Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ با سلام خدمت همه دوستان انقدر مشغله زیاده که کم کم داشت یادم میرفت که اینجا یه تاپیکی مبنی بر تولد همسر مهربان و دلسوز خودم رو یعنی مهسا (Mahsa.Gha) رو اینجا بزنم البته دیشب برای ایشون تولد گرفتم و کادوش رو هم که یه تبلت بود بهش دادم (فک نکنید همسر بی معرفتی هستم نه) ولی اینجا هم تاپیک زدم تا از همین تریبون به سالار زندگیم تولدش رو تبریک بگم انشاالله 120 سال بشی (یا ابلفضل بخواد 120 سال زنده بمونه من بدبخت میشم):ws28: بروبچ و دوستان و آشنایان بیاید تو این تولد عظیم شرکت کنید و تولدش رو تبریک بگید در ضمن کادو یادتون بره برای شوهرش که من باشم بیارید برای خودش رو نمیخواد کادو بیارید 18 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ اول اول تایپیک خالی چه ترسناکه تولدت مبارک 120 سال کنار هم عشقولانه زندگی کنین ایشالا. لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ مبارک باشه. امیدوارم بهترینارو از خدا هدیه بگیرید لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک عشق داداش جاوید :love070: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ جاوید از دیشب داشتم یجوری این تبریک رو بهت میرسوندم ولی موفق نشدم مبارکههههههههههههههههه بپای آقا جاوید پیر شین 150 سال زندگی بانشاط و غرق در خوشی ارزومندم:icon_gol: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ مرسی دوستااااااااااااااانننننننننننن بسیاااااااااااار زیییییییییییییاااااااااااد از لطفتون لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ بازم تبریک میگم..شاد و خوشبخت باشی.. لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ الهي بگردم ( به قول دخدرا ) به به ببين تولد كيه ... دردود بر جاويد & مهسا ما از گذشته هاي دور ارادت داشتيم بسيار خرسندم .... تولدت مبارك مهسا خانوم ! انشالله خيلي ساله بشي ... لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک مهسا جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۳ خوشبخت و موفق و سلامت کنارهم زندگی کنید... الهی آمین لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ تولدت مبارک به همه ارزوهات برسی / لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ آخییییییییییی چقد خوبه این چند روزه همش مرداییو میبینم که خیلی به فکر همسرشون هستن. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 تولدتون مبارک و همیشه کنار هم شاد و خوشبخت و عاشق باشید. لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۳ دیر رسیدم ببخشید مهسا جونم تولدت مبارک ایشاالله همیشه کنار آقا جاوید خوشحال و شاد و خوشبخت باشی عزیز دلم لینک به دیدگاه
Mahsa.Gha 6571 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۳ دیر رسیدم ببخشیدمهسا جونم تولدت مبارک ایشاالله همیشه کنار آقا جاوید خوشحال و شاد و خوشبخت باشی عزیز دلم مرسی عزیزمممممم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده