سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، ۱۳۹۳ این آموزش شامل 8 قسمت فیلم با کیفیت HD هستش که توسط استاد مهدی رضائیان تهیه شده و بسیار مناسب اون دسته از هنرآموزان عزیزی هست که تا بحال با این نرم افزار کار نکرده آشنایی چندانی با اون ندارند.پیشنهاد میکنم حتما این دوره آموزشی رو ببینید. به امید اینکه بتونید نهایت استفاده از این نرم افزار فوق العاده رو ببرید. منبع : mostafa3d.com سرفصل های هر درس از زبان استاد رضائیان درس يكم : در مورد معرفی اينترفيس و معرفی محيط نرم افزار ، تنظيم واحد پروژه ، ترسيم اوليه و ساده اجزا ساختمان (ديوار) ، شناخت كد های ارتفاعی (لِوِل ها) ، ذخيره سازی پروژه ، نمای سه بعدی ، چيدمان پنجره ها و ديگر مطالب صحبت شده . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درس دوم : در مورد معرفی تمپليت و آدرس دهی آن در نرم افزار ، اديت و بررسی ساختار و متريال های يك ديوار و لايه های تشكيل دهنده آن و قرار گرفتن آن در كد های ارتفاعی مختلف (لِوِل های ارتفاعی مختلف) ، قراردادن رفرنس پلان ، تنظيمات ديوار در پنجره خصوصيات (پراپرتيس) ، اديت پروفايل ديوار و سوراخ كردن يك ديوار مستقيم و ويراش آن صحبت شده است . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درس سوم : در مورد نحوه ايجاد ديوار های كرتين وال يا همان ديوار های شيشه ای و تنظيم ارتفاع و قرار دادن آن در دل ديوار مستقيم يا منحنی در كد هاي ارتفاعی مختلف صحبت شده همچنين ايجاد يك فلور يا كف ، اديت آن و كپی فلور در طبقات بالايی ، نحوه ايجاد شفت برای سوراخ كردن طبقات جهت ايجاد محل آسانسور يا پله صحبت شده است . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درس چهارم : نحوه ايجاد سوراخ يا وُيد در ديوار هاي منحنی ، قرار دادن درب و پنجره داخل ديوار و تنظيم سايز پنجره يا درها و كپی آنها در طبقات ، ايجاد يك درب شيشه ای در ديوار های شيشه ای و نحوه ايجاد سايت و تنظيم ارتفاع زمين مجموعه صحبت شده است . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درس پنجم : نحوه ايجاد انواع سقف بررسی شده . سقف شيب دار و سقف ساده و نحوه اديت و سوراخ كردن يك سقف و قرار دادن يك پنجره يا نورگير در يك سقف ، شيب بندی سقف ، سقف های چند لايه و نحوه ايجاد پنجره گرد بر روي سقف منحنی صحبت شده است . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درس ششم : در مورد ساخت پله ، كپی آن در طبقات و انواع روشهای ايجاد پله های مختلف گرد ، دو طرفه و شكل های دلخواه پله و تنظيمات آن و پروفايل های پله و نرده ها و نحوه تغييرات در فميلی پله و تاثير مستقيم در پله ساخته شده در داخل پروژه صحبت شده است . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درس هفتم : در مورد روش های اندازه گذاری در نقشه و تنظيمات آن ، نحوه وارد كردن نقشه از برنامه آيتوكد به نرم افزار رويت و سه بعدی كردن آن ، نحوه ترسيم سقف كاذب و تنظيم كد ارتفاعی و ويراش آن ، نحوه ايجاد دوربين و گرفتن پرسپكتيو مورد نظر ، قرار دادن عناصری مثل درخت در نقشه براي ديد دو بعدی و سه بعدی ، نحوه قرار دادن دوربين و تنظيمات آن و متحرك كردن دوربين و نحوه خروجی گرفتن از آن ، روش ارسال فايل طراحی شده به برنامه مكس و لينك كردن آن با اين برنامه ، نحوه خروجی گرفتن پی دی اف برای چاپ نقشه ها ، ايجاد سوئيپ و قرنيز در ديوارها و ويراش آن صحبت شده است . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام درس هشتم : در مورد طراحی نما در نرم افزار رويت صحبت شده ، همچنين آشنايی با مس مدلينگ و ايجاد يك كانسپت و ايجاد ديوار های منحنی و خميده و قراردادن پنجره در داخل آنها و همچنين ايجاد يك سقف منحنی پيچيده توسط ايجاد يك فيس يا سطح و قرار دادن يك پنجره با رعايت فرم پيچيده در همان سقف گفته شده . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 43 لینک به دیدگاه
sara badiee 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، ۱۳۹۳ فیلمای آموزشی رویت عالیییییییییییییی بود واقعا ممنون خیلی لطف میکنید.......:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
M A S III 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۳ ی دنیا ممنون... واقعا فیلمای آموزشی فوق العاده بودن:icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
pedramrayanpoor 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون ... خیلی خوب بود ? 1 لینک به دیدگاه
9516230 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام. من نتونستم دانلود کنم.مشکل از کجاست؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ سلام.من نتونستم دانلود کنم.مشکل از کجاست؟؟ لینک ها سالمن 1 لینک به دیدگاه
zari joon 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ نمیشه دانلود کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:ws52::icon_razz: 1 لینک به دیدگاه
9516230 26 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۴ من فقط مورد اول رو تونستم دانلود کنم. مورد 2..3..4 رو امتحان کردم.وسط دانلود متوقف میشه. نمیدونم مشکل از کجاست؟؟ 1 لینک به دیدگاه
ali soroush 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی متشکرم فقط من 2015 نصب کردم کمی متفاوت شده 1 لینک به دیدگاه
eli200 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۴ دو تای اول راحت دانلود شدن ولی بقیشون..... لطف می کنید بگید چجوری دانلود میشن؟؟؟؟ یه صفحه ی عجیب غریب باز میشه که تا حالا ندیدمش!!!!! لینک به دیدگاه
m.r.gh0901 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 بهمن، ۱۳۹۵ این فایل های امزشی برای چه ورژنی هست؟؟؟؟؟ چون تو هر ورژن یچیزی تغییر میکنه[DLBOX][/DLBOX] لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 فروردین، ۱۳۹۶ این فایل های امزشی برای چه ورژنی هست؟؟؟؟؟چون تو هر ورژن یچیزی تغییر میکنه[DLBOX][/DLBOX] سلام ورژن 2013 هست فیلم ها 2 لینک به دیدگاه
Zendegi_e 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ سلام من نتونستم هیچکدوم از قسمت ها رو دانلود کنم میشه راهنمایی کنید؟ لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۶ سلام من نتونستم هیچکدوم از قسمت ها رو دانلود کنم میشه راهنمایی کنید؟ سلام. تست کردم، مشکلی نداشتن برای هرکدوم با کلیک روی لینک داده شده، وارد صفحه دانلود میشید و از اونجا روی دکمه سبزرنگ دانلود کلیک می کنید. 1 لینک به دیدگاه
سارا.66 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ بابت فیلمها خیلی خیلی ممنون.خیلی عالی بودن .ممنونم 1 لینک به دیدگاه
Ali khoramiii 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سلام خسته نباشبن..من آموزش رویت مکانیکال رو میخوام اگه میشه راهنمایی کنین ممنون لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده