناسب، مصرف كم نمك (سديم) و مصرف زياد منابع پتاسيم، كلسيم و منيزيم بسيار مفيد است. مراداف گفت: پتاسيم موجود در موز باعث دفع سديم از بدن ميشود، باعث گشاد شدن رگهاي خوني و كاهش فشار خون ميشود. مصرف موز ميتواند، از بروز بيماريهاي قلبي جلوگيري كند زيرا پتاسيم موجود در موز از فعاليت راديكالهاي آزاد مضر جلوگيري ميكند و همچنين مانع از تصلب و گرفتگي عروق ميشود. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده