ستاره193 4133 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ ميناجون تولدت مبارك ايشالله هميشه موفق باشي :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ :icon_gol::icon_gol:تولدتون مبارک باشه مینا خانم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:امیدوارم همیشه شاد باشید و زندگیتون پر از آرامش باشه:icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ """""""""" تولدت مبارك""""""""""" :flowerysmile::ha5t4lmd53df3cpu2lq:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:6snuiio5gm0n52hzey4:druze3cfjhkv7q65cc0:ag2f893eg0ja83qr8q::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:80x7izu87acutttcy9t:heartshape2::rose::w330::4uboxsmiley::w31::cakesmileyf::w70::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36::aghosh::happy::TAEL_SmileyCente::w42::w14: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ به به ببین تولد کیه میناجووووووووووووون تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک :1cwpe6q6upfmgganbmp :happy: :w330: :4uboxsmiley: :heartshape2: :rose: :cakesmileyf: :w31: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :w14: :w70: :2eaoapgxehimkak1y7e :80x7izu87acutttcy9t :qfu28wh4kkweeki7jfi :626gdau: ایشــــــــــــالا تولد 120 سالگیت و همینجا دوره همی جشن بگیریم لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ تبریک . . . . . . . . . خخخخخخخخخخ به سبک خودت تبریک گفتما ببینیم چه حسی داره تولدت مباررررررررررررککککککککککککککک عزیزم ایشاا.... همیشه شاد و موفق و سلامت باشیییییییییی بهترینا رو برات آرزو دارم:1cwpe6q6upfmgganbmp:4uboxsmiley::wubpink::happy::happy::w14: لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ بههههههههههههههه تولد خانوم خانوماااااااااس تولدت مبارک مینای عزیزم، امیدوارم همیشه شاد و موفق و پیروز و شنگول و خوب باشی:happybday::happy::happy::happy::w330::w330::4uboxsmiley::4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ منم تا این پست دیدم یاد تبریک گفتنتون افتادم خواستم به سبک خودتون بگم دیدم دوستان قبل من یاداور شدن تولدتون مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ روابط عمومی عزیز انجمن رییس کل مدیران انجمن بدون پیشنیاز خوبیییییییییییییییییییییییییی مینا سلامتی از بابا امیر چه خبر سلامته:icon_razz: تولدت مبارک هزار سال بری و روهم جمع کنی روزهای زندگیتو یکی از یکی رنگینتر و شادتر عزیز لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ ميلاد باسعادتون رو اول ب خودتون و خانواده و سپس ب انجمن نوانديشان تبريك ميگم. :) زندگي تون سرشار از لحظات شاد و پر از اميد باشه. لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ مینا جونم تولدت مبارک دوست پرانرژی مهربونم امیدوارم به بهترینها برسی در کنار عزیزانت اینم کادو:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ به قول خودت:"تبریک:icon_gol:" ان شالله موفق و شاد باشی همیشه:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ ســـــــلام ســـــــــلام همگی خوش اومدین آغا 1 تولد داریم اونم چه تولدی یکم با تاخیر شد البته 24 تیر ... تولد کیه؟؟ هان؟؟ نمیشنوم صداتونو... بلندتر... خودم بگم؟؟ باشه میگم:hapydancsmil: تولد مدیر گل انجمن Mina Yousefi بزن اون کف قشنگه رو:hapydancsmil: به یمن آمدنت هزاران ستاره در آسمان دلم خندیدتنها برای تو که و اولین و آخرین حکایت بی انتهای دوستی هستیمینویسم که به یادت هستمو هزاران شاخه گل مریم را در روز تولدت تقدیمت میکنمتولدت مبارک مینا جونم شاد باشی همیشه... هر روزت بهتر و قشنگ تر از روز قبل همگی بیاین تولد گل مدیر خودمونو تبریک بگین زهرای نازنین ام یک دنیا ممنونم عزیزم :heartshape2: برام خیلی غیر منتظره بود واقعا ممنونم لطف کردی عزیزم:flowerysmile: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ مينا من سريع پريدم اينجا اولين تبريك رو خودم بگم بهت تو اين تاپيك مينا رفيق عزيز خودم .... خيلي باحالي دمت گرم كه متولد شدي تشكر ميكنم ازت تولدت مبارك حالا دست دست دست .... ( نه اين شعر خوبي نبود ... ) اين بهتره بيا شمعا رو فوت كن تا صد سال زنده باشي ...:hapydancsmil: تا حالا شنيدي بعضي اراكي ها به فوت ميگن ، پُف ؟؟ بيا شمعا رو پف كن تا صد سال بلكم بيشتر زنده باشي ______________ آرزو ميكنم طول عمرت كه نه ، عمق عمرت زياد باشه آرزو ميكنم خوشحال كه نه ولي خوشبخت باشي ( خوشبختي هميشه به معني خوشحالي نيست ) آرزو ميكنم : به قول كلاه قرمزي اينا : خدا معجزه كرد تو رو ادم افريد تو هم معجزه دوم رو بكني و تا آخر عمر آدم باقي بموني آرزو ميكنم هميشه با خدا باشي ... اما از مردم جدا نباشي ! آرزو ميكنم .... بسه ديگه خيلي دارم حرف ميزنم تبريك ميگم ... تبريك ساده و شلخته منو بپذير من هميشه شلخته بودم به به رَفیقِ شَفیقِ خودم مرسی پوریا جان هم بخاطر سرعت عملت هم بخاطر شعرت کلا بخاطر همه چی برای آرزوهایی که برام کردی ممنون یکم ثقیل بود اما خیلی هم خوب شَتِه شلخته بهتره همیشه یادم میونه ======= دستت درد نکنه پوریا جان لطف کردی به قول خودت:تبریک :l اما به قول خودم: مبارک باشه:hapydancsmil: امیدوارم تو همه مراحل زندگی موفق باشی:love070: خیلی ممنون علی آقا خودمم امیدوارم ---- خوبه که به قول خودم :| تولد گل سر سبد انجمن دختر فعال ومهربون انجمن مدیر روابط عمومیمون مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ با آرزوی موفقیت و سلامتی برای دوست عزیزم ببخشید از این دوستای بی معرفت بودما که تولد دوستش یادش نبود همه این گلها تقدیم به تو ممنونم ستاره جان شما لطف داری نسبت بمن وگرنه اینطورا هم نیست همینکه زحمت کشیدی و اومدی دنیا دنیا ارزش داره خانمی :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:flowerysmile: مینا تولدت مبارک باشهامیدوارم آرزوهای قشنگت برآورده بشن برات:icon_gol::hapydancsmil: مرسی حنا جونی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v حتما بر اورده میشه خودمم امیدوارم:4uboxsmiley: مینا جونم تولدت مبارک. فقط چرا تو مسابقه از ما سوال پرسیدین، نگفتین ما همش رو جواب میدیم امتیاز ازتون کم میشه از شوخی گذشته خیلی دختر خوب وخانومی هستی امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی ممنونم سارا جان لطف کردی باعث خوشحالیِ این نشون دهنده هوش سرشار شماست که پاسخگو بودید نظر لطف شماست خانوم گل :w72: تولدت مباااااااااااارک مینای عزیز مدیر روااااااابط عمومیمونامیدوارم در لحظه لحظه زندگیت موفق و شاد باشیوهیچ وقت غبار غم صورت نازتو نپوشونه.راستی ما به سوالاتون جواب دادیما!!! ساغر جلان ممنونم عزیزم خودمم امیدوارم خیــــــــــلی:4uboxsmiley: آفرین ، صد آفرین ، هزار و سیصد آفرین عزیزم تولدت مبارک:w14::w31::w14::w330::w14: به بهترینها برسی و خدا همیشه همراه زندگیت باشه :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :happy::rose: آرزوی نازنین ام یک دنیا ممنونم گلم :heartshape2: خیلی لطف کردی تشریف آوردید کم و کسری بود ببخشید دیگه:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:whistle: تولدت مبارک مادرِیَم پنج هزار ساله بشی:hapydancsmil:مادریَم تو سالی چند بار به دنیا میای همین چنوخ پیش تولدت نبود مگه حالا من چی بخرم برات مادریَم :| پسر بزرگ کردم من !!یعنی حاصل زحمات من باید این باشه که تولد مادرت یادت نمونه ----- پسَریم مرسی عزیزکم:hapydancsmil::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تو خودت کادویی عزیزم ، لازم نیست چیزی بخری:flowerysmile: تولدتون مبارک خیلی ممنون دوست عزیز :flowerysmile: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک:icon_gol:امیدوارم زندگیتون سرشار از شادی و سلامتی باشه :4uboxsmiley: ممنونم دوست عزیز لطف کردید:flowerysmile: :rose: خیلی ممنون دوست عزیز:flowerysmile: این چه تولدیه بابا روابط عمومی باید مردمی باشه و باهاشون خوب باشه. بعد اونوقت واسه تولدش یه کیک نمیده بهمون؟ :happybday: تولدت مبارک میناجان :happybday: :happy: ساعت 5بیا جلو در کیک ببر با دوستات بخور --------- مرسی محمد جان لطف کردی:flowerysmile: توادتــــــــــــــــــــــ مبارکــــــــــــــــــــــــ عزیز دلم :love070::cakesmileyf: ممنونم عزیزدلم :heartshape2::boos::flowerysmile: تولدتون مبارک امیدوارم 120ساله بشین و همیشه شاد و پیروز باشین ممنونم آقا 120سال زیاده همون 60تا درست حسابی بس ــه:flowerysmile: مینا جونی تولدت مبارک عزیزم ایشالله خیلی خیلییییییییییییییییییییی موفق و خوشبخت بشی مرسی فریماه جونم:hapydancsmil: خیلی قشنگ هستند از کجا میدونستی این رنگی دوست دارم:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:flowerysmile: تولدت مبارک مینا جون خیلی ممنون دوست عزیز:flowerysmile: تولدت مبارک مینا جان. ایشالا هرسال همین موقع متولد شی مرسی هانیه جون ایشالا ایشالا:flowerysmile: تبریک میگم مینا خانم ممنونم آقا لطف کردید:flowerysmile: مینایییییییییییییییییییییی تولدت مبارک.:hapydancsmil::hapydancsmil: امیدوارم همیشه شاد و پرانرژی باشی. فرنوش عزیزم یک دنیا ممنون خانم گل:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لطف کردی :flowerysmile: لینک به دیدگاه
reza.zj 58 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک مینا خانوم و با برترین آرزو ها برای شما........ رضا لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ ميناجون تولدت مباركايشالله هميشه موفق باشي :icon_gol::icon_gol: ممنونم ستاره ی نازنین:flowerysmile: :icon_gol::icon_gol:تولدتون مبارک باشه مینا خانم:icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol:امیدوارم همیشه شاد باشید و زندگیتون پر از آرامش باشه:icon_gol::icon_gol: خیلی ممنون آقا یاسر """""""""" تولدت مبارك""""""""""" :flowerysmile::ha5t4lmd53df3cpu2lq:2eaoapgxehimkak1y7e:mbj6ivxkw3ccem7bie7:6snuiio5gm0n52hzey4:druze3cfjhkv7q65cc0:ag2f893eg0ja83qr8q::hxh5v6h2nsqgyuf5c8y:80x7izu87acutttcy9t:heartshape2::rose::w330::4uboxsmiley::w31::cakesmileyf::w70::w14::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w36::aghosh::happy::TAEL_SmileyCente::w42::w14: ممنونم عزیزم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:flowerysmile: به به ببین تولد کیه میناجووووووووووووون تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک تولدت مبارک :1cwpe6q6upfmgganbmp :happy: :w330: :4uboxsmiley: :heartshape2: :rose: :cakesmileyf: :w31: :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v :w14: :w70: :2eaoapgxehimkak1y7e :80x7izu87acutttcy9t :qfu28wh4kkweeki7jfi :626gdau: ایشــــــــــــالا تولد 120 سالگیت و همینجا دوره همی جشن بگیریم زهرای نازنین ام مرسی عزیزم :flowerysmile::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v تبریک. . . . . . . . . خخخخخخخخخخ به سبک خودت تبریک گفتما ببینیم چه حسی داره تولدت مباررررررررررررککککککککککککککک عزیزم ایشاا.... همیشه شاد و موفق و سلامت باشیییییییییی بهترینا رو برات آرزو دارم:1cwpe6q6upfmgganbmp:4uboxsmiley::wubpink::happy::happy::w14: خیلی هم عالی :) سبک من چقد مشتاق داشته! ----- پروانه ی عزیزم مرسی گلم لطف کردی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:flowerysmile: بههههههههههههههه تولد خانوم خانوماااااااااس تولدت مبارک مینای عزیزم، امیدوارم همیشه شاد و موفق و پیروز و شنگول و خوب باشی:happybday::happy::happy::happy::w330::w330::4uboxsmiley::4uboxsmiley: فائزه جونی مرسی خانم گل:flowerysmile::hapydancsmil: ایشالا ایشالا:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v منم تا این پست دیدم یاد تبریک گفتنتون افتادم خواستم به سبک خودتون بگم دیدم دوستان قبل من یاداور شدنتولدتون مبارک امیدوارم به همه آرزوهای خوبتون برسید:icon_gol: سبک تبریک ام چه سر صدایی کرده ---- ممنونم دوست عزیز لطف کردید:flowerysmile: روابط عمومی عزیز انجمن رییس کل مدیران انجمن بدون پیشنیازخوبیییییییییییییییییییییییییی مینا سلامتی از بابا امیر چه خبر سلامته:icon_razz: تولدت مبارک هزار سال بری و روهم جمع کنی روزهای زندگیتو یکی از یکی رنگینتر و شادتر عزیز قربون آقا خوب سلامت شما چطورید خوب؟سلامتید؟ عالیه خوب و سلامت ---- ممنونم آقا سهند لطف کردید:flowerysmile: ميلاد باسعادتون رو اول ب خودتون و خانواده و سپس ب انجمن نوانديشان تبريك ميگم. :)زندگي تون سرشار از لحظات شاد و پر از اميد باشه. : )) خیلی ممنونم دوست عزیز :flowerysmile: مینا جونم تولدت مبارک دوست پرانرژی مهربونم امیدوارم به بهترینها برسی در کنار عزیزانت اینم کادو:hapydancsmil: گندمک ام مرسی عزیز دلم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v لطف کردی خانوم گل :flowerysmile: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک :icon_gol::icon_gol: ممنونم پریناز جان :flowerysmile: به قول خودت:"تبریک:icon_gol:" ان شالله موفق و شاد باشی همیشه:hapydancsmil: ممنونم عزیزم لطف کردی:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:flowerysmile: --- به قول من چقد خواهان پیدا کرده تولدتون مبارک مینا خانوم و با برترین آرزو ها برای شما........ رضا ممنونم آقا رضا لطف کردید مینا مبارکه..شاد باشی عزیزم.. مرسی فرانه جونی :heartshape2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده