Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ پروژه اجرای طرح ممیزی املاک و مستحدثات در محدوده قانونی شهر و تهیه نرم افزار بانک اطلاعات جغرافیایی (GIS) آن رو به همراه فرم هایی که داره به صورت PDF از لینک زیر می تونید دانلود کنید. دانلود پروژه منبع: geographyscience.persianblog.ir 9 لینک به دیدگاه
saman aziz 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آذر، ۱۳۹۳ با سلام مرسی از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتین.امکانش هست خود فایل جی ای اسی طرح ممیزی رو در اختیارمون بزارید؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۳ با سلام مرسی از اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتین.امکانش هست خود فایل جی ای اسی طرح ممیزی رو در اختیارمون بزارید؟؟ متأسفانه خودم ندارم. می تونید از مدیر وبلاگ ذکر شده بپرسین شاید بتونن کمکتون کنن 1 لینک به دیدگاه
ari mas 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ این فایل قابل دانلود نیست لطفاً لینکش را بررسی نمایید 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، ۱۳۹۳ این فایل قابل دانلود نیست لطفاً لینکش را بررسی نمایید مشکلی نداشت 2 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۴ سلام رمز می خواهد؟ سلام پسورد تمامی فایل هایی که پسوردشون ذکر نشده=www.noandishaan.com لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۴ دنلود نمیشه که..؟؟؟؟... تست کردم. مشکلی واسه دانلود نبود لینک به دیدگاه
nassim_r 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام... میشه فایلی که نحوه وارد کردن اطلاعات ممیزی در نرم افزار GIS رو توضیح داده باشه رو بزارید. با تشکر... 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، ۱۳۹۴ سلام... میشه فایلی که نحوه وارد کردن اطلاعات ممیزی در نرم افزار GIS رو توضیح داده باشه رو بزارید. با تشکر...:icon_gol: سلام. خوش اومدین به انجمن تو چه بخشی از وارد کردن اطلاعات مشکل دارید؟ اگه فرصتش رو داشتم، توضیحشو کامل از صفر میگفتم. ولی خب متأسفانه چون فرصتم کمه نمیرسم. واسه همین اگه بخشی مشکل هست بگین، اگه بتونم کمک کنم البته خیلی خوشحال میشیم و حمایت و استقبال می کنیم اگه این آموزش وارد کردن اطلاعات ممیزی تو GIS رو دوستان دیگه ای که میتونن استارتش رو بزنن لینک به دیدگاه
kiana 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان این فایل برای من قابل دانلود نیست میشه راهنمایی کنید. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۵ دوستان این فایل برای من قابل دانلود نیست میشه راهنمایی کنید. سلام. تست کردم، مشکلی برای دانلود نبود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده