ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ خو الان چند سالتونه؟ 38 سال 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ 38 سال واقعا؟ هنوز بعد از 10 سال میگین خوشبختین؟ چقدر خوب! خوش بحالتون من انتخاب واسم سخته... 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، ۱۳۹۳ واقعا؟ هنوز بعد از 10 سال میگین خوشبختین؟ چقدر خوب! خوش بحالتون من انتخاب واسم سخته... واقعا داره تازه بهترم میشه با مرور زمان چون خیلی از اخلاقای همو میشناسیم و کنتاکت خیلی کم شده زیاد سخت نگیر گفتم که ولی با فکر بورو جلو و نیازی نیست همه چی مهیا باشه میشه خیلی چیزها حین زندگی حلش کرد ولی نکات اساسی و مهم رو باید روش پافشاری کرد(قبل ازدواج )که به نسبت افراد متغیره 7 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ بیایین دور هم جمع شین پول جمع کنید من ازدواج کنم..... 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ بیایین دور هم جمع شین پول جمع کنید من ازدواج کنم..... وام ازدواج کلاااااااااااانننننننننننننن میدن که! نگو که کفاف نمیده! 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 آبان، ۱۳۹۳ تنها حس خطرناک دنیا چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ فک کنم شما هم مثل مهدی جزو ترشیده ها محسوب شید 5 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ وام ازدواج کلاااااااااااانننننننننننننن میدن که! نگو که کفاف نمیده! پس من میشم خیارشور ..دخترایی هم که آرزوی ازدواج با من رو دارند میشن ترشی...:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ پس من میشم خیارشور ..دخترایی هم که آرزوی ازدواج با من رو دارند میشن ترشی...:hapydancsmil: :ws28: خیلی باحال گفتی!:ws28: بابا اعتماد به نفس! 3 لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، ۱۳۹۳ :ws28: خیلی باحال گفتی!:ws28: بابا اعتماد به نفس! اعتماد به نفس نیست واقعیته... 2 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آبان، ۱۳۹۳ بیایین دور هم جمع شین پول جمع کنید من ازدواج کنم..... طرف یه دکمه میبره خیاطی میگه واسش کت شلوار بدوزین لطفا 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده