ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 7 آبان، 2014 تا زمانی که حریم شخصی به دولت و افراد ضربه نزنه حق ورود به حریم شخصی افراد رو ندارنبازهم ضابطین یعنی مامورا باید با مجوز وارد منزل و شرکت بشن در غیر این صورت هیچکس حق تفحص رو نداره. سپاس 3
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 4 آذر، 2014 حالا که مدیران دیگه نظر لطف دارن به این تاپیک خودم از طرف تالار مکانیک میخوام در مورد اطلاعات عمومی در مورد ماشینهای روز ایران یه اطلاعاتی بدم دوست دارم دوستان هم کمک کنن و با شرکت در موضوع یه دستی به سر و صورت تاپیک بکشن بازم ممنون از دوستان فعال خودم 2
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 4 آذر، 2014 سال 2010 کمپانی هوندا سری سیویک سری جدیدش رو روانه بازار کرد دوستان این مدل به خاطر مصرف پایین و هندلینگ خوبش طرف دار زیاد پیدا کرد حالا اطلاعاتی در موردش میزارم که بچه ها استفاده کنند قیمت این هوندا 100-120 میلیون هستش امکاناتشو بررسی میکنیم نوع گیربکس 5 دنده اوتومات نوع دفرانسیل :جلو حجم موتور 1798 سی سی تعداد سیلندرش 4 تعداد سوپاپ 16 سرعت حداکثرش 195 0-100 اش 10.4 مصرف سوختش در شهر و اتوبان به صورت ترکیبی 7.6 در 100 کیلومتر عالی نیست موفق باشین دوستان دفعه بعد در مورد اینکه با 35 میلیون چه ماشینی میتونیم بخریم که سر باشه در میان هم مدلاش 4
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 8 آذر، 2014 سه تا گزینه داریم یکی ال 90 مدل 91 دومی پرشیا صفر کیلومتر سومی زانتیا مدل 82-83 تمیزش اینا الان بازار قیمتشون حدوده 35 میلیونه کدومو ترجیح میدین و چرا ؟؟؟؟؟ 1
ali jaafari 1206 ارسال شده در 8 دی، 2014 من ال 90 كم مصرف تره ، قيمتش هم افت خودش رو كرده (چون صفر نيست) سال 91 كيفيتش بد نبود، قطعاتش هم نا ياب نيست. 2
pary naz 2414 ارسال شده در 9 دی، 2014 سه تا گزینه داریم یکی ال 90 مدل 91 دومی پرشیا صفر کیلومتر سومی زانتیا مدل 82-83 تمیزش اینا الان بازار قیمتشون حدوده 35 میلیونه کدومو ترجیح میدین و چرا ؟؟؟؟؟ من پرشیا وزانتیا رو ترجیح میدم زانتیا سرعتش عالیه خوش مدله ولی چون دست دومه خیلی باید رو موتور و دل وروده اش دقت کرد پرشیا صفر هم خیلی خیلی خوبه مخصوصا سفیدش از همه نظر عالیه ال 90 اصلا ازش خوشم نمیاد خیلی بد قواره است. 1
ENG.SAHAND 31647 سازنده ارسال شده در 9 دی، 2014 من پرشیا وزانتیا رو ترجیح میدم زانتیا سرعتش عالیه خوش مدله ولی چون دست دومه خیلی باید رو موتور و دل وروده اش دقت کرد پرشیا صفر هم خیلی خیلی خوبه مخصوصا سفیدش از همه نظر عالیه ال 90 اصلا ازش خوشم نمیاد خیلی بد قواره است. گزینه خوب رو انتخاب کردین افرین حالا دوتا میگیرم ایندفعه
pary naz 2414 ارسال شده در 9 دی، 2014 گزینه خوب رو انتخاب کردینافرین حالا دوتا میگیرم ایندفعه پیشنهاد میکنم پرشیا رو بگیر زانتیا چون دست دومه شاید مشکل ساز شه .ولی زانتیا سرعتش خیلی خوبه. بدون اینکه متوجه بشی میتونی باسرعت زیاد از رانندگی تو اتوبان لذت ببری. البته فراموش نشه باید سرعت مجاز رو رعایت کنی هاااا 1
ارسالهای توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری