رفتن به مطلب

حس خانواده تشکیل دادن

ENG.SAHAND

ارسال های توصیه شده

دارم ؟؟ :|

حس هم داره مگه :)

نه :|

چمیدونم والا منکه تجربشو نداشتم نمیدونم حس داره یا نداره :|

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 270
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نه خیمه زدی رو زندگی من :|

اون فرق داره حس نداره ! :|

پایه زندگیتون سُسته بمن چیه :|

عــــــه خب بعدا حس دارشو بیا تعریف کن :|

• Like 2
لینک به دیدگاه
پایه زندگیتون سُسته بمن چیه :|

عــــــه خب بعدا حس دارشو بیا تعریف کن :|

فکر میکنی خبر ندارم وعده وعید الکی بهش میدی که خام اش کنی :|

بعدی اگه در کار بود باشه :|

• Like 2
لینک به دیدگاه
فکر میکنی خبر ندارم وعده وعید الکی بهش میدی که خام اش کنی :|

بعدی اگه در کار بود باشه :|

وعده وعید چیه؟ :|

تو بهش توجه نمیکنی اونم متمایل میشه بمن :|

بعدی در کارِ من میدونم :|

• Like 1
لینک به دیدگاه
وعده وعید چیه؟ :|

تو بهش توجه نمیکنی اونم متمایل میشه بمن :|

بعدی در کارِ من میدونم :|

:|

برو تو گفتی منم باور کردم :|

وعده آش و.... :|

فکر نکنم نیست :|

• Like 2
لینک به دیدگاه
:|

برو تو گفتی منم باور کردم :|

وعده آش و.... :|

فکر نکنم نیست :|

باور کن :|

خب همین دیگه ... آش یکی از نیازهای طبیعیشو تو اون دوران :|تو فراهم نمیکنی اونم کشش پیدا میکنه بمن :|

این چه زندگی تو داری ... با 1 آش از هم میپاشه :| فونداسیون زندگیت لهِ لهِ :|

هس بابا هس :|

• Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
باسلام به کسانی که تشکیل دادن و میخوان تشکیل بدن به سلامتی

می دونین بچه بعضی ها رو میبینم که بعد ازدواج تو ذهن خودشون دچار اسارت میشن با سوالهای بی جواب دست و پنجه نرم میکنن

سوالاتی مثل محدود شدن - دست و پا گیر شدن - سنگینی مسئولیت - یکنواختی زندگی و و و

میخوام بگم بیایین مطرح کنید از مشکلاتتون و راه حلی برای این دلزده گی ها و سوالات و ناامیدی ها بیابیم

.....

با تشکر منتظر حضورتون میمونم :icon_gol:

مشکل ما جوونا میدونی چیه؟

از بس که از بچگی همدم نداشتیم،تمام غم و غصه هامونو ریختیم تو خودمون،بزرگم که شدیم همه استرسها و ترسها و فکرو خیالامونم تو خودمون حل و فصل کردیم...جامعه اسلامیمونو خانواده های مذهبی و سنتی هم از یه طرف باعث شدن نسل جوونمون بدون نیاز به همدم رشد کنه!

میترسم سنمون همینجور بالاتر بره و اون احساس نیاز برای تشکیل خانواده و نیاز به همدم درونمون بوجود نیاد...:sigh:

لینک به دیدگاه
مشکل ما جوونا میدونی چیه؟

از بس که از بچگی همدم نداشتیم،تمام غم و غصه هامونو ریختیم تو خودمون،بزرگم که شدیم همه استرسها و ترسها و فکرو خیالامونم تو خودمون حل و فصل کردیم...جامعه اسلامیمونو خانواده های مذهبی و سنتی هم از یه طرف باعث شدن نسل جوونمون بدون نیاز به همدم رشد کنه!

میترسم سنمون همینجور بالاتر بره و اون احساس نیاز برای تشکیل خانواده و نیاز به همدم درونمون بوجود نیاد...:sigh:

نترس داداش نترس

میخوای خودم دس به کار شم یه دختر خوب برات پیدا کنم که حس نیاز به همدرد رو برات بوجود بیاره؟:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
نترس داداش نترس

میخوای خودم دس به کار شم یه دختر خوب برات پیدا کنم که حس نیاز به همدرد رو برات بوجود بیاره؟:ws3:

بدبختی اینجاست که اول اون حس نیاز بایستی در من نوعی بوجود بیاد....اون حرفی که زدم تنها مشکل من نیست،مشکل خیلی از دهه 60-70یاست! :hanghead:

اون وقتی که یکی دلش همدم میخواد،پولو سرمایه نداره،اونوقتی که پولو سرمایه داره،نیاز به هم دم نداره... :|

مملکتمون همه روزنه های آشنایی 2 جنس مخالف رو 6قفله کرده چسبیده به محوریت تولید مثل.

اصلاً هدف ازدواج رو زاد و ولد میبینن...

یعنی نیاز مرد به زن و زن به مرد این وسط هیچ نقشی نداره...تنها نیاز مقام عظمی ولایت مهمه که جمعیتمون برسه به 120 میلیون نفر... :|

لینک به دیدگاه
بدبختی اینجاست که اول اون حس نیاز بایستی در من نوعی بوجود بیاد....اون حرفی که زدم تنها مشکل من نیست،مشکل خیلی از دهه 60-70یاست! :hanghead:

اون وقتی که یکی دلش همدم میخواد،پولو سرمایه نداره،اونوقتی که پولو سرمایه داره،نیاز به هم دم نداره... :|

مملکتمون همه روزنه های آشنایی 2 جنس مخالف رو 6قفله کرده چسبیده به محوریت تولید مثل.

اصلاً هدف ازدواج رو زاد و ولد میبینن...

یعنی نیاز مرد به زن و زن به مرد این وسط هیچ نقشی نداره...تنها نیاز مقام عظمی ولایت مهمه که جمعیتمون برسه به 120 میلیون نفر... :|

بله اون حس بوجود نمیاد اصلن وقتیم بوجود بیاد فاکتورای دیگه نیستن

اینجوری نگو بیچاره میشی میبرنت کهریزک:sad0:

• Like 2
لینک به دیدگاه
باور کن :|

خب همین دیگه ... آش یکی از نیازهای طبیعیشو تو اون دوران :|تو فراهم نمیکنی اونم کشش پیدا میکنه بمن :|

این چه زندگی تو داری ... با 1 آش از هم میپاشه :| فونداسیون زندگیت لهِ لهِ :|

هس بابا هس :|

نمیکنم :|

نیاز طبیعی نداریم :| من گفته بودم نمیخوام حالا که خودش میخواد نیاز اشم خودش برآورده کنه :|

شما دوستای ناباب میاید هی به بتن فونداسیون زندگی آب میپاشید بعد روانی اش خراب میشه :|

نیس بابا نیس :|

• Like 3
لینک به دیدگاه

یه تجربه شخصی در مورد دخترها به من اثبات کرده:

دختر خانوم هایی که واقعا ذاتا زیبا هستند و خوش هیکل هستند و وضع مالی خوبی دارند دارای شخصیتی مهربان و جدی و رک و واقع بین و خانواده دوست می باشند.

دختر خانومهایی که تقریبا از نظر ظاهر معمولی یا پایینتر هستند هیکل نا فرمی دارند و در کل بیکارند دارای شخصیتی پر ادعا بد اخلاق و فوق العاده احساستی و ظاهر بین می باشند.

• Like 3
لینک به دیدگاه

مرسی سهند:icon_gol:

تو این زمون حتی خونواده های فوق مذهبی:w58: هم ازدواج و آشنایی فقط سنتی رو نمیپسندن.درست به ظاهر زندگی اون تیپ اشنایی ها پایدارتر بوده ولی صرفا تو بیشتر موارد تحمل همدیگه بوده تاتفاهم!

از اینورم باید ببینمیا اشنایی مدرن و به دور از نظارت خونواده هم اصلا درست نیس.خوب نیس همه چی رو خودمون تجربه کنیم بهتر تو این موارد از تجربه و نظر کسایی ک تجربه ش رو داشتن(مث پدر و مادر) هم استفاده کنیم.

چه اشکالی داره زمونایی ک با طرف قرار داریم رو به خونواده بگیم؟یا حتی بعضی صحبت هایی ک بینمون ردو بدل میشه؟

گاهی پدر و مادر وقتی پای این صحبت ها میشینن ی نظزات و پیشنهاداتی میدن ک از صدتا مشاور بهتره و یجورایی رابطه ما با طرف مقابل رو انالیز میکنن.اونقد کمک حال ادم میشه:w02:

اگه هم دختر هم پسر واقعا این رو قبول داشته باشن ک هدفشون ازدواج و از اول با برنامه ریزی زیر نظر خونواده جلو برن هم مشکلی پیش نمیاد هم شناختشون از هم واقع بینانه تر میشه.

و ی نکته طلایی:برا اشنایی با ی شخص کمترین زمانی ک میزارین 6 ماه باشه!یعنی به تجربه بهم ثابت شده....

• Like 5
لینک به دیدگاه

تو این زمون حتی خونواده های فوق مذهبی:w58: هم ازدواج و آشنایی فقط سنتی رو نمیپسندن.درست به ظاهر زندگی اون تیپ اشنایی ها پایدارتر بوده ولی صرفا تو بیشتر موارد تحمل همدیگه بوده تاتفاهم!

از اینورم باید ببینمیا اشنایی مدرن و به دور از نظارت خونواده هم اصلا درست نیس.خوب نیس همه چی رو خودمون تجربه کنیم بهتر تو این موارد از تجربه و نظر کسایی ک تجربه ش رو داشتن(مث پدر و مادر) هم استفاده کنیم.

چه اشکالی داره زمونایی ک با طرف قرار داریم رو به خونواده بگیم؟یا حتی بعضی صحبت هایی ک بینمون ردو بدل میشه؟

گاهی پدر و مادر وقتی پای این صحبت ها میشینن ی نظزات و پیشنهاداتی میدن ک از صدتا مشاور بهتره و یجورایی رابطه ما با طرف مقابل رو انالیز میکنن.اونقد کمک حال ادم میشه:w02:

اگه هم دختر هم پسر واقعا این رو قبول داشته باشن ک هدفشون ازدواج و از اول با برنامه ریزی زیر نظر خونواده جلو برن هم مشکلی پیش نمیاد هم شناختشون از هم واقع بینانه تر میشه.

و ی نکته طلایی:برا اشنایی با ی شخص کمترین زمانی ک میزارین 6 ماه باشه!یعنی به تجربه بهم ثابت شده....

حرفا کاملا پخته و منطقی بود :icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

کاملا درست و منطقیست:icon_gol:

• Like 4
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...