Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ الان بنده به نوبه خودم نقوصم رو میپذیرممشکل شوما حل شد؟ داد نزن:vahidrk: خب نقوص خودتون رو با مثال ذکر نمایید (20 نمره) لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ خب نقوص خودتون رو با مثال ذکر نمایید (20 نمره) نقص بنده دلرحم بودن و رئوف بودنمه یکمم زود عصبی میشم.. تمام لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ نقص بنده دلرحم بودن و رئوف بودنمهیکمم زود عصبی میشم.. تمام بههلههه : ا خیلی کامل بودااا زیاد نبود؟؟؟ نه تو رو خودا؟ احتمالا نقصتون اینه که خعلی خوبین ناز هم هستین... :ااا لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ بههلههه: ا خیلی کامل بودااا زیاد نبود؟؟؟ نه تو رو خودا؟ احتمالا نقصتون اینه که خعلی خوبین ناز هم هستین... :ااا نه دیگه چیکار کنم من خیلی رو راست و راحت و صاف و صادقم راستی اینام جزو نقوصمه لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ نه دیگه چیکار کنممن خیلی رو راست و راحت و صاف و صادقم راستی اینام جزو نقوصمه نه تو رو خدا نوشابه هم هستا؟؟ هندونه هم هست!! بگم تخم بذاره؟؟؟؟ اینجوری که شما از خودتون تعریف میکنین، کمپانی اپل از محصولاتش تعریف نمیکنه لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ نه تو رو خدانوشابه هم هستا؟؟ هندونه هم هست!! بگم تخم بذاره؟؟؟؟ اینجوری که شما از خودتون تعریف میکنین، کمپانی اپل از محصولاتش تعریف نمیکنه :vahidrk: نوشابه ضرر داره چرا یاد نمیگیرین آخه؟؟؟اه من تعریف نکردم دارم نقوصمو میگم تاپیکو منحرف نکن منحرف..خدایا نقوصو علی آقا رو برطرف کن بلکه هدایت شه..الهی آمیـــــــن لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ :vahidrk:نوشابه ضرر داره چرا یاد نمیگیرین آخه؟؟؟اه من تعریف نکردم دارم نقوصمو میگم تاپیکو منحرف نکن منحرف..خدایا نقوصو علی آقا رو برطرف کن بلکه هدایت شه..الهی آمیـــــــن خدایا قربون دستت نقوص منو برطرف کردی مثل اینا نشمااااا (یعنی منظورم اینه که این شکلی که اینا بی نقصن نشم) لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ خدایا قربون دستتنقوص منو برطرف کردی مثل اینا نشمااااا (یعنی منظورم اینه که این شکلی که اینا بی نقصن نشم) اینا ینی چی؟:ubhuekdv133q83a7yy7 نه بابا مثل ما کاملا بی نقص نمیشین که..یکم قابل تحمل تر از قبل لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اینا ینی چی؟:ubhuekdv133q83a7yy7نه بابا مثل ما کاملا بی نقص نمیشین که..یکم قابل تحمل تر از قبل :ااا اعتماد به سقفتون تو حلقم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ :ااااعتماد به سقفتون تو حلقم :biggrin: لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ من تا اینجا که خوندم فهمیدم که مردها همشون ناقصند و زنها انسانهای کاملی هستند :icon_pf (34): اخه چرا تاپیکو منحرف کردین چرا حقایق رو وارونه چرا تاریخ رو جعل کردین اینجوریام نیستا من تا اونجا که شنیدم زنها مثل استخوان کج هستنا اگه بخواید صافشون کنید میشکنند به خاطر همین من فرار میکنم میرم توی افق محو بشم که دستشون به من نرسه:icon_pf (34)::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1: راستی اینو یادم رفت بگم قبل رفتن وقتی هم ناراحت میشن اینجوری گریه میکنند :cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf: :lol::lol::lol::lol::lol::ws47::ws47: من دیگه فرار کنم تا کتک مفصلی نخوردم :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1: لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ من تا اینجا که خوندم فهمیدم که مردها همشون ناقصندو زنها انسانهای کاملی هستند :icon_pf (34): اخه چرا تاپیکو منحرف کردین چرا حقایق رو وارونه چرا تاریخ رو جعل کردین اینجوریام نیستا من تا اونجا که شنیدم زنها مثل استخوان کج هستنا اگه بخواید صافشون کنید میشکنند به خاطر همین من فرار میکنم میرم توی افق محو بشم که دستشون به من نرسه:icon_pf (34)::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1: راستی اینو یادم رفت بگم قبل رفتن وقتی هم ناراحت میشن اینجوری گریه میکنند :cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf::cryingf: :lol::lol::lol::lol::lol::ws47::ws47: من دیگه فرار کنم تا کتک مفصلی نخوردم :banel_smiley_52::banel_smiley_52::banel_smiley_52::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1::th_running1: خانوما استخوان کجند؟ اون موقع اقایون که کلا مغزشون.. و مخشون کجه اونا رو چیکار کنیم..... حداقلش اینه.. مرد بدون زن میمیره... هیچ کس کامل نیست.. ولی زنها کامل تر از اقایونن.. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده