Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 29 مهر، 2014 پروژه اجرای طرح ممیزی املاک و مستحدثات در محدوده قانونی شهر و تهیه نرم افزار بانک اطلاعات جغرافیایی (GIS) آن رو به همراه فرم هایی که داره به صورت PDF از لینک زیر می تونید دانلود کنید. دانلود پروژه منبع: geographyscience.persianblog.ir 9
saman aziz 14 ارسال شده در 21 اسفند، 2014 با سلام مرسی از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتین.امکانش هست خود فایل جی ای اسی طرح ممیزی رو در اختیارمون بزارید؟؟ 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 22 اسفند، 2014 با سلام مرسی از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتین.امکانش هست خود فایل جی ای اسی طرح ممیزی رو در اختیارمون بزارید؟؟ متأسفانه خودم ندارم. می تونید از مدیر وبلاگ ذکر شده بپرسین شاید بتونن کمکتون کنن 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 18 فروردین، 2015 این فایل قابل دانلود نیست لطفاً لینکش را بررسی نمایید مشکلی نداشت 2
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 28 مهر، 2015 سلام رمز می خواهد؟ سلام پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 30 مهر، 2015 دنلود نمیشه که..؟؟؟؟... تست کردم. مشکلی واسه دانلود نبود
nassim_r 11 ارسال شده در 6 فروردین، 2016 سلام... میشه فایلی که نحوه وارد کردن اطلاعات ممیزی در نرم افزار GIS رو توضیح داده باشه رو بزارید. با تشکر... 1
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 6 فروردین، 2016 سلام... میشه فایلی که نحوه وارد کردن اطلاعات ممیزی در نرم افزار GIS رو توضیح داده باشه رو بزارید. با تشکر...:icon_gol: سلام. خوش اومدین به انجمن تو چه بخشی از وارد کردن اطلاعات مشکل دارید؟ اگه فرصتش رو داشتم، توضیحشو کامل از صفر میگفتم. ولی خب متأسفانه چون فرصتم کمه نمیرسم. واسه همین اگه بخشی مشکل هست بگین، اگه بتونم کمک کنم البته خیلی خوشحال میشیم و حمایت و استقبال می کنیم اگه این آموزش وارد کردن اطلاعات ممیزی تو GIS رو دوستان دیگه ای که میتونن استارتش رو بزنن
Mohammad Aref 120459 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2016 دوستان این فایل برای من قابل دانلود نیست میشه راهنمایی کنید. سلام. تست کردم، مشکلی برای دانلود نبود
ارسال های توصیه شده