Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ دوستای خوبی تو انجمن پیدا کردن.... 5 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ بودن خدا.... ارامش.... عشق..... . . . 7 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 بهمن، ۱۳۹۳ داداشم جشن بگیره واس تموم کردن دانشگام....کلی گل بخره اتاقم پره بادکنک کنه.... بهترین حس دنیاس.... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ دنیات بکل عوض بشه...با تغییر خودت و ارادت.... 7 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۳ یه انگیزه خیلی خیلی ... قوی واسه زندگی که آدم رو به تلاش خستگی ناپذیر وادار کنه ... 8 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۳ اینکه تو کنارم باشی....نفس به نفسم....وقتی کنارمی قلبم آرومه آرومه.... 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ بهرین حس این روزام باریدن بارون.... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 فروردین، ۱۳۹۴ 94/1/1 بهترین حس و حالمه امروز.♥♥♥♥ یه معجزه با اراده و خواست دلم. شکرت خدایا. 3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینقد حس خوبیه نمیگم میخوام حسم مال خودم باشه..هیچکس نفهمه:5c6ipag2mnshmsf5ju3(چه خودخواهانه) 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهترین حس برام حس قوی بودنه 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کوه....جنگل...والیبال...عکس...آتیش...چای...آش.. 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کوه....جنگل...والیبال...عکس...آتیش...چای...آش.. آخه جنگل حس خوب برات بیا بریم با من 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخه جنگل حس خوب برات بیا بریم با من دیروز تو جنگل بودم اون پست نوشتم..کناره آتیش بودم بهترین حس بود... 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دیگه حس خوب,,حس قشنگ,,تموم شد..دم اذانه فقط بهترین حس اینه که همین الان تموم کنم 2 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهترین حس, حس راز و نیاز کردن با معبود... 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بهترین حس وقتیه که تو دل شب تو یه فضای باز خیلیییییییییییییییییییییییییی وسبع تهنای تهنا باشی. تو باشی/آسمون/یه موسیقی خیلی آرووووووووم(ترجیحأ یانی یا بتهوون)/یه آتیش کوچیک.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده