kar20 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ یا هو 121 با سلام به دوستای دیروز و امروز و فردا اونجوری که از اسم تاپیکم پیداس یه جاییه برای حرفهای خودمونی هرکس درباره هر مطلبی که دوست داره (فارق از سیاست) صحبت کنه و درد دل کنه یا از بقیه دوستان درباره موضوعی خاص راهنمایی و کمک بخواد اولیشم خودم میگم :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
kar20 44 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من با سهیل قهرم آخه اولین تاپیکم توی نواندیشان رو منتقل کرد حالم گرفته شد قراره نو اندیشیم اگر درباره ازدواج و از اینجور چیزا بود تاپیک میزدم که اشکالی نداشت با اسم تاپیکم حال نکردی داش سهیل خودم میدونم :ws44: 1 لینک به دیدگاه
رهگذر 521 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من با سهیل قهرم آخه اولین تاپیکم توی نواندیشان رو منتقل کرد حالم گرفته شد قراره نو اندیشیم اگر درباره ازدواج و از اینجور چیزا بود تاپیک میزدم که اشکالی نداشت با اسم تاپیکم حال نکردی داش سهیل خودم میدونم :ws44: آخی.... خب حالا گریه نکن.... :there: میخوای من باهاش صحبت کنم؟:ws2: 2 لینک به دیدگاه
kar20 44 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ آخی....خب حالا گریه نکن.... :there: میخوای من باهاش صحبت کنم؟:ws2: نه ممنون دوست عزیز میزارمش یه گوشه خاطراتم همونجایی که کمتر میرم سمتش تا خاک بشینه روشو به دست زمان بسپارمش 1 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من با سهیل قهرم آخه اولین تاپیکم توی نواندیشان رو منتقل کرد حالم گرفته شد قراره نو اندیشیم اگر درباره ازدواج و از اینجور چیزا بود تاپیک میزدم که اشکالی نداشت با اسم تاپیکم حال نکردی داش سهیل خودم میدونم :ws44: ای بابا شما میخواید منو بندازن بیرون به فکر اهل و عیالم نیستین؟ گشنه میموننا اگه مث مهندسان عمل کنیم مث اونجا بینظمی میشه پس خواهشا به این دوستتون اعتماد داشته باشید و به دل نگیرید همگتون برام خیلی عزیزید.....این دوستی هاست که میمونه 6 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ .این دوستی هاست که میمونه به به . . .! آورین . . !:jawdrop::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من دلم میخواد الان یکی رو نفله کنم همین الان :167: 4 لینک به دیدگاه
armstrong 2214 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ به به . . .! آورین . . !:jawdrop::icon_pf (34): آورین... :ws28::ws28: خدا لعنتت کنه حسین... مردم از خنده... "طیب الله انفاسکم" یادت رفتا.... 2 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من دلم میخواد الان یکی رو نفله کنم همین الان :167: الوچه سبز خریدم.......نبودی همه رو خوردم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من دلم میخواد الان یکی رو نفله کنم همین الان :167: اگه راحت مشی یبا منو نفله کن:banel_smiley_52: 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ الوچه سبز خریدم.......نبودی همه رو خوردم بازم بی نمک با هسته؟ 1 لینک به دیدگاه
mamadj 1361 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اگه راحت مشی یبا منو نفله کن:banel_smiley_52: میگم یه سوال....سمنودون اینقدر خوشکل نیستا.......یادمه قبلا فیلمو که میداد.....میترسیدم:banel_smiley_52:...قیافش وحشتناک بود:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ میگم یه سوال....سمنودون اینقدر خوشکل نیستا.......یادمه قبلا فیلمو که میداد.....میترسیدم:banel_smiley_52:...قیافش وحشتناک بود:banel_smiley_52: نگووووووووووووووووووووو چه جور دلت میاد اخههههههههه سمندون به اون خوبییییییی 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اگه راحت مشی یبا منو نفله کن:banel_smiley_52: تورو...................... چرا عزیزم تورو .........میرم یکی رو نفله می کنم که غیر خودم یه شصت هفتاد میلیارد نفردیگه هم از نفله شدنش سود ببرن توگل منی 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ تورو...................... چرا عزیزم تورو .........میرم یکی رو نفله می کنم که غیر خودم یه شصت هفتاد میلیارد نفردیگه هم از نفله شدنش سود ببرن توگل منی جیگرتو خام خاممممممم :aghosh::pichak: 2 لینک به دیدگاه
kar20 44 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ من دلم میخواد الان یکی رو نفله کنم همین الان :167: کی هست؟ اگر منم که باید بگم اصلا خوب نیست آدم دعوا کنه و اگر کسی دیگس هرجور که مایلی گهگاهی یکم دعوا هم بد نیست لینک به دیدگاه
kar20 44 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ اگه راحت مشی یبا منو نفله کن:banel_smiley_52: شما یه الگویی برای بچه ها افتتخار میکنم که شما در کنار مایی 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۸۹ شما یه الگویی برای بچه ها افتتخار میکنم که شما در کنار مایی :a030::icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده