H O P E 34652 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۳ ایده های خیابانی؛ نوشته هایی درباره شهر، تن و زندگی روزمره عنوان کتابی هستش با موضوع شهرنشینی در عصر تجدد که آقای امین بزرگیان اون رو نوشته و انتشارات ققنوس تهران اون رو چاپ کرده . من خودم کتاب رو نخوندم ولی فکر می کنم چیزی باشه مثل تجربه مدرنتیه از مارشال برمن ... البته با قلم ایرانی . می تونید از این لینک دانلودش کنید: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
hosbarbi 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ password dare? zip filesh baz nemishe 1 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مهر، ۱۳۹۳ password dare? zip filesh baz nemishe پسوورد همه فایلایی که پسوورد می خوان: www.noandishaan.com 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۴۰۰ در ۱۰ ساعت قبل، ۰۹۱۴۴۵۶۱۲۵۴ گفته است : با سلام. دانلود نمیشه این فایل سلام. باتوجه به اینکه کتاب دارای انتشارات خصوصی بوده و در کتابفروشیها به فروش میرسد، لینک دانلود جهت رعایت حقوق ناشرین حذف شده ? لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده