رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

[h=2]خصوصیات خرچنگ های آبزی[/h]
در طبیعت شکارچی ماهی و دیگر آبزیان هستن ولی انواع کوچکتر به شرطی که همسایگانشان در کف آکواریوم به استراحت نپردازند برای مخازن عمومی مناسب هستند .

تقریبا در رسته لب شور ها قرار می گیرند و بهتر هست براشون خشکی در نظر گرفته شود .

رژیم غذایی :

همه چیزخوار شامل انواع غذاهای زنده و غذاهای گیاهی مانند سبزیجات .

مناسب تانک های گیاهی نبوده و آنها رو تخریب می کنند.

 

تولید مثل :

در اکواریوم ها در صورت مهیا بودن شرایط آب تخمگذاری کرده و خرچنگ ماده تخم ها رو زیر شکم خود نگه داری می کند بعد از سه هفته تخم ها باز شده و باید نوزادان با پلانگتون ها و.... تغذیه گردند و کیفیت آب در حد خوب تا رشد نوزادان حفظ گردد.

 

عکس پرسنلی

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

نمونه تانک با طراحی مناسب

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

 
لینک به دیدگاه

[h=2]شناگر چینی[/h]

نام علمی : Brachyura gen sp

بومی : نیکاراگوئه

اندازه :12 سانتی متر

دما : 22-25 درجه سانتیگراد

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

منابع :

اطلس ماهیان اکواریوم اب شیرین مهدی اعظمی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

[h=2][/h]

نام علمی : Brachyura gen sp

بومی : برزیل

اندازه :6 سانتی متر

دما : 22-25 درجه سانتیگراد

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

منابع :

اطلس ماهیان اکواریوم اب شیرین مهدی اعظمی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

[h=2]شناگر مکزیکی[/h]

نام علمی : Brachyura gen sp

بومی : جنوب مکزیک

اندازه :20 سانتی متر

دما : 22-25 درجه سانتیگراد

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

منابع :

اطلس ماهیان اکواریوم اب شیرین مهدی اعظمی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

خرچنگ گواتمالا

 

نام علمی : Brachyura gen sp

بومی :
گواتمالا

اندازه :12 سانتی متر

دما : 22-25 درجه سانتیگراد

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

منابع :

اطلس ماهیان اکواریوم اب شیرین مهدی اعظمی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

[h=2]خرچنگ مکزیکی[/h]

نام علمی : Brachyura gen sp

بومی : مکزیک

اندازه : 12 سانتی متر

دما : 22-25 درجه سانتیگراد

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

منابع :

اطلس ماهیان اکواریوم اب شیرین مهدی اعظمی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

[h=2]Rio Meta crab[/h]

نام علمی : Brachyura gen sp

بومی : مکزیک

اندازه :6 سانتی متر

دما : 22-25 درجه سانتیگراد

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

منابع :

اطلس ماهیان اکواریوم اب شیرین مهدی اعظمی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

[h=2]چنگال قرمز سری لانکا[/h]

نام علمی : Sesarma sp

بومی : سری لانکا

اندازه : 4 سانتی متر

دما : 22-25 درجه سانتیگراد

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

منابع :

اطلس ماهیان اکواریوم اب شیرین مهدی اعظمی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه

[h=2]خرچنگ قرمز[/h]

نام علمی : Sesarma Bidens

بومی : جنوب شرق آسیا

اندازه : 4 سانتی متر

دما : 22-25 درجه سانتیگراد

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

 

منابع :

اطلس ماهیان اکواریوم اب شیرین مهدی اعظمی

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...