S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ درود امیدوارم تاپیک خوبی بشه. دوستان هر کدوم رو ک نصب کردن، تجربه خودشون رو درباره اینکه اصلا قابل نصب هست و یا اینکه کار نزم افرار خوب هست یا نه و غیره مطرح کنند؛ خیلی عالی مشه. خوب، خودم شروع می کنم. [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 6 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 5 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تجربه : تو کامپیوتر که فقط لانگمن ! برا موبایل خودم هیچ کدوم رو نصب نکردم، اما یکی از دوستان از لاگمن استفاده می کنه راضیه. البته انگلیسی ب انگلیسی دیگه. 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ی لیست 15 تایی از نرم افزارها البته استفاده از لینک دانلود های لیست بالا، گوگل پلی می خواد. سعی م یکنم از جاهای مختلف پیداشون کنم، لینک بدم [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] This is an awesome Android app that helps language learners improve their foreign language learning using a set of predefined templates of how words should be pronounced and understood. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام Busuu is a leading community of language learners online. I often log on there and help students with their English grammar and I love the interaction and cooperation of the members of this community. It provides extensive vocabulary practice and comprehensive audio visual learning material with photos and recordings by native speakers. [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] This is an Android app that helps learners learn English speaking and listening via podcasts.This application has a feature to change playback speed slower or faster. [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h][h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h][h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=1]E برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده