رفتن به مطلب

محتویات کیف خانمها نشانه توجه اونا به کدام اولویت هاست؟

fakur1

ارسال های توصیه شده

شما مگه خانمی؟ :ws3: پس چرا قیافت یعنی اواتارت اینا بهش میخوره پسر باشه :ws3:

باز صدرحمت به من که آواتارم پسر بچه است ولی خودم پسر نیستم

تو که پسری اسم کاربریت دخترونه است :دی

• Like 1
لینک به دیدگاه
باز صدرحمت به من که آواتارم پسر بچه است ولی خودم پسر نیستم

تو که پسری اسم کاربریت دخترونه است :دی

اواتارام زیر نویس زدم کسی گمراه نشه ، مورد داشتیم تو این سایت ، پسره بهم پیشنهاد ازدواج داده ، مورد داشتیم ازم سوال اشپزی کردن ، مورد مونث داشتیم طرف میخواسته بره مجلس عروسی داشته در مورد لباسهایی که میخواسته بپوشه از من نظرسنجی کرده ، دیگه دیدم خیلی اوضاع ناجوره ، مجبور شدم زیر نویس بزنم :ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

فکور خیلی خوبه اینقدر ادم کنجکاوی هستی و دوست داری همه چیز و همه گس رو به چالش بکشی ، ولی کاش موضوعاتی که انتخاب میکنی لااقل یا به درد دنیا بخوره یا اخرت و با محتوا باشه

• Like 3
لینک به دیدگاه
شما متوجه اون جواب من نشدید. بحث مطلق و نسبیت و اینا نیست .

میگم : انسان تا اون حد که به آرایش ظاهریش اهمیت میده به رفتار های دیگه ش کم اهمیته. موضوع بحث اینه.

درسته بعضی کسایی که به ظاهر اهمیت میدن و ادعای باکلاسیشون میشه به رفتارهای اجتماعیشون توجهی ندارن چون دیدشون تا نوک دماغشونه
  • Like 3
لینک به دیدگاه
اواتارام زیر نویس زدم کسی گمراه نشه ، مورد داشتیم تو این سایت ، پسره بهم پیشنهاد ازدواج داده ، مورد داشتیم ازم سوال اشپزی کردن ، مورد مونث داشتیم طرف میخواسته بره مجلس عروسی داشته در مورد لباسهایی که میخواسته بپوشه از من نظرسنجی کرده ، دیگه دیدم خیلی اوضاع ناجوره ، مجبور شدم زیر نویس بزنم :ws3:

آفرین خوشم اومد. هرکسی اینکارو نمیکنه. احسنت :w16:

• Like 1
لینک به دیدگاه
فکور خیلی خوبه اینقدر ادم کنجکاوی هستی و دوست داری همه چیز و همه گس رو به چالش بکشی ، ولی کاش موضوعاتی که انتخاب میکنی لااقل یا به درد دنیا بخوره یا اخرت و با محتوا باشه

بخاطر گل روی شما الان یه تاپیک بامحتوا میزنم ببینیم کسی میاد پای کار ؟

• Like 1
لینک به دیدگاه
بخاطر گل روی شما الان یه تاپیک بامحتوا میزنم ببینیم کسی میاد پای کار ؟

چرا بخاطر من ؟ بخاطر خودت بزن ، یک بحث مفید بزن که حداقل اخرش یک چیزی یاد بگیری و الکی وقت خودت و بقیه هدر نشه

• Like 2
لینک به دیدگاه
چرا بخاطر من ؟ بخاطر خودت بزن ، یک بحث مفید بزن که حداقل اخرش یک چیزی یاد بگیری و الکی وقت خودت و بقیه هدر نشه

مجبور نیستی وقتتو هدر بدی . میتونی انتخاب بهتری داشته باشی.

• Like 1
لینک به دیدگاه
مجبور نیستی وقتتو هدر بدی . میتونی انتخاب بهتری داشته باشی.

صحبت وقت من نبود

موضوع چیز دیگه ای بود.

در هر صورت موفق باشی.

• Like 2
لینک به دیدگاه
جناب آقای فکور

تمام تاپیکهایی که استارت زدین رو سر زدم اما هنوز هدفتون از کند وکاو ذهنیات خانوما رو درک نمیکنم

شما داخل کیف چند تا خانومو دیدی که اینقد راحت نظر میدی میگی آرایشگاهه؟

کیف من و خواهرم و اطرافیانم بیشتر از لوازم ارایش دفترچه یادداشت و کیف پولو نهایتا یه آینه س

هیچی توضیح و توجیهی برای این تاپیکای مسخره تون پیدا نکردم که نهایتش معلوم نیس موافقین یا مخالف!!

با چالشهای سردرگم..خنده داره!

این نوع برخورد از یک نفر کاربر که حقوق میخونه , تعجب آوره . نه؟

• Like 2
لینک به دیدگاه
این نوع برخورد از یک نفر کاربر که حقوق میخونه , تعجب آوره . نه؟

عجب..پس بگو!!!

کدوم قسمتش تعجب آوره؟

نباید به تاپیکای بی محتوا که قاطعانه دیگرانو قضاوت میکنن اعتراض کرد؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
بهتره عنوان تاپیک در مورد این باشه که محتویات کیف هر انسان نشانه توجه اونا به کدام اولویت هاست؟

زیر ذره بین بردن رفتار خانومها خوبه اما نه فقط تمرکز کردن به جزئیات ناچیزی که جنبه تزئینی داره و اولویت نیست

نه برای منه خانوم..نه برای شمای آقا(البته اگه اینطور باشه براتون)

شمام سوال منو جواب ندادی که پرسیدم کیف چندتا خانومو دیدی که اینطور قاطع میگی کیفشون آرایشگاه سیاره!!

همکاری زمانی هست که شما توهین نکنی به شخصیت و اولویت بندی افراد

نه اینکه یه قسمت از هر مقاله ای که تو هر وبلاگی خوندی اینجا کپی کنی دیگرانو بیخود و بی جهت به چالش بندازی

تحقیق باید یه اصولی داشته باشه یا نه؟!!

اگه بپرسن داخل کیف یه خانوم بیشتر چی هست؟خانوما اولویتشون برای جمع بندی وسایلشون چیه؟!به نظرم بهتره

نه اینکه نظر قاطع بدن و منتظر دفاعیه و توضیح باشن..قضاوت مزخرفیه

انتظار هم اندیشی از شما اینی نیست که نوشتین , مخصوصا خط آخر . ( حقوق )

• Like 3
لینک به دیدگاه
انتظار هم اندیشی از شما اینی نیست که نوشتین , مخصوصا خط آخر . ( حقوق )

میشه توضیح بدین انتظار شما از کسی که حقوق میخونه چیه؟

کجای پست من ایراد داره؟

بازم میگم قضاوت و پیش داوری کاریه که اصلا قبول نمیکنم

• Like 4
لینک به دیدگاه
عجب..پس بگو!!!

کدوم قسمتش تعجب آوره؟

نباید به تاپیکای بی محتوا که قاطعانه دیگرانو قضاوت میکنن اعتراض کرد؟

اعتراض تو محکمه است , اینجا محل بیان عقاید و بررسی موضوع و رسیدن به تفاهم با رعایت اصالت موضوع هست . یه نوع آسیب شناسی رفتار های انسان و مرز بندی رفتار های فردی و اجتمای با روشی نرم و علمی .

• Like 3
لینک به دیدگاه
میشه توضیح بدین انتظار شما از کسی که حقوق میخونه چیه؟

کجای پست من ایراد داره؟

بازم میگم قضاوت و پیش داوری کاریه که اصلا قبول نمیکنم

این جمله شما مودبانه نیست : نه اینکه نظر قاطع بدن و منتظر دفاعیه و توضیح باشن..قضاوت مزخرفیه

• Like 3
لینک به دیدگاه
اعتراض تو محکمه است , اینجا محل بیان عقاید و بررسی موضوع و رسیدن به تفاهم با رعایت اصالت موضوع هست . یه نوع آسیب شناسی رفتار های انسان و مرز بندی رفتار های فردی و اجتمای با روشی نرم و علمی .

بعضی وقتا نظر آدما یه نوع اعتراضه

چرا قبول نمیکنین که حرفتون قضاوت بوده و جملتونو قبول داشتین و با قاطعیت در مورد قشر همجنس من نظر دادین؟

من در موضوع شما اصالتی ندیدم

بعد هم در جواب دوستمون گفتم که هر تحقیقی اصولی داره

که شما اون اصول رو رعایت نکردی..منم اعتراض کردم

• Like 5
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • اضافه کردن...