Bahram sh 219 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 سلام - نه خوب و نه بد !سوالا به دستتون نرسید ؟ سلام نه متاسفانه. دروس مختلف چطور بود؟ 1
hamid habibzaeh 15 ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 بهرام شبردل اسم بزرگیه ! نمیشه باهاش شوخی کرد تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به .... 1
Bahram sh 219 مالک ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2015 بهرام شبردل اسم بزرگیه ! نمیشه باهاش شوخی کرد تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به .... من قصد شوخی با ایشون را نداشتم. به علت علاقه شخصی خودم به ایشون این نام کاربری را انتخاب کردم. ایشون در انجمن ما هیچ نام کاربری ندارند. 3
مرضیه33 128 ارسال شده در 27 بهمن، 2015 از توصیه های رتبه های برتر به این نتیجه رسیدم که واسه درس ایستایی ، بهتره از یکی از منابع زیر خونده بشه: 1. جزوه کامل و بروز دکتر خرسند یا طباطبایی یاسروش نیا یا فاطمی ( طبق توصیه اقای ایرانشاهی ) 2. جلد اول و دوم ایستایی و فن دکتر فاطمی ( چند تا از رتبه های برتر ) 3. کتاب فن سازه دکتر طباطبایی ، عصر کنکاش = 80% سووالات قابل پاسخگویی خواهد بود. 1
مرضیه33 128 ارسال شده در 27 بهمن، 2015 از توصیه های رتبه های برتر به این نتیجه رسیدم که واسه درس ایستایی ، بهتره از یکی از منابع زیر خونده بشه: 1. جزوه کامل و بروز دکتر خرسند یا طباطبایی یاسروش نیا یا فاطمی ( طبق توصیه اقای ایرانشاهی ) 2. جلد اول و دوم ایستایی و فن دکتر فاطمی ( چند تا از رتبه های برتر ) 3. کتاب فن سازه دکتر طباطبایی ، عصر کنکاش = 80% سووالات قابل پاسخگویی خواهد بود. 2
ارسال های توصیه شده