a.namdar 5908 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ سلام مجددمن مقاله های بخش دوم رو که دانلود کردم ، این مقاله ها جزءشون نبود!!! مشکل از سیستم من هست یا واقعا این طوره ؟ ممنون از رسیدگی تون :icon_gol: دیکدر نوری 1x2 مبتنی بر اثر پرتوی self collimation در کریستال های فوتونیکی دو بعدی تهیه نانوذرات اهن اصلاح شده به عنوان پایه ای برای تثبیت انزیم لیپاز اثر تشکیل نانوبلور بر خواص اپتیکی و نشری شیشه SiO2-Na2O-C aO-CaF2 آلاییده شده با CeO2-Cr2O3 بررسی مکانیزم تشکیل نانوکامپوزیت Fe2B-Al2O3 به روش مکانوشیمیایی سنتز و ارزیابی فعالیت کاتالیزروی نانوبلورهای اسپینلی MnFe2O4 و Co3O4-Pb3O4 در تجزیه هیدروژن پراکسید سلام مرسي كه موارد رو گفتي. احتمال خطا هست چون تيتر مقاله ها خودم نوشتم، با عجله هم نوشتم. چك مي كنم اگه مشكلي بود آپلود مي كنم. 1 لینک به دیدگاه
شازده جان 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ سلاممرسي كه موارد رو گفتي. احتمال خطا هست چون تيتر مقاله ها خودم نوشتم، با عجله هم نوشتم. چك مي كنم اگه مشكلي بود آپلود مي كنم. خیلی سپاسگزارم از پیگیری تون امکانش هست موارد زیر رو هم چک بفرماییید ؟ مقاله 12 : لینک دانلود این مقاله همان مقاله 13 میباشد! مقاله های 32 تا 47 : با پسووردی که قرار داده اید باز نمیشن و پیغام خطا میدهد تشکر و سپاس :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ 36-تهیه نانوذرات فریت نیکل-روی به روش هم رسوبی و بررسی خصوصیات جذب میکروویو برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 37-اثر اندازه ذرات بر خواص الکترومغناطیسی و جذب مایکروویو در نانوذرات LSMO برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 38-بررسی جوشکاری اصطکاکی اغتشاشی نانوکامپوزیت های پایه پروپیلن-خاک رس و مقایسه استحکام کششی آنها برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 39-بررسی خواص مکانیکی و حرارتی نانوکامپوزیتهای پلیمری به عنوان سپرهای حرارتی فداشونده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 40-سنتز نانوذرات ZnS/ZnO:Ag با درصدهای مختلف نقره به روش احتراقی تحت امواج مایکروویو و بررسی خواص نورتابی آن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 41- طراحی و ساخت جاذب امواج الکترومغناطیس با رویکرد فرکتالی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 42-بررسی اثر دما و زمان کلسیناسیون بر ترکیب فازی و مورفولوژی نانوپودر کامپوزیتی B4C-Nanom TiB2 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 43- بررسی مورفولوژی میکروساختاری و ثبات در برابر عوامل جوّی تورهای استتار رسانا با پوشش الکترولس نیکل-فسفر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 44-بررسی خواص خودترمیمی و خواص مکانیکی نانوکامپوزیت زرهی آلومینا/کاربید سیلیسیم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 45-بررسی اثر درصد جرمی ذرات سیلیکا بر مقاومت شبه استاتیک کامپوزیت آرامید /STF برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 46-تهیه نانوذرات گوانیل اوره دی نیتروآمید و بررسی مورفولوژی آن برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 47-بررسی خواص آشکار کنندگی نوری گرافین به منظور استفاده از آن در آشکارسازهای IR برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پایان بخش اول مقالات... خیلی سپاسگزارم از پیگیری تونامکانش هست موارد زیر رو هم چک بفرماییید ؟ مقاله 12 : لینک دانلود این مقاله همان مقاله 13 میباشد! مقاله های 32 تا 47 : با پسووردی که قرار داده اید باز نمیشن و پیغام خطا میدهد تشکر و سپاس :icon_gol: همه مقاله ها (32-47)رو یک جا در این لینک گذاشتم. پسورد هم همون www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقاله 12: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ سلام مجددمن مقاله های بخش دوم رو که دانلود کردم ، این مقاله ها جزءشون نبود!!! مشکل از سیستم من هست یا واقعا این طوره ؟ ممنون از رسیدگی تون :icon_gol: دیکدر نوری 1x2 مبتنی بر اثر پرتوی self collimation در کریستال های فوتونیکی دو بعدی تهیه نانوذرات اهن اصلاح شده به عنوان پایه ای برای تثبیت انزیم لیپاز اثر تشکیل نانوبلور بر خواص اپتیکی و نشری شیشه SiO2-Na2O-C aO-CaF2 آلاییده شده با CeO2-Cr2O3 بررسی مکانیزم تشکیل نانوکامپوزیت Fe2B-Al2O3 به روش مکانوشیمیایی سنتز و ارزیابی فعالیت کاتالیزروی نانوبلورهای اسپینلی MnFe2O4 و Co3O4-Pb3O4 در تجزیه هیدروژن پراکسید این مقاله ها رو چک کردم تو اون بخش موجود هستش. 1 لینک به دیدگاه
شازده جان 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ همه مقاله ها (32-47)رو یک جا در این لینک گذاشتم. پسورد هم همون www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مقاله 12: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام خیلی ممنونم شرمنده خیلی بهتون زحمت دادم در لینک اولی که قرار دادید مقاله های 41 تا 47 جزءشون نبود!! لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۳ خیلی ممنونم شرمنده خیلی بهتون زحمت دادم در لینک اولی که قرار دادید مقاله های 41 تا 47 جزءشون نبود!! بذار اون پنج تا مقاله هم بمونه تا معلوم شه که لااقل منبع انجمن نواندیشان بوده نه انجمن مهندسان ایران. لینک به دیدگاه
سامان228 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ سلام فایل زیپ "33-سنتز نانوپودر شیشه سرامیک کوردیریت با استفاده از بنتونیت و امکان سنجی کاربرد آن در رادوم موشک" باز نمیشه . هم پسورد رو تایپ کردم باز نشد هم کپی کردم باز نشد لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده