Moment 15228 ارسال شده در 20 مهر، 2014 چند وقتیه به این فکر میکنم که توی زندگیمون فکر میکنیم یه چیزایی رسیدن بهشون محاله ولی وقتی دور و برت رو خوب نگاه میکنی میبینی بعضی از آدما تونستن کارایی که ما فکر میکنیم محاله رو انجام بدن و از این موضوع انرژی میگیری پرداختن به بعضی از کارای محال شاید روحت رو جریحه دار کنه و توی مسیر سرخورده بشی، ولی بازم شیرینی خودش رو داره، شاید به اون چیز نرسی ولی همین که براش تلاش کردی و جنگیدی و بیدی نبودی که به اون بادا بلرزی خودش قشنگه حالا به نظر شما غیر ممکن، غیرممکنه؟ 6
Ali.Fatemi4 22826 ارسال شده در 20 مهر، 2014 غیر ممکن ممکنه اگه ممکن غیر ممکن بشه هیچی غیر ممکن نیست مهم اینه که افتخار کنی به این چیزی که هستی و سعی کنی اگه نواقصی هست برطرف کنی محکم قدم برداری جای پاتو درست کنی که لیز نخوری و اینکه ایمان محکم داشته باشی هم به خدا هم به خودت
fakur1 10128 ارسال شده در 20 مهر، 2014 غیر ممکن به این دلیل غیرممکن میشه که ساز و کارش کم و کسری داشته باشه. اگه انسان بتونه خودشو راضی بکنه که اون کم و کسری ها رو هم بهش جامه عمل بپوشونه , اونوقت غیر ممکن , ممکن میشه.
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 24 مهر، 2014 من همیشه اینو به خودم میگم جوزفی خان اگه دیوار رو اعتقاد نداشته باشی وجود داره ازش رد میشی
ارسال های توصیه شده