YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۸۹ يك متخصص تغذيه: شاهتوت ابتلا به سرطان را كاهش ميدهد .... :icon_gol: جام جم آنلاين: شاهتوت ، توتفرنگي و عصاره آنها بهطور موثري از رشد سرطان سينه و دهانه رحم جلوگيري ميكنند و به علاوه عصاره آن موثرترين عامل در كاهش رشد سلولهاي سرطاني در سينه است. دكتر احمدرضا درستي متخصص تغذيه در گفتگو با ايسنا گفت: با توجه به وجود قند طبيعي فروكتوز در اين ميوه در صورت مصرف درست و به اندازه آن، براي افراد ديابتي نيز مفيد بوده و حتي ميتواند جايگزين مناسبي براي مصرف قند باشد. وي افزود: شاهتوت طبيعتي سرد داشته، بازكننده گرفتگيها بوده و عوارض صفرا را از بين ميبرد. همچنين براي تسكين زخمهاي رودهاي مناسب است. دكتر درستي تصريح كرد: اين ميوه داراي ويتامين C و پيش ساز ويتامين آ بوده و داراي آنتي اكسيدان خوبي در مقابل سرطان است. استفاده از نوع خشك اين ميوه نيز با داروهاي كمكي و مقوي تحت نظر پزشك بسيار مفيد است. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده