Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ چند وقتیه به این فکر میکنم که توی زندگیمون فکر میکنیم یه چیزایی رسیدن بهشون محاله ولی وقتی دور و برت رو خوب نگاه میکنی میبینی بعضی از آدما تونستن کارایی که ما فکر میکنیم محاله رو انجام بدن و از این موضوع انرژی میگیری پرداختن به بعضی از کارای محال شاید روحت رو جریحه دار کنه و توی مسیر سرخورده بشی، ولی بازم شیرینی خودش رو داره، شاید به اون چیز نرسی ولی همین که براش تلاش کردی و جنگیدی و بیدی نبودی که به اون بادا بلرزی خودش قشنگه حالا به نظر شما غیر ممکن، غیرممکنه؟ 6 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ غیر ممکن ممکنه اگه ممکن غیر ممکن بشه هیچی غیر ممکن نیست مهم اینه که افتخار کنی به این چیزی که هستی و سعی کنی اگه نواقصی هست برطرف کنی محکم قدم برداری جای پاتو درست کنی که لیز نخوری و اینکه ایمان محکم داشته باشی هم به خدا هم به خودت لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ غیر ممکن به این دلیل غیرممکن میشه که ساز و کارش کم و کسری داشته باشه. اگه انسان بتونه خودشو راضی بکنه که اون کم و کسری ها رو هم بهش جامه عمل بپوشونه , اونوقت غیر ممکن , ممکن میشه. لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ من همیشه اینو به خودم میگم جوزفی خان اگه دیوار رو اعتقاد نداشته باشی وجود داره ازش رد میشی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده