رفتن به مطلب

دانش و دانشمندی رو بیخیال , از سیاست کاری چی بلدی

fakur1

ارسال های توصیه شده

رمز پیشرفت در کشور ما داشتن مهارت و دانش و علم و مدرک و این حرفا نیست. باید سیاست کاری داشته باشی تا بتونی خودتو یه جا بچپونی و حقوق مفتی بگیری . پارتی هم بد نیست. ولی منظور من بحث رو سیاست کاریه که اگه بلدید لطفا به مام یاد بدید. اگرم بلد نیستید سئوال کنید تا دوستان جواب بدهند. این یه تیکه رو بلد نباشید پروفسور هم که بشید فقیرید .

• Like 5
لینک به دیدگاه
رمز پیشرفت در کشور ما داشتن مهارت و دانش و علم و مدرک و این حرفا نیست. باید سیاست کاری داشته باشی تا بتونی خودتو یه جا بچپونی و حقوق مفتی بگیری . پارتی هم بد نیست. ولی منظور من بحث رو سیاست کاریه که اگه بلدید لطفا به مام یاد بدید. اگرم بلد نیستید سئوال کنید تا دوستان جواب بدهند. این یه تیکه رو بلد نباشید پروفسور هم که بشید فقیرید .

من تا حدودی موافقم اما نه کاملا

درسته سیاست و بعضا پارتی مشکل گشاست اما کسی که تلاش زیادی داشته باشه و توانمند باشه وکار درست بالاخره جایگاه خودشو تو جامعه پیدا میکنه و میتونه موفقیت کسب کنه...

البته اگه به عدالت خدا ایمان دارید این موضوع کاملا براتون قابل درک میشه.:w16:

• Like 3
لینک به دیدگاه

من سیاست کاری رو به مدرک بیشتر ترجیخ میدم ولی تو ایران در حال حاضر اول باید مدرک رو داشته باشی بعد تازه وارد بازی میشی از اون به بعدش میشه پارتی و آشنا بازی و روند زندگی از اونجایی شروع میشه که هدفت مشخص باشه که تو میخوای یه حقوق بگیر بمونی یا اینکه پیشرفت کنی و کار آفرینی و خودت کسب و کاری برای خودت بزنی و تو حقوق بدی

دو تا بحث مطرحه اول مشخص کنی به چی و چند قانعی ؟

اگر آدم قانعی باشی پس به حقوق ماهیانه راضی ولی اگر قانع نباشی هیچ گاه متوقف نمیشی و همواره تلاش میکنی که به درآمد بالا تو شغلت برسی

در مورد خودم هیچ گاه نتونستم خودمو راضی کنم بگم اگر ماهی اینقدر در بیارم بسمه و دیگه تلاش بیشتر نمیکنم

حالا سوال اینجاس چطوری میتونم تواناییامو بیشتر کنم یا چه چیزی کم دارم که درآمدم بیشتر نمیشه وقتی با خودت دو دوتا چهارتا کنی میفهمی چی میخوای از کار و زندگی آیندت:a030:

• Like 3
لینک به دیدگاه

یکی از معاون های ما خیلی مغضوبه بنده خدا با اینکه خیلی آدم درستیه و پیگیر کار و دوستی دارم که سطوح مدیریتی رو یکی یکی داره طی می کنه چند روز پیش با دوستم در مورد این معاونمون صحبت میکردم که با اینکه آدم خوبیه ولی همیشه دچار مشکله و دوستم میگفت بله آدم خوبیه ولی قاعده بازی رو بلد نیست ، خلاصه اینکه تو این مملکت باید قاعده بازی رو بلد باشی تا پیشرفت کنی

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...