?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۴ بهترین حس وقتیه که دست ناتوانی رو بگیری و بهش امید بدی 8 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ وقتی دعا میکنم واس دوستام. 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ سیر شدن بعد افطار شیکمو ام خودتی نخند:icon_razz: 9 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ بهترین حس داشتن یه آرامش درونیه. لزوما همه چی اوکی نیست. اما تو یه حالت خوبی داری. خوشی. بی خیالی. 7 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۴ بهترین حس رو امروز داشتم وقتی مشکل صمیمی ترین دوستم بعد از 8سال حل شد 7 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۴ یه زندگی آرووم،کنار خانواده... فقط خانواده... وبعد، دود و تنهایی... 6 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ حس اینکه الان خوبم.... حس اینکه فراموش کردم حتی دیروز رو.... 6 لینک به دیدگاه
?., 1265 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۴ بعد چند روز تلاش شبانه روزی بالاخره بهترین حس رو داشتم وقتی کارم نتیجه داد 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۴ اتو کشیدن لباسای بابام... دوست دارم عشقم. 5 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۴ هوای بارونیه تهران:hapydancsmil: صدای رعد و برق..چیک چیکه بارون:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ من بعد مدتها این تاپیکو دیدم,واااای یه عالمه حسای خوب داشتم بهترین حس:عشق بهترین حس:سرمو بذارم رو پای مامانم بهترین حس:گل هدیه گرفتن بهترین حس:خریدن عطرشو هر دیقه بوش کردن بهترین حس:دلتنگ بابام شدن بهترین حس :دلواپسیه برا داداشم 1 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۴ بهترین حس: باعشق براش غذا درست کنم بهترین حس...برام آواز بخونه بهترین حس....وقتی رانندگی میکنم با لبخند بهم نگاه کنه بهترین حس....خندیدن بهترین حس....کنار کسایی باشپ که دوسشون دارم بهترین حس...لحظه دیداره بهترین حس..گریس وقتی دلت گرفته 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده