masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ یا چی بقیشو تو بگو..... دیگه.. لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ بقیشو تو بگو..... دیگه.. بقیه چی رو بگم؟ لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ بقیه چی رو بگم؟ هیچی.. خودتو ناراحت نکن. از خیرش گذشتم.. لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۳ این درستاما کو درک خانوم ها.... درک ندارن کلا اینم که میگی بعد میگن: اهههههه مگه چی شده که اینو میگی میخوای خرم کنیییی؟؟؟؟ :vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7:viannen_38: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ :vahidrk::ubhuekdv133q83a7yy7:viannen_38: مورد شماره 4:banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ مورد شماره 4:banel_smiley_4: شما خودت کلا مورد داری بعد نشستی مورد میشماری؟:vahidrk: خانوما خیلی ام درکشون بالاس از این مدل مردا هم که آقا سهند نوشته من اطرافم زیاد دیدم لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ شما خودت کلا مورد داری بعد نشستی مورد میشماری؟:vahidrk: خانوما خیلی ام درکشون بالاس از این مدل مردا هم که آقا سهند نوشته من اطرافم زیاد دیدم بابا من خودم اینایی که نوشته رو یه سریاشو قبول دارم اما خانوما هم به همچین نامه ای احتیاج دارن اما در قبال دیدن این نامه اعتماد به سقفشون میره بالا و فکر میکنن بی نقصن نخیر خانوم بی نقص نیستی شوما هم نق ها و غر های بی معنی گاهی وقتا رو اعصابه آقاتونه!!!! بیچاره صداش درنمیاد چیزی بگه فقط:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ بابا من خودم اینایی که نوشته رو یه سریاشو قبول دارماما خانوما هم به همچین نامه ای احتیاج دارن اما در قبال دیدن این نامه اعتماد به سقفشون میره بالا و فکر میکنن بی نقصن نخیر خانوم بی نقص نیستی شوما هم نق ها و غر های بی معنی گاهی وقتا رو اعصابه آقاتونه!!!! بیچاره صداش درنمیاد چیزی بگه فقط:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اینققققققدر بدم میاد سریع جبهه میگیره:vahidrk: یه تاپیک سخاوتمندانه از طرف آقایون زده شده اونم سریع بگین نه خانومام به همچین چیزی احتیاج دارن!!! خودمون میدونیم هیچکس بی نقص آفریده نشده..هر کی ام میاد زودتر نیازهاشو میگه و برای برطرف کردنش از همسرش کمک میخواد عین فروتنی و شعور رو رعایت کرده لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اینققققققدر بدم میاد سریع جبهه میگیره:vahidrk:یه تاپیک سخاوتمندانه از طرف آقایون زده شده اونم سریع بگین نه خانومام به همچین چیزی احتیاج دارن!!! خودمون میدونیم هیچکس بی نقص آفریده نشده..هر کی ام میاد زودتر نیازهاشو میگه و برای برطرف کردنش از همسرش کمک میخواد عین فروتنی و شعور رو رعایت کرده پس چیییی به قول حمید باید جلو ضیفه ها جبهه گرفت نه واللا... ماشاءالله اصلا خانوما کامل کاملن!!! ما مردا کلا معدن نقصیم لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ پس چییییبه قول حمید باید جلو ضیفه ها جبهه گرفت نه واللا... ماشاءالله اصلا خانوما کامل کاملن!!! ما مردا کلا معدن نقصیم نه مردا معدن نقص نیستن.. معدن بی مغزن.. لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ نه مردا معدن نقص نیستن.. معدن بی مغزن.. اوه اوه... نمونه شماره 3 اومدن:th_running1: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ پس چییییبه قول حمید باید جلو ضیفه ها جبهه گرفت نه واللا... ماشاءالله اصلا خانوما کامل کاملن!!! ما مردا کلا معدن نقصیم الگوت آقا حمیده؟؟/؟ نچ نچ نچ من دیگه حرفی برای گفتن ندارم:icon_razz: نه بابا نفرمایین شما معدن سخاوت و ذهن برتر جهانید:vahidrk: تاپیک به این خوبی رو منحرف نکن منحرف نه مردا معدن نقص نیستن.. معدن بی مغزن.. :ws28: لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اوه اوه... نمونه شماره 3 اومدن:th_running1: بودی حالا:spiteful: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ الگوت آقا حمیده؟؟/؟نچ نچ نچ من دیگه حرفی برای گفتن ندارم:icon_razz: نه بابا نفرمایین شما معدن سخاوت و ذهن برتر جهانید:vahidrk: تاپیک به این خوبی رو منحرف نکن منحرف :ws28: چرا که نه... خداییش از این حس ضد فمینیستی ش خوشم میاد منحرف چیههه؟؟ بابا یکمم محض رضای خدا واقع بین باشین خب اصلا ما مردا هیچی خودتون واقع بین باشین لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ چرا که نه...خداییش از این حس ضد فمینیستی ش خوشم میاد منحرف چیههه؟؟ بابا یکمم محض رضای خدا واقع بین باشین خب اصلا ما مردا هیچی خودتون واقع بین باشین آخرشم کم میاره حس ضد فمینیستی..:ws28: بهتره چون اینجا نیستن راجع بهشون صحبت نکنیم منحرف واقع بینی الان دقیقا به چی تعبیر میشه از نظر شما مهندس؟ لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ آخرشم کم میاره حس ضد فمینیستی..:ws28: بهتره چون اینجا نیستن راجع بهشون صحبت نکنیم منحرف واقع بینی الان دقیقا به چی تعبیر میشه از نظر شما مهندس؟ به اینکه نقوص خودتون رو اعلام بفرمایید و بهش معترف باشید لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ اوه اوه... نمونه شماره 3 اومدن:th_running1: خیلی نمونه نمونه میکنی علیاااا.. نکنه چای خونتون نمونه است لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ به اینکه نقوص خودتون رو اعلام بفرمایید و بهش معترف باشید نامشو می یابم میام میذارم بد نیست شمام به نقوصتون واقع باشین وگرنه میگم اون آقای جن بیاد حالتو بگیره ها:ws28: لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ خیلی نمونه نمونه میکنی علیاااا.. نکنه چای خونتون نمونه است : ا نامشو می یابم میام میذارم بد نیست شمام به نقوصتون واقع باشین وگرنه میگم اون آقای جن بیاد حالتو بگیره ها:ws28: بهههلههه دیوار ما مردا کوتاهه من که میگم بعضی از این موارد بالا رو قبول دارم اما شما هایین که اصلا انگار از آسمون نازل گردیدین و هیچ نقصی رو نمیپذیرین لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۳ : ا بهههلههه دیوار ما مردا کوتاهه من که میگم بعضی از این موارد بالا رو قبول دارم اما شما هایین که اصلا انگار از آسمون نازل گردیدین و هیچ نقصی رو نمیپذیرین الان بنده به نوبه خودم نقوصم رو میپذیرم مشکل شوما حل شد؟ داد نزن:vahidrk: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده