*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۳ بزن دکوراسیون یه نفرو بیارم پایین ولی خدا جون یه صبر مزیدی عنایت کن 7 لینک به دیدگاه
mohammad.khoshnood 4710 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ من یکی اینکه حس کنم اطرافیانم از من راضی هستن خیلی بهم حال میده مخصوصا خانمم باشه ...و وقتی عکاسی میکنم خیلی حس خوبی دارم 9 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۳ وقتی با یکی دردل میکنی حس بعدش خیلی خوبه 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ بازگشت دوباره اونم سالم پرانرژی 9 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ وقتی میری عیادت یا دیدن کسی یه حس خوبه.... 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس.... وقتی نیست کنارت....هیچوقت نیست....از ادکلنش میخری....هرثانیه بوش میکنی.... 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس....وقتی هر وقت گوشیتو نگاه میکنی اسمشو رو گوشیت میبینی.... 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس حسی که از یار جداباشی ..ولی یه جوری متوجه بشه که هنوز بهش فکر میکنی و دوستش داری... 7 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ حس داشتن کسایی که دوست دارن....... 4 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ یه نفر بخاطرت هرکار کنه.... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ الان بهترین حس رو دارم کمتراز یه ساعت دیگه مهمونا میان.... و جشن سالگرد ازدواج مان و بابامو باهم جشن میگیریم... مبارکشون باشه و بهترین حس و به یادموندنی ترین حس رو دارم... خدا به هردوشون سلامتی بده. الهی امین 6 لینک به دیدگاه
zeynabiy 225 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس وقتی که خدا رو باتمام وجود درک کنی وعاشقش باشی 6 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۳ بهترین حس یه عشق دو طرفه اس. عشقی که هر دو براش تلاش کنن و مشتاقش باشن 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ بهترین حس حس پیداکردن دوستان دوره دانشجوییته.. 4 لینک به دیدگاه
m@f 1923 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۳ بهترین حس امشب بود که گذشت.....دلم نمیخواست تموم یشه.... 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده