Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۳ در دولت گذشته عمده اطرافیان و خانوادههای مسئولان، فرمانداران، استانداران و وزرا بدون هیچ قانونی استخدام شدند، به طوری که یک خانم که الفبای زبان عربی را بلند نبود به عنوان معلم عربی استخدام شده و هماکنون در حال تدریس درس جغرافیاست! زنگ تلفن: - بله بفرمایید - سلام عمو - سلام عموجان - چطوری عزیزم؟ - ممنون عمو - عمو جان زود لباسهاتو بپوش بیا اداره میخوام استخدامت کنم - هووررررا، دوست دارم عمو، مدارک چی بیارم؟ - آخرین مدرکت چی بود؟ - سیکل عمو جان - نه همون خودت بیا - چشم عمو، حالا چه کاری هست؟ - معلمی عمو، راستی عربی بلدی؟ - بله عمو، من وقتی رفتم مکه با همه عربی حرف میزدم - قواعد هم بلدی؟ - بیشتر مکالمه کار کردم، مثلا شما بگو سلامٌ علیکم - سلامٌ علیکم - و علیکم السلام، خوب بود؟ - خوبه عمو جان، بیا تا دیر نشده یک ماه بعد: - سلام عمو - سلام عزیزم - عمو اینا میگن تو عربی بلد نیستی - غلط کردن - منم همین رو بهشون میگم ولی میگن دیگه نمیتونی درس بدی، بیسوادها - عصبانی نشو عمو - آخه عمو کسی که ندونه شین جزو حروف یرملونه باید مدیر مدرسه بشه؟ - نه عمو، روحانیچیها فقط شعار اعتدال میدن - حالا چه کار کنم؟ - تو استخدام رسمی هستی عمو، کاریت نمیتونن بکنن. خب یه چیز دیگه درس بده - مثلا؟ - جغرافی، ساده هم هست. اسم کوهها و رودخونهها که رو بلدی؟ - بله عمو، اتفاقا علاقه هم دارم - از این به بعد هم هر کی بهت گفت تو با رابطه اومدی، بهش میگی من با ضابطه اومدم - باشه عمو ولی بعدا شماره ضابطه رو بهم بده که باهاش هماهنگ کنم یه بار سوتی نده - باشه عمو - ممنون عمو باقی بقایتان! برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ دولت گذشته ماشالا رکورد زد در استخدام غیر قانونی:banel_smiley_4: فقط یه رقم رو عرض میکنم خدمتتون، در آزمون استخدامی آموزش پروزش سال 89 قرار بود طبق سهمیه ی تخصیص داده شده 125 هزار نیرو بگیرن اما بالای 500 هزار نفر رو استخدام کرد دولت وقت!!، طریقه ی جدبشون هم بماند.... بعد جالبتر اینجاست که حدود 10 هزار نفر از این تعداد بی سواد بودن!!!! (بی سواد به معنای واقعی کلمه یعنی سواد خواندن نوشتن نداشتن):icon_pf (34): بعد اونوقت وضعیت ما اینه معلومه که اشباع شده و حالا حالا ها آزمون استخدامی نمیزارن. بنده خودم پیروز این مطلب رو تو بازار کار خوندم قشنگ میخواستم با سر برم تو دیوار 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ خدا لعنتشون کنه. استخدامی آموزش و پرورش اومد دقیقا کسایی از کلاسمون ایتخدام شدن که دست کم یه بار سابقه مشرروطی داشتن!!! یکی از همین کارمندا که وظیفه هماهنگ کردن با این نورچشمی هارو داشت تعریف میکرد: صبح ساعت 8 به خونشون زنگ زدم تازه از خواب بیدار شده و ساعت 11 خودشو رسونده اداره! شاکی شده چرا صبح به این زودی زنگ زدین؟؟؟ حرف زدن ما اینجا چه فایده داره!! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده