Eng.KouRosH 9176 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ درود بر همگی دوستان کی این بازی رو انجام داده؟یا دانلود کرده به سبک همون Machinarium خودمونه حجمش 700مگ هست با این وضع نت نمیشه دانلود کرد تازه اگه رم سیستمم جواب بده آخه با زغال کار میکنه ......این بازی 2گیگ رم میخواد OS:Windows XP SP3 or Windows Vista Processor:2.0+ GHz or equivalent processor Memory:2 GB RAM Graphics:SM3-compatible video card DirectX®: 9.0 Hard Drive:1 GB HD space Sound:DirectX compatible sound card به دنیای ربات ها خوش آمدید ! تا آخر این نقد با ما همراه باشید. شاید شاهد بازی دیگری به سبک Machinarium باشیم . شاید بهتر باشد تا حدی شما را امیدورا کنم و بگویم هر چند که شباهت بسیاری بین این دو بازی نباشد اما در حین بازی ماهیت Machinarium و خاطراتی که با آن داشته اید در جلوی ذهنتان مجسم می شود. 7 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ جای نگاه کردن در و دیوار انجمن بیایید تو تا پاسخ بزنید 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ اصلا بازی فکری کردید تو عمرتون 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ سلام کوروش جان .....:icon_gol: داداش من Machinarium رو بازی کردم تمومشم کردم!!!!..... عاشق بازی های فکری ام....همیشه تو زندگیم علاقه زیادی به بازی های معمایی و ماجراجویانه داشتم.....ولی اینو بازی نکردم..... چه جوریاس؟؟؟؟؟؟؟یه تعریف کن بینیم.... 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ سلام کوروش جان .....:icon_gol:داداش من Machinarium رو بازی کردم تمومشم کردم!!!!..... عاشق بازی های فکری ام....همیشه تو زندگیم علاقه زیادی به بازی های معمایی و ماجراجویانه داشتم.....ولی اینو بازی نکردم..... چه جوریاس؟؟؟؟؟؟؟یه تعریف کن بینیم.... درود بر روح کوروش و درود بر تو ای داداش گل خوبی؟چه خبر؟داداش ما اون ربات رو (Machinarium) ،قبل اینکه کمپانیش تولید کنه تا آخر رفتیم کجای کاری امروزم به داداشم بضی جاهاش کمک کردم رد کنه والا امروز دیدم داداش دپ شد وقتی بازی تموم شد رفتم سرچ زدم ببینم نسخه جدیدش اومده یا نه دیدم چیزی خاصی نیومده البته تو سایت های خارجی بود ولی یا ف ی ل ت ر بود یا دلار بازی بود 10دلار اونم که حساب مساب خارجی میخواس که نداریم خلاصه هی سرچ زدیم زدیم تا این بازی رو دیدم نوشته به سبک همین ربات خودمونه و فضاییم هست دانلودش نکردم چون رم 2میخواد منم سیستم که با نفت و زغال کار میکنه رمش 1 از طرفیم حجم این بازی 700مگی هست خلاصه این تاپیک رو زدم ببینم کسی نصب کرده چجوریاس اگه خوبه دان کنم ببرم رو لپ تاپ داداشه بزنم تو گوشش :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ درود بر روح کوروش و درود بر تو ای داداش گل خوبی؟چه خبر؟داداش ما اون ربات رو (Machinarium) ،قبل اینکه کمپانیش تولید کنه تا آخر رفتیم کجای کاری امروزم به داداشم بضی جاهاش کمک کردم رد کنه والا امروز دیدم داداش دپ شد وقتی بازی تموم شد رفتم سرچ زدم ببینم نسخه جدیدش اومده یا نه دیدم چیزی خاصی نیومده البته تو سایت های خارجی بود ولی یا ف ی ل ت ر بود یا دلار بازی بود 10دلار اونم که حساب مساب خارجی میخواس که نداریم خلاصه هی سرچ زدیم زدیم تا این بازی رو دیدم نوشته به سبک همین ربات خودمونه و فضاییم هست دانلودش نکردم چون رم 2میخواد منم سیستم که با نفت و زغال کار میکنه رمش 1 از طرفیم حجم این بازی 700مگی هست خلاصه این تاپیک رو زدم ببینم کسی نصب کرده چجوریاس اگه خوبه دان کنم ببرم رو لپ تاپ داداشه بزنم تو گوشش :gnugghender: زنده باشی کوروش جان......ممنونم داداش:icon_gol::icon_gol: کوروش دارم میگم منو تحریک نکن!!!!من الان تقریبا سه ساله بازی کامپیوتری رو ترک کردم!!!!!!دیگه از سن من گذشته!!!!ضایس بابا!!! یه بازی باحال بود تو این سبک اسمش The Tiny Bang Story بود یه نیگا به این بنداز ببین نصب میشه رو سیستمت یا نه؟؟؟اونم سبکش مث همیناس 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ زنده باشی کوروش جان......ممنونم داداش:icon_gol::icon_gol: کوروش دارم میگم منو تحریک نکن!!!!من الان تقریبا سه ساله بازی کامپیوتری رو ترک کردم!!!!!!دیگه از سن من گذشته!!!!ضایس بابا!!! یه بازی باحال بود تو این سبک اسمش The Tiny Bang Story بود یه نیگا به این بنداز ببین نصب میشه رو سیستمت یا نه؟؟؟اونم سبکش مث همیناس باوا بازی سن و سال نداره الان همه بازی میکنن تازه این فکرو را میندازه واسه تحریک فسفرا خوبه بذا سرچش کنم ببینم چیه خبرت میکنم 2 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ من که زیاد از Machinarium خوشم نیومد. در واقع بعد از Limbo هیچ بازیه 2D دیگه ای برام جذاب نبوده . حالا زدم دانلود شه ببینم چطوره. 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۳ من که زیاد از Machinarium خوشم نیومد. در واقع بعد از Limbo هیچ بازیه 2D دیگه ای برام جذاب نبوده . حالا زدم دانلود شه ببینم چطوره. از یه لحاظ موافقم مراحلش سخت بود و بدون اون help نمیشد رد کرد البته جاهایی هم بود که ربطی به اون نداشت اگه این یکی خوب بود نتیجه رو همینجا بگو بی زحمت 3 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ بازی جالبیه. به دانلود و صرف وقت میارزه. 3 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ بازی جالبیه. به دانلود و صرف وقت میارزه. رم 1 هم جواب میده؟گفته رم 2 میخواد 3 لینک به دیدگاه
majid733 1154 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ یادش بخیر نسخه ی اولش اندازه ی یه دنیا نوستالژی داره ، ممنون از تاپیکی که زدی منو برد به روزای خوش زندگی:icon_gol: ... . . ./ 3 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ رم 1 هم جواب میده؟گفته رم 2 میخواد والا بر خلاف اینکه گرافیک و حجمش چندان بالا نیست ولی به اندازه call of duty لپ تاپم داغ میکنه. البته رم من ۴ هستش. حالا خودت حسابشو بکن. البته با کاهش رزولوشن میشه تا حدودی مشکلو حل کرد. 3 لینک به دیدگاه
MohammadAli.E 1601 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ من نظرم عوض شد. بازیه قشنگیه ولی معماهاش خیلی ساده هستند. من بازی رو تموم کردم و خیلی ناگهانی هم به پایان رسید. 2 لینک به دیدگاه
Eng.KouRosH 9176 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۳ من نظرم عوض شد. بازیه قشنگیه ولی معماهاش خیلی ساده هستند. من بازی رو تموم کردم و خیلی ناگهانی هم به پایان رسید. پس بدرد نمیخوره 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده