Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ سلام به همه شهرسازان عزیز خب میدونیم که مجلات زیادی در زمینه شهرسازی هستش که کیفیت مقالات تو هرکدوم متفاوته و هرکس شاید از سبک مقالات یه مجله بیشتر خوشش بیاد و یه سری مجلات شاید سطح خیلی پایینی داشته باشن. این نظرسنجی رو گذاشتم تا بهترین مجلات شهرسازی رو از نظر خودتون (بدون در نظر گرفتن امتیاز پژوهشی که دارن) انتخاب کنید. سعی کردم اسم اکثر مجلات باشه اما خب زیادن دیگه واسه همین بقیه رو جز سایر مجلات محسوب کردم دلیل انتخابتون هم بگین بهتره 7 لینک به دیدگاه
هانیه ثابتی 42 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 بهمن، ۱۳۹۳ دوستان مجله که فقط ژورنال های طراحی شهری داشته باشه چیا ستن؟خارجی باشه بهتر 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، ۱۳۹۴ سامانه ارزیابی نشریات علمی کشور، تقریباً واسه اولین بار به صورت جامع رتبه بندی نشریات علمی رو آخر سال 93 انجام داد که تو تاپیک زیر شاخصاشو گفتم: http://www.noandishaan.com/forums/thread103699.html البته این نکته رو اشاره کنم که محتوای علمی جایی تو این رتبه بندی نداشته حالا شاخصا رو ببینید خودتون متوجه میشین و جالبه یه مجله با هر کیفیت محتوایی، اگه تو اون شاخصا ضعیف باشه مجوزشو باطل میکنن حالا مجله هایی که تو نظرسنجی آوردم امتیازاشونو میگم: هنرهای زیبا: 30 امتیاز © صفه: 35 امتیاز © آرمانشهر: 80 امتیاز (A) نامه معماری و شهرسازی: 65 امتیاز (B) هویت شهر: 80 امتیاز (A) باغ نظر: 80 امتیاز (A) منظر: 80 امتیاز (A) مدیریت شهری: 50 امتیاز © مطالعات شهری: 40 امتیاز © مطالعات شهر ایرانی - اسلامی: 30 امتیاز © ساخت شهر: 15 امتیاز © هفت شهر: علمی پژوهشی نیست آبادی: علمی پژوهشی نیست شهرداریها: علمی پژوهشی نیست شهرنگار:علمی پژوهشی نیست جستارهای شهرسازی: علمی پژوهشی نیست برنامه ریزی منطقه ای: 80 امتیاز (A) پژوهش های جغرافیایی: 80 امتیاز (A) محیط شناسی: 100 امتیاز (A+) 4 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ سامانه ارزیابی نشریات علمی کشور، تقریباً واسه اولین بار به صورت جامع رتبه بندی نشریات علمی رو آخر سال 93 انجام داد که تو تاپیک زیر شاخصاشو گفتم:http://www.noandishaan.com/forums/thread144066.html البته این نکته رو اشاره کنم که محتوای علمی جایی تو این رتبه بندی نداشته حالا شاخصا رو ببینید خودتون متوجه میشین و جالبه یه مجله با هر کیفیت محتوایی، اگه تو اون شاخصا ضعیف باشه مجوزشو باطل میکنن حالا مجله هایی که تو نظرسنجی آوردم امتیازاشونو میگم: هنرهای زیبا: 30 امتیاز © صفه: 35 امتیاز © آرمانشهر: 80 امتیاز (A) نامه معماری و شهرسازی: 65 امتیاز (B) هویت شهر: 80 امتیاز (A) باغ نظر: 80 امتیاز (A) منظر: 80 امتیاز (A) مدیریت شهری: 50 امتیاز © مطالعات شهری: 40 امتیاز © مطالعات شهر ایرانی - اسلامی: 30 امتیاز © ساخت شهر: 15 امتیاز © هفت شهر: علمی پژوهشی نیست آبادی: علمی پژوهشی نیست شهرداریها: علمی پژوهشی نیست شهرنگار:علمی پژوهشی نیست جستارهای شهرسازی: علمی پژوهشی نیست برنامه ریزی منطقه ای: 80 امتیاز (A) پژوهش های جغرافیایی: 80 امتیاز (A) محیط شناسی: 100 امتیاز (A+) من اصن در مورد محیط شناسی چیزی نشنیده بودم محمد من اون لینکی که گذاشتیو میزنم اما چیزی نشون نمیده 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من اصن در مورد محیط شناسی چیزی نشنیده بودممحمد من اون لینکی که گذاشتیو میزنم اما چیزی نشون نمیده اا تاپیکو بعدش خودم ادغام کردم حواسم نبود لینک اینجا رو عوض کنم پست دوم اینجا آوردم: http://www.noandishaan.com/forums/thread103699.html 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، ۱۳۹۵ آخرین رتبه بندی انجام شده برای مجلات علمی پژوهشی معماری و شهرسازی : 1 لینک به دیدگاه
niyan.d 1473 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، ۱۳۹۵ فکر نمیکردم مطالعات معماری ایران دانشگاه کاشان از منظر رتبش بالاتر باشه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده