ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ من که میدونم، سرمو بزارم زمین و شب اول قبرم بشه اون نکیر و منکر هم سوالاشونو از بخش انتگرال میدن :| 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ الان شما اگه همینطوری بیکار هم نشسته باشید تو خونه، از نظر پدر و مادرتون، بچه همسایه یا بچه فامیل بهتر از شما بیکار میشینه .... اینجور بدبختیایی داریم ماها ... :دی 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ اینکه ما تو دعواهای خونوادگی در مقابل این سوال والدین که میپرسن " برات چی کم گذاشتم ؟ هان ؟ " سکوت میکنیم، نشان از بزرگواری ماست 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ یکی دیگه از اون اصطلاحات چرت ولی رایج... "راستشو بگم بهت؟" نه والا! مرگ تو اصلا راضی نیستم انقدر مرام بذاری، دروغشو بگو 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ هم بابای تو کارمنده هم بابای من . فقط بابای من ماهی ۶۰۰ تومان حقوق میگیره٬ بابای تو ماهی ۶ میلیون تومان ! 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۳ هم تو موبایل داری٬ هم من . فقط تو iphone 4 داری٬ من نوکیا 1100 ! 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ اینم از نزدیکیا کش رفتم همینجا بدک نبود مهم نیست که قشنگ نیستی قشنگ اینه که مهم نیستی حتی برای یک نفر 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده