Javid Maleki 11668 ارسال شده در 28 مهر، 2014 با سلام خدمت همه دوستان انقدر مشغله زیاده که کم کم داشت یادم میرفت که اینجا یه تاپیکی مبنی بر تولد همسر مهربان و دلسوز خودم رو یعنی مهسا (Mahsa.Gha) رو اینجا بزنم البته دیشب برای ایشون تولد گرفتم و کادوش رو هم که یه تبلت بود بهش دادم (فک نکنید همسر بی معرفتی هستم نه) ولی اینجا هم تاپیک زدم تا از همین تریبون به سالار زندگیم تولدش رو تبریک بگم انشاالله 120 سال بشی (یا ابلفضل بخواد 120 سال زنده بمونه من بدبخت میشم):ws28: بروبچ و دوستان و آشنایان بیاید تو این تولد عظیم شرکت کنید و تولدش رو تبریک بگید در ضمن کادو یادتون بره برای شوهرش که من باشم بیارید برای خودش رو نمیخواد کادو بیارید 18
not found 16275 ارسال شده در 28 مهر، 2014 اول اول تایپیک خالی چه ترسناکه تولدت مبارک 120 سال کنار هم عشقولانه زندگی کنین ایشالا.
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 28 مهر، 2014 جاوید از دیشب داشتم یجوری این تبریک رو بهت میرسوندم ولی موفق نشدم مبارکههههههههههههههههه بپای آقا جاوید پیر شین 150 سال زندگی بانشاط و غرق در خوشی ارزومندم:icon_gol: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 28 مهر، 2014 مرسی دوستااااااااااااااانننننننننننن بسیاااااااااااار زیییییییییییییاااااااااااد از لطفتون
black banner 9103 ارسال شده در 29 مهر، 2014 الهي بگردم ( به قول دخدرا ) به به ببين تولد كيه ... دردود بر جاويد & مهسا ما از گذشته هاي دور ارادت داشتيم بسيار خرسندم .... تولدت مبارك مهسا خانوم ! انشالله خيلي ساله بشي ...
victoria_r 7682 ارسال شده در 31 مهر، 2014 آخییییییییییی چقد خوبه این چند روزه همش مرداییو میبینم که خیلی به فکر همسرشون هستن. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تولدتون مبارک و همیشه کنار هم شاد و خوشبخت و عاشق باشید.
*mini* 37778 ارسال شده در 2 آبان، 2014 دیر رسیدم ببخشید مهسا جونم تولدت مبارک ایشاالله همیشه کنار آقا جاوید خوشحال و شاد و خوشبخت باشی عزیز دلم
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 5 آبان، 2014 دیر رسیدم ببخشیدمهسا جونم تولدت مبارک ایشاالله همیشه کنار آقا جاوید خوشحال و شاد و خوشبخت باشی عزیز دلم مرسی عزیزمممممم
ارسال های توصیه شده