Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ کتاب طراحی شهری جان لنگ (Jon Lang) با عنوان Urban Design: A Typology of Procedures And Products از منابع و کتابای خوب طراحی شهری هستش PART1: THE NATURE OF URBAN DESIGN AND URBAN DESIGNING The public realm of cities and urban design Urban design processes and procedures An evolving typology of urban design projects PART2: THE TRADITIONAL DESIGN PROFESSIONS, THEIR PRODUCTS AND URBAN DESIGN The products of city planning and the nature of urban design The products of landscape architecture and the nature of urban design The products of architecture and the nature of urban design PART3: THE CORE OF URBAN DESIGN WORK: PROCEDURES AND PRODUCTS Total urban design All-of-a-piece urban design Piece-by-piece urban design Plug-in urban design PART4: THE FUTURE OF URBAN DESIGN Learning from the case studies: current and future issues in urban design Afterthoughts: Urban design – field or discipline and profession? برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
sanaz sadeghi 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ من نمیتونم فایل دانلود کنم راهنمایی میکنید 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ من نمیتونم فایل دانلود کنم راهنمایی میکنید چک کردم مشکلی نداشت واسه دانلود تو صفحه ای که باز میشه اول ادامه دانلود رو بزنید بعدش یه دکمه زرد رنگ دریافت (download) هست که میزنید و شروع به دانلود میکنه 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۶ پسورد میخواد پسوردش چیه؟ پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
Tara00 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام ببخشید من هرچقدر رو قسمت زرد رنگ میزنم تا دانلود بشه ولی هیچی دانلود نمیشه.این کتابو واقعا نیاز دارم.میشه کمکم کنید؟ممنون میشم. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 13 ساعت قبل، Tara00 گفته است : سلام ببخشید من هرچقدر رو قسمت زرد رنگ میزنم تا دانلود بشه ولی هیچی دانلود نمیشه.این کتابو واقعا نیاز دارم.میشه کمکم کنید؟ممنون میشم. سلام. لینک دانلود اصلاح شد ? لینک به دیدگاه
Tara00 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۹ سلام ممنون دستتون درد نکنه.ولی بخدا زدم دانلود شد اما باز نشد ،با انواع برنامه ها امتحان کردم تا استخراج کنم اما گفتن فرمتش ساپورت نمیشه. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 1 ساعت قبل، Tara00 گفته است : سلام ممنون دستتون درد نکنه.ولی بخدا زدم دانلود شد اما باز نشد ،با انواع برنامه ها امتحان کردم تا استخراج کنم اما گفتن فرمتش ساپورت نمیشه. خواهش میکنم. برنامه خاصی نیست. برنامه winrar نیاز هست تا بتونید اکسترکت کنید. واسه اکسترکت کردن هم پسورد www.noandishaan.com رو باید وارد کنید. لینک به دیدگاه
Tara00 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۹ مرسی منم با همون برنامه باز کردم اما باز نشد ارور میده. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۹ در 2 ساعت قبل، Tara00 گفته است : مرسی منم با همون برنامه باز کردم اما باز نشد ارور میده. چک کردم، اگه پسورد درست و دقیق وارد بشه بدون مشکل اکسترکت میشه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده