YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ چرا سيب سلامتي ميآورد؟ نقل قول: محققان به تازگي دريافتهاند كه مادهاي موسوم به «پكتين» در سيب، راز سلامتآفريني اين ميوه خوش طعم است. به گزارش ايسنا، شرح اين يافته كه در مجله علمي «بي.ام.سي ميكروبيولوژي» منتشر شد، مبين آن است كه پكتين ميتواند تعداد ميكروبهاي مفيد در دستگاه گوارش را افزايش دهد. در اين تحقيق، متخصصان ميكروبيولوژي دانشگاه دانمارك تاثير مصرف سيب را روي موشهاي آزمايشگاهي با خوراندن سيب يا آب اين ميوه به آنها مورد بررسي قرار دادند تا دريابند كه آيا مصرف اين ميوه ميتواند بر ميزان باكتريها يا ميكروبهاي مفيد تاثيري داشته باشد. محققان متوجه شدند كه رژيم غذايي حاوي مقادير بالا از پكتين كه در سيب به وفور يافت ميشود، در افزايش ميزان اين دسته از باكتريهاي مفيد دستگاه گوارش بسيار موثر است. متخصصان خاطر نشان ميكنند كه باكتريهاي مفيد مادهاي شيميايي به نام «بوتيريت» توليد ميكنند كه سوختي مهم براي سلولهاي ديواره رودهاي هستند. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده