Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ اسلام و سلام الا اهل تقوا و توبه و غیره و ذالک.... دوستان عزیز از برادرها و خواهر ها گرفته تا غیره امیدوارم حالشون خوب باشه یکسره میرم سر اصل مطلب اول از همین تریبون بدلیل مدیریت بدم تو تالار گفتگوهای آزاد از همه ی دوستان و اهل فن معذرت میخوام و اگر تو این تالار باعث رنجیده شدن کسی شدم ازش پوزش می طلبم و امیدوارم من رو ببخشه و از این بنده خاطی بگذره من زیاد نتونستم اونطور که باید و شاید به این تالار و تاپیک هاش و درخواست دوستان عزیز رسیدگی کنم که امیدوارم به بزرگواری خودشون ببخشن دوم اینکه برای مدیریت جدید این تالار که سهند عزیز می باشد آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم آن طور که این تالار و بروبچی که در این تالار فعالیت میکنن استحقاق بهترین ها رو دارن بهشون رسیدکی بشه و همه با رضایت خاطر تو تالار گفتگوهای آزاد فعالیت کنن در آخر باز از همه دوستان حلالیت می طلبم و امیدوارم این بنده حقیر رو به بزرگواری خودشون ببخشاً اگر هم نبخشاً از خدا براشون آرزوی چپه شدنشون رو دارم به امید موفقیت انجمن و کاربران بسیار نازنینش اگر کسی ازم دلگیر یا مطلب خاصی سوالی چیزی داره تو همین تاپیک بگه من در خدمتش هستم. در آخر همه ی دوستان رو به خدای منان می سپارم و برای همه دوستان طلب مغرفت دارم شاید آمرزیده شوند جاوید (ره ) 19 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ ممنون بابت همه زحمتایی که کشیدید... عالی بودین... موفق و سربلند باشید. 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ جاوید جان دوست عزیز من به شخصه بخاطر اخلاق خوب و مرام باحالات عاشق تالار ازاد شدم و ماندم اذیتت کردیم ولی شما با صبوری خود مارا کشته مرده خودتون کردین این خرقه ازاد لایق شما بوده و همیشه خواهد بود و امانت دست ما ست وگرنه ما خودمونو لایقش نمیدونیم دوست داریم :heartshape2:روی کمکات حساب میکنیم واینجا به نفست زنده است ان یسرالله ینصرکم ویصبت اقدامکم و الموت لل بدخواهانت ومن الله توفیق در تمامی مراحل زندگیت قربان شما داداش کوچکت سهند 7 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ من به شخصه حلالت نخواهم کن التماس هم نکن به مدیریت جدید هم میگم که شاید در اینده حلالت نکنم!!!خخخخ بیخود نبود جدیدا سهند خودشو میگرفت پس قرار بود مودور بشه ارزوی اعصاب فولادین و روزهای شاد مدیریتی برات دارم 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ ممنون بابت همه زحمتایی که کشیدید...عالی بودین... موفق و سربلند باشید. خواهش میکنم انجام وظیفه بوده هر کاری که کردیم بازم میگم نظر لطفتون بوده سپاس فراوان جاوید جان دوست عزیز من به شخصه بخاطر اخلاق خوب و مرام باحالات عاشق تالار ازاد شدم و ماندم اذیتت کردیم ولی شما با صبوری خود مارا کشته مرده خودتون کردین این خرقه ازاد لایق شما بوده و همیشه خواهد بود و امانت دست ما ست وگرنه ما خودمونو لایقش نمیدونیم دوست داریم :heartshape2:روی کمکات حساب میکنیم واینجا به نفست زنده است ان یسرالله ینصرکم ویصبت اقدامکم و الموت لل بدخواهانت ومن الله توفیق در تمامی مراحل زندگیت قربان شما داداش کوچکت سهند سهند جان نظر لطفت امیدوارم تو این گام موفق و موید باشی خودت خوبی داداش به امید موفقیتت در تمامی مراحل زندگی من هر کاری از دستم بر بیاد برای تک تک بچه ها انجام میدم و کوچیک همه هستم 5 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ من به شخصه حلالت نخواهم کن التماس هم نکنبه مدیریت جدید هم میگم که شاید در اینده حلالت نکنم!!!خخخخ بیخود نبود جدیدا سهند خودشو میگرفت پس قرار بود مودور بشه ارزوی اعصاب فولادین و روزهای شاد مدیریتی برات دارم این پشه چیه زیر گوشم وز وز میکنه؟ شقایق ارادتمندیم 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ این پشه چیه زیر گوشم وز وز میکنه؟ شقایق ارادتمندیم بی ادب:vahidrk: مخلصیم!!!! 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ این تایپیک اسپمیه! تقاضای قوفول شدنش رو داریم جالبه سهند جونش به اسپم بنده. خوشبحالمون شده حسابی:hapydancsmil: خسته نباشی آقا جاوید 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ هر کجا هستی موفق باشی خیلی بدی خدافظی میکنی 6 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ این تایپیک اسپمیه! تقاضای قوفول شدنش رو داریمجالبه سهند جونش به اسپم بنده. خوشبحالمون شده حسابی:hapydancsmil: خسته نباشی آقا جاوید مرسی حواست باشه اسپم کنی خودم پاکت میکنم هر کجا هستی موفق باشیخیلی بدی خدافظی میکنی کی گفته من خداحافظی کردم؟ در بخش ارشدها در خدمت همه ی دوستان نو اندیشی هستم مرسی 7 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ این دم آخر خواهشاً اسپم نکنید 4 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ مرسی حواست باشه اسپم کنی خودم پاکت میکنم بساط اسپم رو با سهند پهن میکنم که کسی گیر نده 5 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ این دم آخر خواهشاً اسپم نکنید برو بابا تاپیک تبریک مدیریتی خوره اسپمه 5 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ کی گفته من خداحافظی کردم؟ در بخش ارشدها در خدمت همه ی دوستان نو اندیشی هستم مرسی اءءءءءءء چه بدآخه مار رو به خدای منان سپردی.گفتم حتما دارید میرید 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ این دم آخر خواهشاً اسپم نکنید 4 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ آره آفرین جاوید سر خودتو خلوت کن کارای بزرگتری باهم داریم......بایستی به اون مساله برسیم....بچه ها الان تو مقر نشستن!!! آقا سهند گل:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: منم خیلی خیلی خیلی بهتون تبریک میگم....امیدوارم موفق باشید:flowerysmile: 5 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ منم تبریک میگم برای اولین بار نمیخوام اسپم کنم 5 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ سپاس و خسته نباشید جناب ملکی برای زحمت هاتون و تبریک به مهندس سهند عزیز برای این عنوان جدید میدونم که میتونن موفق باشن. 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ ضمن خسته نباشید خدمت جاوید خان و خوش آمد گویی خدمت سهند خان من هیچ حرفی برای گفتن ندارم هیچ وقت فکر نمی کردم یه اسپمر به چنین مقام و دفتر دستکی دست پیدا کنه، واقعا ها 5 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ ممنون جاوید جان خودتم مثل اسمت جاویدی در دل ها آرزوی موفقیت میکنم برا هردوتون 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده