Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ میتونیم نظرامونو مبادله کنیم تا به نتیجه برسیمدوستان بیاین نظرتونو راجع به به وجود اومدن رابطه نیمه سنتی نیمه مدرن ابلاغ بفرمایید نیمه سنتی نیمه مدرن میشه بنظر من البته خواستگاری سکرت سنتی که بعدش بدون اینکه کسی در جریان باشه یه مدت( 3تا 6ماه بدون هیچ گونه محرمیت ) برن بیان به نتیجه رسیدن بقیه متوجه شن 3 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ آقا سهند این تاپیک اومد بالا......... باز الان دعوا میشه ها!!!!! من که کلن آدم بی اعصابیم!!! جای آقا مهدی (Lean) و علی فاطمی خالی!!!:icon_gol::icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ نیمه سنتی نیمه مدرن میشه بنظر من البته خواستگاری سکرت سنتی که بعدش بدون اینکه کسی در جریان باشه یه مدت( 3تا 6ماه بدون هیچ گونه محرمیت ) برن بیان به نتیجه رسیدن بقیه متوجه شن ینی مامان و باباهاشونم ندونن؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ ینی مامان و باباهاشونم ندونن؟ خواستگاری بدون دونستن مادر پدر میشه؟! منظورم از سکرت اینه که خاله ، عمو ، همساده و.... بود فقط بین دوطرف باشه موضوع ! 4 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ خواستگاری بدون دونستن مادر پدر میشه؟!منظورم از سکرت اینه که خاله ، عمو ، همساده و.... بود فقط بین دوطرف باشه موضوع ! نمیدونم والله اینقد ادم چیزای عجیب میبینه که بعید نیست ولی منم موافقم حالا اون کیسه چطور یافت شود که نیمه مدرن باشه؟ لینک به دیدگاه
en.ml 4113 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ پول و موقعیت اجتماعی داشتی باشی ازدواج امر مهمی هست وگرنه باید همون با دوستی اجتماعی سرگرم بشویم... 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ هرچي به وقتش پيش مياد قسمت باشه همچين ميري يا ازدواج ميكني.. خودتم دهنت وا ميمونه.. 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ نمیدونم والله اینقد ادم چیزای عجیب میبینه که بعید نیستولی منم موافقم حالا اون کیسه چطور یافت شود که نیمه مدرن باشه؟ اونکه بله عجیب غریب زیاد داریم نرمال مثال زدم من نه دیگه کیس سنتی یافت میشه مدرن میشه قسمت دوم جمله ام رفت امد بدون محرمیت ! 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ اونکه بله عجیب غریب زیاد داریم نرمال مثال زدم من نه دیگه کیس سنتی یافت میشه مدرن میشه قسمت دوم جمله ام رفت امد بدون محرمیت ! بابا نرمال بله بله کاملا فرمایشاتت درسته مینا جونی 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ بابا نرمالبله بله کاملا فرمایشاتت درسته مینا جونی : ) مینا ( ره ) ! 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ گول نخورید :)) نمیخوریم :) 2 لینک به دیدگاه
victoria_r 7682 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ به نظر من الان دیگه سنتی مدرن کردن ازدواجا با وجود این همه مراکز مشاوره،کتاب،سایتای مفید،کلاسهای آموزشی و صد البته بالاتر رفتن اطلاعات خانواده ها و اجازه ی رفت و امد بیشتر خانوادگی و دو نفره و بدون محرمیت و با رعایت حدود درست نیس. آشنایی ها دیگه مدرن و سنتی دارن بعدش دیگه خود دو طرف به همراه خانواده ها میتونن مسیر شناخت و آشنایی بیشتر و ازدواجو مشخص کنن. مامانم میگن قبلا ازدواجای سنتی بدون حرف زدن و نهایتا با ده دقیقه حرف زدن از رنگ و غذای مورد علاقه بود جوونا رفتن سمت ازدواج مدرن که قبلش خودشون آشنا شن و به تفاهم برسن و با شناخت برن برای عقد ولی الان کاملا جا به جا شده تو ازدوجای مدرن دیگه یادشون رفته تو مسائل اخلاقی دنبال تفاهم و اشتراکات بگردن دارن تو مسائل جنسی دنبالش میگردن و تجربه میکنن و بعدشم دنبال علاقه هستن و تنها چیزی که دیگه مطرح نمیشه اخلاقه ولی ازدواجای سنتی دارن به سمتی میرن که رفت و امدها برای شناخت و رفتن پیش مشاور بیشتر شده.(البته بههمه ی موارد نمیشه تعمیمش داد) ازدواجم بسیار مسئله ی خوبیه چون یه نیاز طبیعی انسانه ولی به وقتش با شناخت کافی و البته یاد گرفتن توافق کردن. الان همه جا میشنویم میگن حواستون باشه با هم تفاهم داشته باشید ولی یه نفر نمیگه آدما که کپی هم نمیشن بیاید یاد بگیرید در کنار تفاهم تو مسائل اصلی تو مسائل دیگه (که خیلی زیاد هم بعد از ازدواج پیش میان) به توافق برسید. با تشکر :5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ نمیخوریم :) خوب است :) سنگرو حفظ کن :) 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ خوب است :) سنگرو حفظ کن :) حفظ میکنم تا آخرین نفس :) 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ حفظ میکنم تا آخرین نفس :) اینا که تعارفه :ا بعدا حستو بگو :) 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ اینا که تعارفه :ا بعدا حستو بگو :) مگه من با تو تعارف دارم :| 2 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ مگه من با تو تعارف دارم :| نداری؟؟:| پس بگو حستو :) 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ نداری؟؟:|پس بگو حستو :) دارم ؟؟ :| حس هم داره مگه :) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده