masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ طرز تهیه انواع شیرینی خشک - طرز تهیه لگیمات آفریقایی مواد لازم:آرد=4 لیوانشکر=4/3 لیوانخمیر مایه=1 قاشق غذاخورینمک=کمیشیر خشک=1 قاشق غذاخوریآب=2 لیوانروغن=4 لیوان برای سرخ کردنطرز تهیه:1-در ظرفی آرد،نمک و خمیرمایه را با هم مخلوط کنید.2-آب را اضافه کرده و مخلوط را با یک قاشق چوبی خوب هم بزنید تا تمام مواد با هم خوب مخلوط شوند.3-روی ظرف را با یک سینی بپوشانید و مواد را بگذارید یک شب کامل بماند.4-در روز دوم،شکر و شیر خشک را به مواد اضافه کرده به مدت 2 دقیقه خوب هم بزنید.5-روغن را در ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم بگذارید تا داغ شود. سپس از مواد با یک قاشق مرباخوری به اندازه یک گردو برداشته و در روغن بریزید تا خمیر پف کند و دایره مانند شود.تمام مواد را به این طریق درست می کنیم.6-لگیمات ها را در صافی ریخته تا روغن آنها برود سپس آنها را در ظرف مخصوص شیرینی می چینیم.طرز تهیه انواع شیرینی خشک - ترجمه کتاب سفرة عامرة لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده